Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Pff, mi-am amintit pana sa fac operatzia la san tot asa am cautat pijamale cu nasturashi la bluzitza si-am gasit ceva care arata dragutz la taraba din bumbac in combinatzie cred cu alceva cu floricele, buzunare, in capatul pantalonilor si la maneca avea niste volanase mici din acelashi material..si acum mi-as fi cumparat dupa aspect,in jur de 40 ron am dat pe ele au fost foarte proaste la prima purtare deja incepeau sa se rareasca la cusaturi mai ales pantalonii, as face o poza sa va arat de care...dar cred ca din descriere v-atzi putea da seama despre ce e vorba...greu de gasit cu nasturi si cu buzunare...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Alyntuta, Oramona, Ana25... am uitat sa fetele si sa va multumesc ptr gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Eu nu am gasit camasa de noapte cu deschidere in fata decat de-alea de babe de-mi mai lipsea basmaua in cap si era tacamul complet..mi-am luat un fel de "tricou" lung cam cu o palma sub genunchi si cu 4 nasturi in fata..da' am uitat ca-mi mai trebuie si buzunare pentru bani.

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Eu nu am gasit camasa de noapte cu deschidere in fata decat de-alea de babe de-mi mai lipsea basmaua in cap si era tacamul complet..mi-am luat un fel de "tricou" lung cam cu o palma sub genunchi si cu 4 nasturi in fata..da' am uitat ca-mi mai trebuie si buzunare pentru bani.

29+

Bianca Gabriela

Pai poti sa-ti mai iei un halat sa-l ai peste. Eu am gasit diverse variante de camasi si pijamale dar pentru caldurile astea si ma gandesc ca nu prea merg cand nastem noi.
Pentru ziua cand nasc as vrea o camasa, dar pe urma tind spre ceva cu pantaloni ca nu ma simt prea confortabil intr-o camasa.....de baba nici atat

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Clary esti simpatica la faza cu buzunarele! La noi nu te prea lasa cu camasa de acasa! Iti d-au de acolo niste camasi de zici ca-s saci! Cel putin la naterea naturala sunt mai restrictivi! Eu am mai bagat si camasa mea, dar pe la sfarsit! Drept e ca se patau repede si le schimbam des! Si eu sunt 100% de acord ca sunt practice camasile de babe! Daca faci cezariana sunt ok si pantalonii de pijama! La naturala te controleaza cel putin de 2 ori pe zi jos! Si sa te imbraci si dezbraci toata ziua....

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Cautati oe google camasa de alaptat si o sa gasiti o gramada. Din astea trebuie in spital. In nici un caz pijama, toate fostele gravide mi-au zis ca e musai camasa, sa nu trebuiasca sa stai mereu sa dai pantalonii jos si sa-i ridici.

In ceea ce priveste buzunarele de ce va faceti griji? cred ca nu s esupara nimnei sa va vada cu banii in mana :D, doar nu e secret. Ca doar nu o s amergem cu banii in sala de operatie, majoritatea presupun ca se dau in salon

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Cautati oe google camasa de alaptat si o sa gasiti o gramada. Din astea trebuie in spital. In nici un caz pijama, toate fostele gravide mi-au zis ca e musai camasa, sa nu trebuiasca sa stai mereu sa dai pantalonii jos si sa-i ridici.

In ceea ce priveste buzunarele de ce va faceti griji? cred ca nu s esupara nimnei sa va vada cu banii in mana :D, doar nu e secret. Ca doar nu o s amergem cu banii in sala de operatie, majoritatea presupun ca se dau in salon

Eu il deleg pe al meu sot sa se ocupe de bani ca in durerile alea fix la banii pe care trebuie sa-i dau o sa ma gandesc.

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui summertime

eu am folosit camasa in ziua cand am nascut si pe urma la reanimare....apoi am trecut la pantaloni ca nu ma simteam deloc comod.....si nu mi-au fost deloc incomozi

Mergi la inceput

yo nu ma refeream la "plicurile consistente" ca pe alea si eu l-am trimis pe sot ca sa se miste repede si sa-i prinda acolo, mai ales ca nu am putut sa ma dau jos din pat cateva zile....dar cand am inceput sa misun, ma duceam cu cativa bani in buzunar la bebe ca sa dau la asistentele de pe acolo sa-l schimbe, sa-l spele...sa-mi arate una alta....daca venea sotul sa-l vada trebuia sa-i dau iar ca sa-l scoata intr-un "incubator" pe hol ca nu intra nimeni...etc, etc.
Asa e in RO (pt cine ramane putin socata). Dar problema e ca daca nu vedeam nu ziceam, dar cine nu "cotiza", bietul bebe statea cu kk la fund pana se irita , cu aceleasi hainute murdare pana la schimbul urmator de asistente....iar seara facea baita "cine merita" .

Edit: am 2 cunostinte care abia au nascut, in spitale de stat dar diferite, au fost tratate cu o totala indiferenta, pe langa faptul ca s-au dus cu ustensilele lor, nimeni nu a stat pe langa ele si ca sa fie bagate in seama au tot cotizat. Ma asteptam sa se intample asta pentru ca pe langa criza le mai scad si salariile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

yo nu ma refeream la "plicurile consistente" ca pe alea si eu l-am trimis pe sot ca sa se miste repede si sa-i prinda acolo, mai ales ca nu am putut sa ma dau jos din pat cateva zile....dar cand am inceput sa misun, ma duceam cu cativa bani in buzunar la bebe ca sa dau la asistentele de pe acolo sa-l schimbe, sa-l spele...sa-mi arate una alta....daca venea sotul sa-l vada trebuia sa-i dau iar ca sa-l scoata intr-un "incubator" pe hol ca nu intra nimeni...etc, etc.
Asa e in RO (pt cine ramane putin socata). Dar problema e ca daca nu vedeam nu ziceam, dar cine nu "cotiza", bietul bebe statea cu kk la fund pana se irita , cu aceleasi hainute murdare pana la schimbul urmator de asistente....iar seara facea baita "cine merita" .

eu stiu de cand stateam cu mama in spital ca de fiecare data cand venea sa-i schimbe branula pentru perfuzie trebuia sa-i dau asistentei 10 lei ca sa nu-i sparga vena cand ii monta branula,daca ii dadeam 5 lei se uita urat..

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput