"Abdomen extra-plat (29)"
Raspunsuri - Pagina 5
XIO spune:
Allure , bine ca esti bine!E cam serios 5.5
Deus , da, nu ma incanta deloc picioarele sus , m-am gandit sa-mi fac lipoabsorbtie .
Deci nu vi se pare penibil ala cu inimioare , nu? Ca mi mi s-a parut tare haios dar totodata nitel ciudat.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Marina spune:
Buna dimineata,
Clau stiu ca si Eliza face ora destul de tare. Si-a reluat ora miercuri de la 6:30 si toata lumea o apreciaza.
Azi ii dam cu In the army again, ca deja am ajuns sa mi se para Jumping jacks ala ca o chestie de relaxare
De mancat eu cam am exagerat seara, nu la genul ca am mancat tamenii dar mai mult decat normal asta din cauza unei alimentatii aiurea in timpul zilei. Trebuie sa-mi revin cu 3 mese echilibrate ca saptamana viitoare tb sa-mi arat fizicul la mare.
z333 spune:
neata...
Hannen, sa vezi ce te lumineaza experta din mine:-))..nici eu nu am facut febra cu Hip Hop Abs, nu stiu daca a lucrat ceva acolo ca al meu era deja lucrat, iar alea si aia de ii vezi acolo toti sunt dansatori profesionisti in frunte cu Shaun, in schimb m-am subtiat f mult cu hip hop=ul lui Shaun
eu am mai zis..nu am facut abdomenul cu abdomene..eu cu flotari plank-uri si greutati la greu am pompat abdomenul
zic totusi sa continui cu hip-hop pentru ca banuiesc ca tu vrei sa slabesti in primul rand si din ce am observat eu pana acum(la corpul meu) tot ce tine de low intensity cu puls mic slabeste, iar ce tine de high intensity cu puls de ti-o ia razna inima creste masa musculara
si zic sa cauti si Rockin Body al lui Shaun ca si ala e superrrrrrrr
Deus, mi-as dori sa am cearcane ca alea se mai rezolva cumva(cred), dar alea ale mele sunt pete de la anticonceptionale in reactie cu soarele
ficatul meu era perfect sanatos ultima data, nu stiu cum o mai fi acum, tre' sa imi fac timp sa merg la analize sa vad ce mai e cu el
Mirela ma bucur ca iti plac suvitele mele..si mie imi place la nebunie cum a iesit parul, nici ca ma mai fac bruneta vreodata
ma uit la pozele de acum o luna si imi dau seama ca ma maturizeaza prea mult culorile inchise si ma inaspresc
si zic sa lasi stresul cu abdomenul pana trece concediul..la mare te duci sa te distrezi, sa te destresezi, sa te incarci, nu sa te gandesti la abdomene si alte prostii
nu de alta, dar viata asta e asa scurta si frumoasa, iar noi atat de superficiali si ne facem atatea griji ca avem oleaca celulita sau burta sau dracu mai stie ce,iar altii care au probleme cu adevarat serioase si grave, au puterea sa zambeasca si sa pretuiasca orice clipa
stiu ca o dau iar in diverse, dar am avut un client care era saracul vai de el si fizic si financiar, dar cu zambetul pe buze si foarte "uman"..chestia asta m-a pus pe ganduri si m-a facut sa realizez niste chestii(nu prea placute)
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Ele spune:
Neata!
Apar si eu dupa o noapte agitata cu fica-mea care a vomat in cateva reprize. Inca nu stiu de la ce ar fi dar ot zic ca seamana cu mine la cap asta, ca de mica eu mancam cu pofta si dupa trageam vreo 2 zile.
Hannen sa iti zic si experienta mea cu Shaun. Eu nu am vrut sa ma apuc sub nici o forma de Shaun dar totusi m-a tentat Lumi cu hiphop-ul. Ei..de atunci mi s-a schimbat forma abdomenului. Puteam sa fac Billy zi si noapte ca nu se schimba.Dupa vreo luna de hiphop m-am apucat de Insanity dar deja eram conturata altfel.
Ca vorbiti de cearcane..eu zic ca ale mele sunt de la mama natura sau de la sinuzita care o am din clasa a7-a. Cand ma izbeste durerea ma fac vanata toata fata, nu numai la ochi.
