Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Lucianna, ai facut cezariana sau nascut normal? La ce spital ai nascut?

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

normal, la pantelimon

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

cu cine ai nascut la pantelimon ? tot aici urmeaza ?

Burtica de 29 +

Cu aceeasi dr ca acum Floare, dar nu trebuia sa nasc acolo, trebuia sa nasc la Elias ca acum, numai ca atunci nu mai aveau locuri la bebei in ziua cand mi-a venit mie. Pe vremea aia programau cezariene o zi intreaga si daca nastea cineva normal si nu aveau locuri, ghinion....acum s-a remediat si mereu sunt locuri si pentru urgenta.

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klari am inteles, deci sunt mai multe gogosi camuflate! Mai ai fata, mainile si picioruseleee! Atunci sa te tii!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Am aparut si eu, intr-un final...de dimineata am bantuit prin oras si-am ajuns terminata acasa...mi-am facut programare la analize, cica abia pe 5 iulie... da' nici n-am vrut sa le platesc sa le fac mai repede, macar cu-atat sa m-aleg si eu, dupa 11 ani de cotizat sume mari la asigurari, nu?! Dupa aia am fost sa mai iau strictul necesar pt. "in caz de..." - camasa de noapte - am gasit una faina, cu nasturi in zona sanilor, de alaptat, arata ca un tricou mai lung, chiloti "de baba" - am luat 4 perechi, dar mai trebuie macar 2, din experienta de la Iustina...camasa mai am una acasa ramasa de la prima nastere, nu stiu cum de mi-a scapat de n-am dat-o, e cu nasturi in fata, e faina ca e alba cu inimioare rosii, nu-i de babe nici aia, e ok, are si halat la fel...am mai luat un pachet mare de vata, tifon din ala steril de la farmacie, tampoane, prosop cu colt pt. bebe, 4 pelinci din finet pt. bebe, o caciulita pt. bebe, cine stie cum mi-o trebui...sosetele minuscule si dragute pt. bebe, un body mic-mic new born, ca alea sunt cam pt. 0-3 luni, pe care le am deja, nu-s f. mici...si cam atat, momentan.
Oricum, mersul prin magazine m-a obosit enorm, iar simt ca-i tare burta, iar simt ca-mi "cade", picioarele imi sunt umflate...sa ma mai plang? In rest, totul e ok. Cred c-o s-o sun si pe dr. maine sa ma programeze pt. urmatoarea "vizionare" a bebelinei, poate vineri.

Chichiuta, multumim pt. vestile despre David, bine ca lupta in continuare!

Pupici la toate fetele si va asteptam cu vesti de la eco, pe cele care merg azi! Bafta!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

stiti daca la nasterea naturala e obligatoriu sa porti camasa din spital?

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

bebecris, depinde de maternitate, la Piatra asa iti recomanda medicii, ca altfel...as prefera si eu pijamale. Si la Iasi se recomanda tot camasa de noapte, era cu mine in salon o fata cu pijamale si i se tot atragea atentia...de ce, nu stiu...n-am sa inteleg niciodata. Intreaba dr. tau, mai bine.

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora bine ai venit! E bine ca te-ai apucat de bagajel, sa fie acolo facut si cel pt tine si cel pe bebelina. Eu inca n-am nimic pt el, ma gandesc unde le gasesc eu pe toate atunci la 29s toc poc. Voi mai suna mamici sa vad de unde au luat diverse.

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna burtici.....
De cand putem incepe cumparaturile pt bb? Eu tot aud ca din luna a 7a,cica inainte nu e bine....deci?

DD ne-a daruit o minune 23+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

klarisse superba burtica si rochitza.
lora pe mine ma apuca emotiile cand vad cate ai cumparat deja pt bagaj (inclusiv vata) nu stiu cand o sa ma apuc de cumparaturi.
noi astazi am dat culoarea in dormitorul pruncului si a iesit verde fistic sunt super incantata de culoare. de maine smotru (sotul meu ca noi doar cu gura) si dupa ce ne intoarcem din miniconcediu din moldova o sa-l si mobilam.

22+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

da lora stiu ca nu e voie cu pijama ci trebuie camasa dar nu stiu daca pot sa o imbrac pe a mea de acasa sau trebuie neaparat pe a lor din spital. asta in timpul nasterii.

Mergi la inceput

felicitari pentru achizitiile facute lora. am fost si noi ieri in carefour si i-mi atrageau atentia mai multe lucruri de bebe dar am zis ca mai avem timp sa nu le luam de pe acum. abia astept

Mergi la inceput