Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisRamo spune:

Buna fetelor

Sunt Ramona. Mi-am creat un nou cont pt ca nu mai merge parola pe contul vechi.
Am facut tratamentul cu clostilbegyit si am avut o sarcina extrauterina in trompa staga. A trebuit sa ma operez si sa imi scot si trompa pentru ca sarcina era tare mare. Avea deja 7 saptamani . Sunt foarte suparata pentru ca am fost in Ungaria (la doctorul Kanyo), am zis ca acolo sunt doctori mai buni, dar nu e adevarat. Bineinteles ca nu am stiu ca sunt insarcinata (dupa prima tura de clostilbegyt mi-am facut 3 teste de sarcina si nu a iesit nici unul pozitiv). Problema este ca am fost la doctor si mi-a facut si vreo trei ecografe in care nu a vazut ca e sarcina extrauterina. Stiu ca la ultimul ecograf dupa a doua tura de clostilbegyt cand am fost la monitorizare(care normal mi-l facuse la 6 saptamani de sarcina) mi-a zis ca am un singur folicul in ovarul stang unde defapt era deja sarcina. Asa ca la o saptamana dupa ecograf mi s-a facut rau mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv si am mers atunci seara la un ginecolog la noi in Sm care mi-a zis ca trebuie operat urgent pentru ca exista riscul sa se sparga si sa fac hemoragie. Asa de tare m-a durut sufletul cand am vazut cum ii bate inimioara si stiam ca trebuie scos . Mi-au scos cu tot cu trompa. A mai patit cineva la fel si a reusit sa faca bebe pana la urma? Eu cred ca o sa o iau razna daca nu am sa reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Cris , imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, eu nu am trecut prin asa ceva, adica sarcina extrauterina, dar cunosc fete care au ramas insarcinate si cu o singura trompa,ovar.Probabil ai facut analizele si sotul spermograma, de ai trecut la stimulare, asa ca mult noroc si de data asta sa iti tii puiul in brate. Totusi mi se pare ciudat ca nu a vazut sarcina la eco, chiar daca era mica trebuia sa se vada endometrul care se modifica, iar de preferat este sa faci betaHCG si nu teste, asta in cazul in care ai facut injectie pentru spargerea foliculilor.

Mult noroc in continuare.

Alina , pe cand vesti?

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 18+ cu
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Fetele pe unde umblati? Nu mai da nimeni nici un semn ,un test .

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 20+ cu
bbmomente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
scriu aici la voi pt prima data ...am endometrioza si 2 operatii la activ, dupa prima op am fost inhibata mi-am revenit ff greu, mi-a venit dupa 1 an si 2 luni , acum sunt ok dupa a doua operatie am si cm si trompe permeabile....acum trebuie sa iau anticoncep[tionale 3 luni...insa dupa aceste 3 luni as incerca niste stimulari.
nu stiu daca ovulez naturel, temperatura nu am incercat sa o iau, iar la teste niciodata nu am avut pozitiv doar a doua liniuta slab vizibila...
as avea niste intrebari: la cine faceti voi stimulari? pt ca doc la care merg acum e chirurg bun, dar foarte ocupat...deci caut pe cineva bun pe infertilitate....si apoi ce analize trebuie facute inainte de stimulariile astea?...eu mai trebuie sa fac un HSG ca sa vad daca s-au pastrat permeabile, apoi spermograma sotului (pt ca n-am facut-o niciodata) si pap test
daca mai trebuie ceva va rog sa ma ajutati cu info
va puup pe toate si sa speram sa avem parte de surprize placute
ps: n-am facut nici monitorizari

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Alina , pe cand vesti?

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 18+ cu
bbmomente din viata

alinushali merci ca te gandesti la mine.
Vestile sunt urmatoarele...am facut analizele genetice si la cariotipul sotului au iesit niste modificari....si am stat o saptamana cu sufletul la gura gandindu-ma ca acest lucru ne va impiedica sa incepem procedura pt. FIV 2,pana azi cand am stat de vb cu geneticianul si ne-a asigurat ca problema e f minora si nu ne impidica sa avem copii sanatosi pe cale naturala sau prin FIV.
Acum vom continua cu analizele,el control andrologic si eu cele de trombofilie dupa care vom face FIV-ul prin noiembrie cred.
si sarcina usoara in continuare!

-ici pt. toate fetele si spor la bebei!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Alina ma bucur pentru vestile bune, sa dea Doamne Doamne sa se tina lant si in decembrie sa vina Mosul cu cadoul dorit, un dulcic.

Trimit pupicei cu noroc pentru toate fetele.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 20+ cu
bbmomente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ma inscriu in clubul vostru . al nostru - al aspirantelor - viitoare mamici si imi doresc ca pana la sf de an sa fim toate . promit ca ma voi imbraca in rosu .

maine dimineata am prima stimulare - am un ciclu anovulator - si incep clostilbegyt , dar medicul meu nu imi face monitorizare .

cred ca este ok . nu stiu . ce parere aveti ? cred ca trebuia , dar probabil o sa-mi schimb medicul in curand - este foarte bun chirurg , dar nu urmareste sarcini . voi unde mergeti ? poate ma ajutati cu sfaturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

alinaoprea succes !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna si bine ai venit ...
monitorizarea este foarte importanta in timpul stimulari
de ex closty poate sa produca chisturi
eu am facut 6 luni stimulare cu closty si am facut eco asa ...in z3 de cm ,z9 sau z10 si z 13 de cm asta la un ciclu de 28 de zile
este important si pt a vedea daca sa produs ovulatia si cati foliculi maturi ai de ex

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_tutuianu

alinaoprea succes !!!

"niciodata nu e prea tarziu"
Gabriela multumesc mult , sa dea Dumnezeu ca toate fetele ca-si doresc (inclusiv subsemnata ) sa fim cat mai curand.
In ceea ce priveste monitorizarea ,sunt de acord cu Alinutahu, este necesara supravegherea atenta, si daca medicul tau nu e dispus sa te monitorizeze asa cum trebuie schimba-l,ca nu e singurul medic din Romania.
Pupici tuturor !

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput