BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)
Raspunsuri - Pagina 21
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Fetelor, eu am o problema care mai intai m-a socat, apoi deprimat rau de tot.. Scriu aici, ca sa-mi descarc sufletul si sa capat incredere ca totul va fi bine si va trece.. Imi cer scuze ca nu va impartasesc lucruri tocmai fericite, dar asta am pe suflet acum... Nici in cele mai urate cosmaruri nu m-as fi gandit ca cea mai mare problema a mea legata de alaptat va veni din partea sotului.. La plimbarea din parc de astazi(care s-a prelungit pana peste 2 ore, ca era vremea potrivita si am zis sa profitam), ne-a prins ora mesei micutei. Am pus-o la san linistita (eram si pe o bancuta destul de retrasa), acoperid toata "zona" cu un scutecel luat de acasa special in acest scop. Moment in care al meu sot incepe sa ma faca cu ou si cu otet ca de ce alaptez in public ![]() ![]() ![]() Eram si putin "intepati" - de cateva zile ne certam din nimicuri, probabil isi spune oboseala cuvantul, si eu nu mai am rabdarea obisnuita, sunt mai sensibila, imi dau lacrimile f repede din te miri ce, stiti si voi cum e cu hormonii astia nenorociti.. Dar inversunarea lui m-a socat si ranit f tare. Mi-a vorbit de indecenta, exhibitionism si alte prostii, si nu l-am putut convinge de nici o culoare ca eu vreau doar sa imi hranesc copilul, atat. Explicatia lui ar fi ca "procedura" asta ma face vulnerabila in fata altor persoane din parc, care ar putea sa se ia de mine, sa ma agreseze verbal sau fizic, etc. In fine, a iesit o chestie tare urata, care m-a pus pe bocit si m-a lasat cu nervii la pamant rau de tot. Bineinteles ca mi-am hranit copilul in continuare, insa acum iar am tensiunea crescuta si mi-e frica de tot stresul asta care ar putea avea urmari grave asupra lactatiei ![]() Incerc sa ma calmez si sa nu ma mai gandesc la asta, dar asa ma doare sufletul.. Inca mai sper ca toata inversunarea lui se explica prin starea "intepata" din ultimele zile, si ca va trece. Fetele care alaptati sau ati alaptat in locuri mai publice, spuneti-mi si voi: chiar ati intalnit reactii f deplasate din partea altora, la modul sa fiti in pericol din cauza asta?! Corina, mami |
corina imi pare rau de neintelegerea cu sotul tau,eu nu alaptez dar daca as face-o n-as avea nici o problema s-o fac intr-un parc cu un scutecel pus deasupra...eu am vazut mamici care fac asa si nu cred ca cineva s-ar lega de o mama care-si hraneste puiul...cel putin asa cred eu....trebuie sa-i explici sotului ca tu iti hranesti copilul si asta e mai presus de orice agresivitate verbala sau mai stiu eu ce...desi nu prea cred ca ti s-ar putea intampla asta...daaa ma gandesc toples te-a lasat sa faci vreodata?
...si noi avem momente mai
dar asta si ca-mi sare mie tandara imediat...deh hormonii...zic si iohttp://emma-antonia.weebly.com/
Vivela spune:
Corina 

nu stiu, arata-i-l sotului, poate isi schimba perspectiva
.eu am alaptat in public,ar fi fost vai de mine sa n-o fac, al meu copil daca nu-i dadeam cand cerea, atunci, imediat, pe loc, ma stia tot bucurestiul
niciodata, dar niciodata nu mi-a zis nimeni nimic, de regula lumea intorcea capul in cealalata parte sa nu ma inhibe pe mine, asta a fost singura reactie. n-am cautat in mod special locuri mai retrase, daca erau, bine, daca nu, nu alergam tot parcul. bine, acum sa nu-ti imaginezi ca stateam chiar cu sanii la vedere ostentativ, ci erau mai degraba acoperiti (dar ce faceam era evident).
sper sa-si dea seama si sotul tau ca e mai important ca tu sa-l hranesti pe copilul vostru decat sa iti faca tie reprosuri.
te pup, si eu sunt mai sensibila acum si ma apuca bocitul din orice

_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

cuminte Matei Sebastian