Aspirante optimiste > 20 ani (526)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf cami...probabil e totusi prea devreme. mie mi-a iesit slab poz in z 26 din 29-31 .

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

asa zic si eu ca este prea devreme pana pe 28 cand ar trebui sa vina uratii mai este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

camicapul sus, pana nu vezi rosu in fata ochilor mai ai o speranta. Mai asteapta cateva zile si apoi mai faci un test( am vazut ca ai rezerve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Cami multa bafta la urmatorul test

_

www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Pai Cami pana in 28 mai e mult,normal ca nu ti-a iesit pozitiv.Multa bafta la urmatorul test
Talida,Yasmi,Cixinica si tutror fetelor multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

cos_minutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Pai Cami pana in 28 mai e mult,normal ca nu ti-a iesit pozitiv.Multa bafta la urmatorul test
Talida,Yasmi,Cixinica si tutror fetelor multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

stiu cosmi dar eu am ovulat in Z 10 (confirmat de de dr. prin eco transvaginala) din 31, deci azi sunt Z14 dupa ovulatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Andreea pt. graficul lui Madutza incearca aici http://www.fertilityfriend.com/home/190dd3 Este graficul din 19/03/2008 cu primul copil, iar chiar primul grafic e cel de acum Le-am studiat si eu intens da tot degeaba

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu nici un semn azi??? sau nu am fost eu pe faza....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Buna, fetele!

Anca, o frumusete de fetita! Pup la cea mica!

Mergi la inceput