Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ar insemna sa ai un bebic cumintel! Altfel nu-i chip!

Eu tre sa-mi schimb metrul de croitorie Tocmai m-am masurat si am asa: 100-99-99. Yeeii!!

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+

Foarte frumoase masuri! Da, eu stiu daca va fi cuminte... Acu' vorba Anei si la mine e debandada totala, problema e ca-mi vine sa le las asa si sa plec...

Cristina 24+

Mergi la inceput

Nu i-am gasit nici un nume, nici pt atat n-am fost vrednica. Avem aceleasi discutii interminabile. Cumva stau linistita, ma gandesc ca totusi pana la sfarsit un nume tot va capata!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Si mie mi-e ciuda parca cind vad cite nume de fetita frumoase care mi-ar placea sunt!

Acum mai nou, i s-a nazarit sotului ca nu vrea sa aiba nume de sfint ca sa nu se sarbatoreasca ca lui nu-i place. Aceeasi idee am auzit-o la soacra-mea si nush de ce, imi cam vine sa dau vina pe ea.
Eu as fi multumita cu Tudor si as mai vrea si un Stefanut mic, mic linga. Ta'su cica Artur! Nu se potriveste cu Tudor asa ca...

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

ajutoorr
fetelor si in special ardelencelor vreau si eu o reteta buna de langosi cu branza si marar
daca nu imi fac maine cred ca si mor

22+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Fistiq dac-ai sti cat de bine cunosc discutiile astea.... Ma rog, la mine nu exista problema cu soacra-mea, c-am exclus-o din start. Voi macar aveti unul din nume! Nu-ti face probleme, pana se naste gasiti voi ceva cu care sa fiti multumiti amandoi!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aoleu, ce somn imi eee!!! Si-am mancat si-o caserola cu urda si 2 castraveti si-acum am o burta imensa. Nu ma intrebati de ce-am facut combinatia asta, ca nu stiu. Si Iustina e numai peste burta mea, cica s-o mangaie pe sora-sa, s-o pupe...io as zice mai degraba s-o zdruncine, da' na...ea zice ca n-o zdruncina, ca astea-s mangaieri...nooo, in felul asta sta bebelina 43 de saptamani acolo, i-o fi teama de intemperiile vietii, cand vede ce-o asteapta.
Ziceam ca mi-e somn, tare-as vrea sa ma culc deja, dar Iustina s-a trezit la 11 azi si cum tati lucreaza in noaptea asta, tre' sa stau io de garda!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora cat de tare e Iustina! Ce te pui dom'le cu fata daca-si iubeste surioara! Vrea sa se joace cu ea, nu e normal?

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Lora bine ca o iubeste si vrea sa o mangaie(ce dragut!)

Eu cand eram mica,frate-miu vroia sa-mi scoata ochii,ii zicea la maica-mea:"mama misca"!! si venea ci degetu direct spre ochii mei

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Lora bine ca o iubeste si vrea sa o mangaie(ce dragut!)

Eu cand eram mica,frate-miu vroia sa-mi scoata ochii,ii zicea la maica-mea:"mama misca"!! si venea ci degetu direct spre ochii mei

Ana24+ Maia Elena

Ea ar vrea sa stea toata ziua cu Adelina, asa zice, adica agatata de mine, cu capul pe burta...cica vorbeste cu Adelina, da' nu-mi zice ce, ca e secret. Waiiii, parca vad ca n-or sa ma primeasca in camera lor, peste cativa ani....nu prea multi...

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Aha,ai incurcat-o!Or sa-si puna pe usa: NU DERANJATI si o sa bati la usa!. Ce fain e sa ai doua fete si sa se inteleaga bine!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput