BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mesaj de la Tigruta :

"Ieri noapte la ora 4 a venit pe lume bebe Luca, 3560 gr, 51 cm, apgar 10, natural ... suntem bine, maine mergem acasa "

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

A nascut Tigruta?
Taty_ana suzeta din aia am luat eu de la Real, dar nu e prea indicata acum, e foarte mare si ii acopera fatza si destul de rigida.Clara a preferat-o pe la 1 an asa.
FELICITARI TIGRUTA!!!!BINE AI VENIT BEBE LUCA!!!!

39+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Azi dimineata ii faceam Tigrutei galerie la mamicile din Brasov .
Dana81 : iti fac si tie ... cine stie

Hai Dana !

Hai bebe Clara !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ioana noi la prima fetita le-am facut pe cele cumparate, Infanrix. doar la 1 an si o luna ne-a dat pediatra ROR ca il primise de la sanepid. stiu ca cele cumparate au ceva in plus fata de cele de la pediatra. si acum le vom face tot pe cele cumparate. la Cris n-am avut reactii adverse si nu risc nici acum. pt cativa bani in plus...la cat se cheltuie astia chiar nu mai conteaza.
Taty ana doar regurgiteaza fetita ta. majoritatea copiilor fac asa. inclusiv a mea daca o pun jos fara sa fi scos tot aerul din burtica mai scoate putin lapte. daca e vioaie si vesela e totul ok. mai suge?

intrebare de baraj. am nascut de 6 sapt si inca mai am firul de suprafata, care zice ca se resoarbe singur. mai are cineva?

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si www.etickr.com] br / [img]http://www.etickr.com/ticker.php?img=4,109,126,0,CD,14740,QW5kcmVlYSBNaXJ1bmE=,TXkgc29uL2RhdWdodGVyIGFnZSBpczo=,-1[/img" target="_blank">Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

Ioana noi la prima fetita le-am facut pe cele cumparate, Infanrix. doar la 1 an si o luna ne-a dat pediatra ROR ca il primise de la sanepid. stiu ca cele cumparate au ceva in plus fata de cele de la pediatra. si acum le vom face tot pe cele cumparate. la Cris n-am avut reactii adverse si nu risc nici acum. pt cativa bani in plus...la cat se cheltuie astia chiar nu mai conteaza.
Taty ana doar regurgiteaza fetita ta. majoritatea copiilor fac asa. inclusiv a mea daca o pun jos fara sa fi scos tot aerul din burtica mai scoate putin lapte. daca e vioaie si vesela e totul ok. mai suge?

intrebare de baraj. am nascut de 6 sapt si inca mai am firul de suprafata, care zice ca se resoarbe singur. mai are cineva?

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si www.etickr.com] br / [img]http://www.etickr.com/ticker.php?img=4,109,126,0,CD,14740,QW5kcmVlYSBNaXJ1bmE=,TXkgc29uL2RhdWdodGVyIGFnZSBpczo=,-1[/img" target="_blank">Andreea Miruna

Saptamana trecuta il aveam,acum nu il mai zarescTe anunt maine,ca ma duc la controlul de 6 saptDoctorasu sigur vede mai bine

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Felicitari Teuta!
Bine ai venit bebe Luca,sa fii sanatos,papacios si necolicios

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

apropo de controlul la dr de 6 sapt, la mine au trecut da n-am reusit sa ajung la dr...mi-am inceput si viata sexuala si nu stiu cum e la voi da la mine e groaznic,ma doare de parca-s virgina...poate si din cauza lipsei atata amar de timp da perseveram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

taty_ana si eu ma gandesc cu groaza cum va fi prima data

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

vioaie si vesela n-a fost niciodata ca doarme mai tot timpul,are cateva ore dimineata cand sta treaza cu ochii beliti pe sus, si plange s-o luam in brate....de regurgitat mi-a mai regurgitat adica ii curgea laptic din gurita asa o dara insa acuma a fost cantitate mai mare,toata gurita era lapte si pe bluza si pe patut,deci cantitate mai mare...nu stiu...o fi voma sau tot regurgitare?de supt daca-i bag sanul in gura suge un pic si incepe sa tipe,nu curge ca la biberon plus ca am sanii extrem de moi,azi m-am muls si-am reusit 5ml sa scot...deci nu mai am nici lapte...asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

apropo de controlul la dr de 6 sapt, la mine au trecut da n-am reusit sa ajung la dr...mi-am inceput si viata sexuala si nu stiu cum e la voi da la mine e groaznic,ma doare de parca-s virgina...poate si din cauza lipsei atata amar de timp da perseveram

la prima fetita am inceput dupa vreo 3 luni. si la fel ma durea foarte rau. oricum imi aduc aminte ca-mi spusese dr. ca "m-a facut virgina". iar acum mi-e si frica sincera sa fiu.
daca are timp cineva va rog dati-mi si mie parola de la contul de poze sa va arat mandrutele mele.

Mergi la inceput