Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Ar insemna sa ai un bebic cumintel! Altfel nu-i chip! Eu tre sa-mi schimb metrul de croitorie Tocmai m-am masurat si am asa: 100-99-99. Yeeii!!![]() ---------------------------------------------- cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+ |

Cristina
24+
chichiutza spune:
Nu i-am gasit nici un nume, nici pt atat n-am fost vrednica. Avem aceleasi discutii interminabile. Cumva stau linistita, ma gandesc ca totusi pana la sfarsit un nume tot va capata!
Cristina
24+
Fistiq spune:
Si mie mi-e ciuda parca cind vad cite nume de fetita frumoase care mi-ar placea sunt!
Acum mai nou, i s-a nazarit sotului ca nu vrea sa aiba nume de sfint ca sa nu se sarbatoreasca ca lui nu-i place. Aceeasi idee am auzit-o la soacra-mea si nush de ce, imi cam vine sa dau vina pe ea. ![]()
Eu as fi multumita cu Tudor si as mai vrea si un Stefanut mic, mic linga. Ta'su cica Artur!
Nu se potriveste cu Tudor asa ca...
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
anna_ivan spune:
ajutoorr
fetelor si in special ardelencelor vreau si eu o reteta buna de langosi cu branza si marar
daca nu imi fac maine cred ca si mor
22+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
chichiutza spune:
Fistiq dac-ai sti cat de bine cunosc discutiile astea.... Ma rog, la mine nu exista problema cu soacra-mea, c-am exclus-o din start. Voi macar aveti unul din nume! Nu-ti face probleme, pana se naste gasiti voi ceva cu care sa fiti multumiti amandoi!
Cristina
24+
LoraG76 spune:
Aoleu, ce somn imi eee!!! Si-am mancat si-o caserola cu urda si 2 castraveti si-acum am o burta imensa. Nu ma intrebati de ce-am facut combinatia asta, ca nu stiu. Si Iustina e numai peste burta mea, cica s-o mangaie pe sora-sa, s-o pupe...io as zice mai degraba s-o zdruncine, da' na...ea zice ca n-o zdruncina, ca astea-s mangaieri...nooo, in felul asta sta bebelina 43 de saptamani acolo, i-o fi teama de intemperiile vietii, cand vede ce-o asteapta.
Ziceam ca mi-e somn, tare-as vrea sa ma culc deja, dar Iustina s-a trezit la 11 azi si cum tati lucreaza in noaptea asta, tre' sa stau io de garda!
Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Lora cat de tare e Iustina! Ce te pui dom'le cu fata daca-si iubeste surioara! Vrea sa se joace cu ea, nu e normal?![]()
![]()
Cristina
24+
ana_25 spune:
Lora bine ca o iubeste si vrea sa o mangaie(ce dragut!)
Eu cand eram mica,frate-miu vroia sa-mi scoata ochii,ii zicea la maica-mea:"mama misca"!! si venea ci degetu direct spre ochii mei
Ana
24+
Maia Elena
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Lora bine ca o iubeste si vrea sa o mangaie(ce dragut!) Eu cand eram mica,frate-miu vroia sa-mi scoata ochii,ii zicea la maica-mea:"mama misca"!! si venea ci degetu direct spre ochii mei ![]() Ana 24+ Maia Elena |

Ea ar vrea sa stea toata ziua cu Adelina, asa zice, adica agatata de mine, cu capul pe burta...cica vorbeste cu Adelina, da' nu-mi zice ce, ca e secret.
Waiiii, parca vad ca n-or sa ma primeasca in camera lor, peste cativa ani....nu prea multi...Lora, mami de Iustina si

29+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Aha,ai incurcat-o!Or sa-si puna pe usa: NU DERANJATI si o sa bati la usa!![]()
. Ce fain e sa ai doua fete si sa se inteleaga bine!
Ana
24+
Maia Elena