Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Fain si cu betoniera si pietricelele
summer si eu de azi-dimineatza imi fac niste probleme asa despre cum am sa fac cu bugetul primele luni, ca de cumparat nu am cum sa cumpar totul de acum iar dupa calculul meu cheltuielile de la doctor se vor ridica la 1500ron iar recoltarea celulelor 3500, de 5000 de ron trebe pregatitzi de amu si nici nu stiu cum sa scot camasha..

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Summertime, mi-am luat rochia de la c&a din Afi, de la parter, e un stand de rochii de ocazie aproape de cabinele de proba. Sunt multe modele fainute. eu mi-am luat una visinie, lunga pana in pamant, in spate are decolteu in V iar in fata e tot putin in V, si drept, nu prea stiu sa explic. Faza e ca nu e rochie de gravidute, dar are sub decolteu niste pliuri care dau lejeritate super la burta. Daca mergi pe la Afi o sa iti dai seama de ce rochie vb. Aveau din atea pe visiniu si ceva turcoaz

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Summertime, mi-am luat rochia de la c&a din Afi, de la parter, e un stand de rochii de ocazie aproape de cabinele de proba. Sunt multe modele fainute. eu mi-am luat una visinie, lunga pana in pamant, in spate are decolteu in V iar in fata e tot putin in V, si drept, nu prea stiu sa explic. Faza e ca nu e rochie de gravidute, dar are sub decolteu niste pliuri care dau lejeritate super la burta. Daca mergi pe la Afi o sa iti dai seama de ce rochie vb. Aveau din atea pe visiniu si ceva turcoaz

Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

merci mult. cat a costat imi poti spune? ca imi trebuie buget de 2, pt ca din cele 4 nunti 2 sunt cam cu aceeasi oamnei si nu ma pot duce la toate nuntile cu aceeasi rochie

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

am si uitat de pret. A fost 199 lei si merita fiecare banut. Daca o sa vezi rochia pe umeras si nu o sa ti se para super, mai bine le probezi, e cu totul altceva

Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Summertime poi iti zic din ce stiu si eu!
Pentru tine:
-tampoane pentru san(20lei-pret minim, 30bucati: 15 zile maxim iti ajung, asta in caz ca vei avea mult laptic- la mine asa a fost la primul bebe)
-ceai de lactatie in prima luna- 1-2 cutii! E in jur de 5 lei cutia
- vata si tifin- cam 2 pachete mari si un sul tifon
- un pachet mare de tampoane normale
Pentru bebe(aici incepe ditractia):
-pampers- un pachet mare te tine maxim 3 saptamani, daca nu 2(la inceput- sunt kkciosi)- 60 lei baxul
-servetele umede- 3/luna- pret bun la cele Pampers e cam 8-9 lei(eu am folosit si Compact, Happy-dar nu sunt prea incantata, le prefer pe cele din productie propie Kaufland sau Carrefour(speciale pt bebelusi-albastre- la fel de bune ca P.!!!)!
-Baneocin pt buric- cam 2 tuburi- in jur de 6 lei! Mai e un praf similar care imi scapa;
- pt fundulet Bepanten ungunt- 30lei; te tine aproape 2 luni; eu am folosit cu succes crema de la naturiste galbenele sau galbenele cu propolis- 3-6-8 lei depinde de gramaj, te tine cam 3 luni! Este varianta romaneasca la Bepanten: Panthoderm care e in jur de 12 lei!
-daca bebe e colicos- tine-te bine! Un siropel e in jur de 20 lei si tine fix o saptamana! S-ar putea sa nu isi faca efect cel luat si sa-i cumperi un altul sau sa le combini! Pe unii copii ii tine 4-5 luni , altii nu prea au decat 2-3 episoade!
- ser fiziologic pentru sters fata, ochisorii! Iti recomand sa i-ei punga de aia perfuzabila ca e mult mai ieftina- 6lei, daca i-ei la fiola, o bucata era 4 lei!
- pansamente sterile!
-in casa va trebui sa ai: termometru, novocalmin de 250mg, paracetamol de 125mg;
- lunar se da 10 zile gulconat de calciu-in jur de 10 lei!
- Vigantol(vit D3) se da la medicul de familie, dar daca dr. nu ti-l da platesti cam 12 lei pe ellunar
- lapte praf e cam 50 lei cutia si nu stiu cat te tine ca am alaptat exxclusiv la san! Dar cred ca 2 saptamani tine maxim!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

si eu am nunta pe 21 august la var'mea..de dus tre'sa ma duc ca-i verisoara primara dar de imbracat habar n-am cu ce..parca nu as da bani pe o rochie pe care dupa aia sa nu o mai port..ea saraca se roaga sa nu-i fac surpriza si sa nasc in ziua nuntiichiar daca DPn-ul e pe 4 sept.

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

borbeati de kg. si eu am to 70 mamaaa cum suna. dar nu-i nimic la cat ne dorim bebelusii asta sa fie problema. la fel ca RalucaElenaM si eu sunt optimista ca o sa dau repede jos mai ales din cauza oboselii cu bebe. cred ca in primele luni o sa fiu stresata la maxim ca sa fac totul sa fie bine pt el sa nu gresesc cu nimic.

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Animalele pun intrebari lui Dumnezeu. Intreaba elefantul:
- Eu de ce am pielea asa groasa?
- Ca sa te apere de toate, de exemplu nici tantarul nu te poate pisca.
Intreaba girafa:
- Eu de ce am gitul asa de lung?
- Asa ajungi si frunzele care se afla la mare inaltime.
Gaina nervoasa:
- Nici nu incerca sa-mi explici, ori oul il faci mai mic, ori
gaura mai mare

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Magdy, ai un carucior special pt Maria! Inainte aveai carucior albastru, nu?

Eu am duc la masa si va urez si voua pofta buna daca luati prinzul!

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+

Mersic

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 23+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Aaaa....ce vroiam sa va zic! Cand vine bebe banii ii d-ai cu seninatate! Nu te zgarcesti deloc! Ti se pare natural! Si parca banii "curg"! Cand faci suma finala te miri singura!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput