Aspirante optimiste > 20 ani (526)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Salut gagici!

Multi ici de molipsire pentru voi!

Aseara am fost la echo,toate masuratorile sunt in regula,la sfarsit bb ne=a scos limba,dupa care si-a bagat degetelul in gura.Ne-am topit amandoi.

O zi frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau ceau....
am fost azi la medic..cam superficiali medicii astia asa ca m-am hotarat sa merg la cine consider eu ca e mai bine.
maine cred ca o sa merg sa vad saculetul ca mai mult nu cred ca voi vedea.
Ce mai faceti???? Noi gravidutze?????? de abia astept sa mai vad ceva felcitari, haideti cu II.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy eu sper sa rezolv cu concediu pt sarcina cu risc de la 1 iulie. deci s ar putea sa ajung mai repede la dr

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Tanamera e un poznas bebele tau inca din burtica!
Sherbi bafta la eco.
Lia cretisoara ajuta si pt durerile menstruale, stiu ca ai avut probleme, si in plus pt tot felul de probl. ale aparatului reprod. fem., dar cred ca deja ai citit pe net. Oricum chiar daca ramai nu are efecte adverse, ci din contra, cum spunea si Roxy, ajuta la fixarea sarcinii.

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Desi se spune ca e mai bine sa se fol incepand cu sem Ii de sarcina. Parerile sunt impartite din ce am mai citit, deci precautia nu strica.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele
ce faceti?
katy intr-adevar cretisoara este foarte buna. este buna chiar si in primele luni de sarcina pentru sustinere.
bb_yasmi si eu tot vinerea viitoare merg la doctor sa vad samburelul
sherbi abia astept vesti de la eco
peste o luna cred ca plec si eu in concediu si apoi cand ma intorc nu mai merg la servici, vreau sa stau acasa.
pentru toate fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

f bine faci
sa stai acasica
sa fie bine

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Salut gagici!

Multi ici de molipsire pentru voi!

Aseara am fost la echo,toate masuratorile sunt in regula,la sfarsit bb ne=a scos limba,dupa care si-a bagat degetelul in gura.Ne-am topit amandoi.

O zi frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

super taaaaaaaaaaaaaaaare

pozulici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Tanamera e un poznas bebele tau inca din burtica!
Sherbi bafta la eco.
Lia cretisoara ajuta si pt durerile menstruale, stiu ca ai avut probleme, si in plus pt tot felul de probl. ale aparatului reprod. fem., dar cred ca deja ai citit pe net. Oricum chiar daca ramai nu are efecte adverse, ci din contra, cum spunea si Roxy, ajuta la fixarea sarcinii.

sa devin !

am citit da
o sa-mi iau ptr dureri menstruale
de fapt sper sa nu mai am nevoie

pozulici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Desi se spune ca e mai bine sa se fol incepand cu sem Ii de sarcina. Parerile sunt impartite din ce am mai citit, deci precautia nu strica.

sa devin !

yo stiam ca in sarcina nu ai voie ceai
de nici un fel

pozulici

Mergi la inceput

Lia o parte din ceaiuri sunt permise si chiar benefice, dar tb baute cu moderatie. Din parturisirile unei gravidute>
La cursurile prenatale am primit o lista cu ceaiuri care se pot consuma pe perioada sarcinii si alaptarii si nu numai se pot consuma ci chiar sunt recomandate. Insirui cateva plante si efectele lor:
- Musetelul – tonic, binefacator, ajuta la calmarea durerilor, insomnie si multe altele. In timpul sarcinii ajuta impotriva starilor de greata si starilor de voma, iar dupa sarcina la vindecarea mastitei:
- Echinaceea – imunostimulant, antiviral, antifungic, antialergenic. Efect detoxifiant, ajuta la coborarea febrei si stimuleaza transpiratia.
- Fenicul –ajuta digestia prin secretia enzimelor de digestie, contra constipatiei si crampelor, contra retentiei de apa, problemelor respiratorii, infectiilor urinare, stimuleaza productia laptelui;
- Tei – relaxant general, indeparteaza starile de tensiune si anxietate, ajuta la un somn linistit, folosit de asemenea pt. indigestii, raceala, migrene. Datorita efectului tonic al bioflavonilor pe care ii contine asupra vaselor de sange este utilizat pentru ridicarea tensiunii, palpitatii si varicoze venoase;
- Menta – racoritor si stimulant, usureaza problemele digestive, raceala, starile de rau in perioada sarcinii, impotriva inflamatiilor mucoasei intestinale, ajuta in cazul colonului spastic, boala Chron si colite ulceroase. Este astringent si decongestionant si usureaza starile de greata, febra, dureri de cap;
- Frunze de zmeur – tonic al uterului din luna a 4-a de sarcina, in timpul nasterii si in perioada postnatala (actiunea relaxanta a fragarinei asupra muschilor uterului), combate diarea, anemia, obosela si starile de slabiciune. Previne starile de greata in perioada sarcinii. Uzitat de-alungul vremii pentru a preveni avortul, a asigura o nastere sigura si eficienta si a stimula productia laptelui. Usureaza durerile menstruale si reduce sangerarea;
- Red bush – (nu stiu denumirea in romaneste) ceai traditonal in Africa de sud, este un tonic, ajuta in cazul alergiilor, dat de asemenea copiilor cu alergie la lactoza sau pentru colici, ajuta contra starilor de rau, diaree si deranjamente gastrice;
- Hibiscus – intareste sistemul imunitar si promoveaza eliminarea toxinelor, imbunatateste starea in cazul racelilor si gripei, scade febra. Bun in cazul infectiilor digestive, diaree, enterite. Efect relaxant asupra sistemului nervos – insomnie, oboseala, iritabilitate, dureri de cap;
Cam astea ar fi cele mai principale ceaiuri indicate pe perioada sarcinii si bineinteles folosite in concordanta cu efectele fiecaruia dintre ele. Eu pot spune ca am baut din toate in perioada sarcinii (mai putin nevinovatul musetel care, din pacate, nu-mi place) si nu am observat nici un efect toxic.

sa devin !

Mergi la inceput