Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 2
mamidepuiuti spune:
alexutzzza felicitari pt AMR
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
da,am zis ca mai astept sapt asta,ca imi zicea o prietena ca poate fac livrari o data pe luna,iar sapt viitoare merg la OPC mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
io mergeam de mult...livrari o data pe luna? hai sa fim seriosi! ce fel de firma e asta? livrarile treb sa se faca atunci cand comanda clientul, ok esti ocupat, maxim 4 zile e acceptabil sa procesezi comanda si apoi cat dureaza transportul , dar nicoi chiar asa, eu demult eram pe ei
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
io mergeam de mult...livrari o data pe luna? hai sa fim seriosi! ce fel de firma e asta? livrarile treb sa se faca atunci cand comanda clientul, ok esti ocupat, maxim 4 zile e acceptabil sa procesezi comanda si apoi cat dureaza transportul , dar nicoi chiar asa, eu demult eram pe ei de Yannis AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute) |
Subscriu!
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
ana_g spune:
bunaaaa!!
acum am reusit sa-mi revin si eu un pic dupa toata agitatia botezului. vaai, doamne, dar frumos a mai fost!!!! am avut emotii, nu stiu de ce, dar in final a fost totul absolut minunat. nasii au fost fratele meu cu sotia. stefan a avut nu lipici, picatura mai degraba. au stat toti cu el in brate, lui i-a placut, eu supervizam de la distanta. am fost putini in final, 12 oameni cu totul, dar ne-am simtit f bine. stefan cel mai cuminte copil. la biserica a dormit si ar mai fi dormit daca nu trebuia sa-l dezbrace. s-a facut si cu o surioara de cruce. o domnisorica f eleganta, numai dantela si fundite, al meu era la tricou si pantaloni scurti si cu talpile goale. dar dupa aia l-a imbracat nasa elegant. o sa pun si poze. a plans un pic cand l-a pus in apa, un scancet, atat. don'soara a urlat din toti plamanasii pe care ii avea, umplea biserica. in rest...ochii cat cepele, capul girofar, sa nu piarda nimic, sa stie tot. cu 5 minute inainte sa plecam la biserica mi-am dat seama ca nu am cu ce sa ma imbrac, asa ca am improvizat o tinuta buna de mers la teatru, dar a fost ok pana la urma. vreme buna...mancare buna, gratar, vin de casa, pastrat inca de la nunta noastra de acum 4 ani, cozonac si pricomigdale facute de mama.....
mai citesc din urma, sa vaz ce ati mai facut.
a, azi dimineata ne-am diversificat. o lingurita de suc de morcov. mai voia, dar l-am refuzat.
mama unui pui...Stefan
mamidepuiuti spune:
i-am reclamat acum la opc
asa creste Alex
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti i-am reclamat acum la opc mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Foarte bine ai facut! Ei ti-ar fi livrat produsele si tu sa le platesti peste 2 saptamani?
_
AMR 9 kg
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti i-am reclamat acum la opc mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
bravo!
ana_g Felicitari pentru botez! M a bucur ca a iesit frumos. pupam micutzul crestinat!
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ana_g bunaaaa!! acum am reusit sa-mi revin si eu un pic dupa toata agitatia botezului. vaai, doamne, dar frumos a mai fost!!!! am avut emotii, nu stiu de ce, dar in final a fost totul absolut minunat. nasii au fost fratele meu cu sotia. stefan a avut nu lipici, picatura mai degraba. au stat toti cu el in brate, lui i-a placut, eu supervizam de la distanta. am fost putini in final, 12 oameni cu totul, dar ne-am simtit f bine. stefan cel mai cuminte copil. la biserica a dormit si ar mai fi dormit daca nu trebuia sa-l dezbrace. s-a facut si cu o surioara de cruce. o domnisorica f eleganta, numai dantela si fundite, al meu era la tricou si pantaloni scurti si cu talpile goale. dar dupa aia l-a imbracat nasa elegant. o sa pun si poze. a plans un pic cand l-a pus in apa, un scancet, atat. don'soara a urlat din toti plamanasii pe care ii avea, umplea biserica. in rest...ochii cat cepele, capul girofar, sa nu piarda nimic, sa stie tot. cu 5 minute inainte sa plecam la biserica mi-am dat seama ca nu am cu ce sa ma imbrac, asa ca am improvizat o tinuta buna de mers la teatru, dar a fost ok pana la urma. vreme buna...mancare buna, gratar, vin de casa, pastrat inca de la nunta noastra de acum 4 ani, cozonac si pricomigdale facute de mama..... mai citesc din urma, sa vaz ce ati mai facut. a, azi dimineata ne-am diversificat. o lingurita de suc de morcov. mai voia, dar l-am refuzat. mama unui pui...Stefan |
sa va traiasca micul crestin!
succes la diversificare!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
alexutzzza,miremia
asa creste Alex
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
bravo! de Yannis AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute) |
Cat de suntem si noi.
_
AMR 9 kg