Cu ce sa curat o poseta?
Help, fetelor!
Am o poseta bej pe care pe timpul iernii am tinut-o in sifonier langa o poseta neagra, una peste alta, iar acum cand sa o scot sa o port ce sa vezi, s-au imprimat marginile celei negre pe cea bej .
Am incercat sa o curat cu detergent, cu Ciff (desi am dat cam cu frica sa nu se decoloreze). NIMIC. Nici vorba sa se curete.
Nu e cine stie ce poseta dar imi pare rau de ea sa o arunc ca imi place tare mult modelul.
Stie careva ceva de curatat fara sa se decoloreze sau sa lase urme?
Raspunsuri
lulu77 spune:
Sau demachiant romanesc DOINA, CREMA DE GALBENELE.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
sorinsonia spune:
Vreau sa-mi cumpar o geanta alba, dar nu am bani de una din piele.
As lua ceva din inlocuitori.... cat de repede se strica si cu ce o curat?
emaaimee spune:
am curatat poseta alba/bej, pvc, cu servetele umede de bb&demachainte si cu solutie antibacteriana cu care te dezinfectezi pe maini. am verificat intai pe o parte care nu se vede daca materialul suporta sau se deterioreaza.
sorinsonia, daca vrei sa iti iei de pvc, ai grija sa nu iti iei din material f moale ca manusa piele fina pt ca se murdareste/pateaza repede.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
sorinsonia spune:
Am luat deja, din inlocuitori, cat mai simpla, fara falduri, cu putin lac, incapatoare, draguta ( nu am avut nicidata geanta alba si sper sa nu se murdareasca prea curand. Si da, materialul nu e f.subtire.
Merci de informatii.
ANISO spune:
Incearca cu diluant,intr-un coltisor sa vezi cum reactioneaza.La mine a mers.Poate cu acetona
ANISO spune:
Sonia ai ales bine sunt super gentile albe .Sa iti pui o curea si alte accesorii albe(cercei,bratara,esarfa) si poti purta la orice
sorinsonia spune:
Merci ANISO.
Incaltari de vara albe am 2 perechi si nu avem geanta ( sunt de moda veche, imi place sa asortez incaltamintea cu geanta ).
Astept sa treaca ploaia sa le port.