Elena & Denisa
chiquitita spune:
Lumi, ai dreptate!
Si in legatura cu brunetul asa e. Eu sunt alba ca tine si am fost toate culorile in timp. Acum trag concluzia ca pe mine cel putin, ma inaspreste, poate diferenta prea mare dintre piele si par, nu stiu. Si tunsoarea e buna ca iti da volum. (cu ceva timp in urma m-am tuns si eu asa si sunt incantata)
De abia astept marea ca sunt plictisita si vreau sa plecam de acasa. Sper sa nu fie prea soare totusi pt ca eu sunt genul crema 50+ si umbrela (sa fiu sigura ). Doar ma ard, ma umplu de alune si ma albesc la loc si am ajuns la concluzia ca nu merita riscul pentru pielea mea sensibila. Nu e cazul tuturor, desigur.
Hip hop abs zici tu?
Plank-urile sunt alea cand stai intinsa pe coate si pe varfuri?
Cat trebuie sa stai asa?
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
XIO spune:
Lumi , tot ce tine de aerobic slabeste si tot ce tine de efortul anaerob (ridicat greutati, deci puls mai mic) creste masa musculara.
Si mie imi place cum iti sta cu parul mai deschis, in plus , tin minte ce a spus Allure cu vospitul , sa nu te faci cu o culoare unform , sa faci hilighturi ca arata mai bine . ;) N-am vazut cearcane
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
z333 spune:
Xio, eu nu am sustinut vreodata ca sunt un om normal si nici nu o sa sustin(cred ca am precizat ca am observat asta la corpul meu)..se pare ca la mine totul "functioneste" pe dos:-))
am o relatie atipica,am un job atipic(desi as putea altceva),cresc porcusor si copaci in loc sa fac copii si pe deasupra mai si vorbesc cu ei si le pun muzica clasica pentru relaxare, cand lumea doarme eu dansez si lista continua
dar, asta sunt si cu asta defilez si de-a dracu daca m-as schimba cu cineva:-))
Mirela, alea sunt plank-urile, numai ca eu nu prea fac clasice
noi avem(adica,Shaun&CO)plank walkers, push-up abs din plank position, tot din plank avem kicks pentru umeri,tot din plank avem alergat pe loc si multe ale dragalasenii de acest gen
dar in plank normal stau 2 min. fara probleme, adica stateam inainte, acum probabil rezist mai mult ca am mai multa forta
chiar vorbeam cu fratica aseara pe mess si imi zicea ca se reapuca si el de flotari si plank-uri ca deja se simte intimidat de mine:-))
ahhh si te cred Mirela ca abia astepti sa mergi la mare ca si eu numar zilele pana plec acasa..nu am mai vazut marea de 2 ani, taman eu care-s de acolo..cum ziceam atipica in toate cele
si ce daca nu vii neagra,probabil nici eu nu o sa vin neagra, ca am probl cu pielea ca si tine, dar macar venim relaxate si scoase din rutina zilnica
me,me,me
chiquitita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminitaguba Mirela, alea sunt plank-urile, numai ca eu nu prea fac clasice noi avem(adica,Shaun&CO)plank walkers, push-up abs din plank position, tot din plank avem kicks pentru umeri,tot din plank avem alergat pe loc si multe ale dragalasenii de acest gen dar in plank normal stau 2 min. fara probleme, adica stateam inainte, acum probabil rezist mai mult ca am mai multa forta |
Astea le gasesc in hip hop abs? Sau insanity? Sau care
z333 spune:
insanity, Mirela
poti sa iti iei Insanity si sa te uiti prin ele.. nu e obligatoriu sa faci antrenamentele daca ti se par foarte intense, dar iti poti face tu programul tau cu exercitiile care te intereseaza de acolo..si crede-ma, ai multe de invatat de la Shaun si rezultatele sunt garantate
sau poti sa faci Hip-hop, sau Rockin body...tot ce inseamna Shaun e foarte foarte bun,pentru atitudine,sanatate si silueta
mama, ar trebui sa ma ia in echipa lui la cata reclama ii fac:-))
me,me,me
chiquitita spune:
Lumi, mersi, o sa caut sa downloadez cate ceva, sa vad ce gasesc.