"Abdomen extra-plat (29)"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ah ce fete silitoare!Pupe mama pe ele!

Ce sa zic decit ca lesin de invidie pe sala voastra.(desi eu n-am vrut sa ma duc cind m-a rugat al meu acum o luna si nici cind m-a rugat o prietena japonica sa mergem la fitness acum 2 ani)
Am fost in tinereti,e super fain dar nu stiu de ce acum nu ma pot hotari,poate si din cauza ca nu sunt in shape ...suncile atirna in toata splendoarea,rezistenta n-am deloc.

Lumi,ce-i Plyometricul ala?Greu,greu?Deja am inceput sa ma plicti de abs am senzatia ca le-am invatat si ca se repeta,de aia am bagat pilates azi,vroiam ceva extra sa simt ca lucrez cu adevarat.Desi transpir la greu cu Shaun,nu ma doare nika .Probabil ca nu lucrez muschii corect,nu`i tin incordati cum trebuie.Trebuie sa mai practic ca`s
Zici ca e buna crema de la Nivea?Oare este aceasi la care ma gindesc eu ?O gama verde toate cremele ,gelurile si ce mai au ei anti celulita?Sau le incurc cu alta firma.

Tu ai fost fata cuminte cu papa ,eu am dat-o in bara.
Am mincat 2 portii de tort pe parcursul zilei
Mincare nu prea,bine ca am avut loc si pofta de dulce.
La cina am avut peste alb ,legume cu shrimps ,supa si orez brun.Ah,si salata de varza cu castraveti.Dar n-am putut sa inghit mai mult de 4-5 ori.N-a mers si pace,insa praji a mers a naibii!

Xio,asa deci ,cautai poza pe net!Te-am prins!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ma apuc de capitol nou.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput