"Abdomen extra-plat (29)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deus , aia cu soia era pt. mine , ca si asa sunt mofturoasa la mancare , acum ca am renuntat si la carnea de pui si am ramas doar cu pestele sunt in pana de idei de mancaruri.
Si cu pestele a fost greu , ca am avut un incident neplacut care m-a facut sa renunt la peste vreo 2 ani . Groaznic! Si acum cand mai mananc am flashbackuri

Mersi de retete , le voi testa. babyboom , aia cu fierul apei e mai grea , eu nu folosesc aragazul dar o fac, poate arunc si niste castravete , cum zicea Conchita.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

baby boom cum poti sa alergi la amiaza? sau seara?
eu nu pot decat dimineata cand este cat decat racoare, azi mi-am dat duhul de caldura si era 7 dimineata:-))))

foarte bine Xio ca nu esti carnivora

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Deus . Pot alerga oricand, ba chiar am preferinte fluctuante. De obicei alerg si eu dimineata, dar o fac uneori si seara, pe intuneric, sau chiar la amaiza daca nu e canicula. Azi a fost prima zi cand mi-a cazut bine de tot dupa convalescenta asta. Observ diverse la mine in functie de partea zilei in care misc. Azi m-am simtit dumnezeieste. mi-a fost tare dor de feelingul ala de libertate pe care ti-l da alergatul si starea de post alergat. Mi-a dat energie sa joc baschet

Acum vine jumatatzelu' sa mergem odata la panou.

Uite ce mi-a trimis sa vad: http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0

Ce tare tip!!!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby-boom

Deus . Pot alerga oricand, ba chiar am preferinte fluctuante. De obicei alerg si eu dimineata, dar o fac uneori si seara, pe intuneric, sau chiar la amaiza daca nu e canicula. Azi a fost prima zi cand mi-a cazut bine de tot dupa convalescenta asta. Observ diverse la mine in functie de partea zilei in care misc. Azi m-am simtit dumnezeieste. mi-a fost tare dor de feelingul ala de libertate pe care ti-l da alergatul si starea de post alergat. Mi-a dat energie sa joc baschet

Acum vine jumatatzelu' sa mergem odata la panou.

Uite ce mi-a trimis sa vad: http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0

Ce tare tip!!!

http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM

ooo , mai avem o baschetbalista?
eu joc baschet din generala, imi place la nebunie . ce zici de volei , tenis?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Di tate Xio, numai timp sa fie.

Baschetul e de hobby, mai rarutz, da-mi place si-l joc...acum e fiemea foarte obsedata si ma roaga s-o "antrenez"....i-am gasit ceva preselectie la un club in august, daca-i tot place asa. Prietenul meu a jucat intensiv rau, de prin clasa a 4-a, deci bagam impreuna. Tenis iar, rarutz, cand avem timp de dimineata tare. Si ca sa termin la obiect: voleiul a fost sportul preferat intre a 5-a si a 8-a...acum mai joc la mare
M-am profilat pe catarat si fitnessuri in perioada asta vietii...si creca-m gasit ce vroiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Hannen?? pe tine te cautam, dar vad ca si tu ai fost busy

Deus, nu stiu mama ce am cu foamea asta, dar sincer ma deranjeaza..daca incerc sa ma abtin, incep sa am fel si fel de senzatii, ba ca ma roade stomacul, ba ca ma doare, ba ca ma doare capul, pfuuu..nu stiu, poate trec eu printr-o perioada mai nasoala cu licenta, munca care luna asta o sa ma scoata din minti pana intru in concediu..dar trec eu si peste asta

Xio, ti-ai raspuns singura..eu nu ti-am cerut vreodata sfaturi, tu singura simti nevoia sa intervii si sa iti impui punctele de vedere, dar nu am nevoie, pe cuvant de cercetas

vai cat e ceasul, am fugit la somn ca maine o sa am o zi de-a dreptul teribila
pusi

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Bey,faceti loc ca vin cu batzul azi!Ce-i panarama asta aici??
Azi vreau sa vad numai pupici si imbratisari clar??Ca ieri sigur a fost ceva in aer,eu ca Lumi,nervoasa foc.Am prestat in sila portia de Shaun si dupa eram si mai nervoasa si mai iritata.
Am citit-o pe Lumi si-am iesit ca simteam ca ma molipsesc si mai tare!Sigur a fost ceva naspa in aer.!
Azi sunt obosita dar trebuie sa-mi revin.Mergeam azi din parcare spre casa si simteam ca ma scurg,da` bag acush o portie de Shaun sa-mi revin!!

Ah,ca sa puna capac ieri ma suna prietena mea care e sportiva inraita de 2 ani si ne incurajam reciproc.Aproape zilnic SMS cu "hai la alergat,eu acum ma duc,ai inceput,eu am terminat..etc" Ieri imi zice ca s-a hotarit sa se apuce de daneza,am tinut-o impreuna acum vreo 7-8 ani.Ea mai are de pierdut vreo 4 kg si de doi ani nu poate absolut deloc si s-a suparat asa de tare incit a zis ca daca nici dupa daneza nu slabeste le da dracu pe toate.Si sport,si mincat sanatos...s-a saturat!Acum m-a bagat si pe mine la idei idioate.
Ca si eu is cam la fel,degeaba ma agit ca la kg is cam la fel,ieri iar 64!De o luna de zile daca am dat jos un kg!
Cu cit scriu si ma gindesc mai abitir,cu atit ma apuca iar nevii!
No,no,trebuie sa schimbam foaia!Cu optimism inainte!

Deus,azi am prestat suc de morcovi(vreo 5) ,portocale tot 5,lamai 2 iar pt mine si sot am adaugat si telina.A fost delicios!
Nu m-am lamurit ce`s taratele alea integrale(io tare am impresia ca sunt mix-urile alea de le vazusem duminica la magazin si din care am si io o punga in frigider) dar nu`s sigura.Si nici nu stiu cum ar merge in suc ca al meu a facut figuri la banana ieri,a zis ca`i prea gros si arata cam bleah.Asa ca a cerut fara banane .
Seminte de in n-am,tot sper sa ajung la unul din magazinele unde am vazut acum vreun an ulei de in ,altceva nu am asa ca o sa ma multumesc cu uleiul.

Xio,eu am facut Sassy Water anul trecut.E diferita de limonada si ghimbirul si castravetele ii da un gust,hm,nu-i rau ,dar nici super de bun.Cel putin asa mi s-a parut mie .Daca sta mai mult de o zi ,a doua o bei cu dintii strinsi

Baby_boom,ce activa esti!!Tu ziceai ca ai probleme cu stomacul??Esti bine acum?Si eu mai am perioade de dureri naspa(am gastrita de la 10 ani) numai ca dr.-ii de aici nici nu ma cred ca e posibil asa ceva si zic ca n-am nimic!Bine ,si in ro. cind dr-ul mi-a descoperit gastrita a intrebat-o pe mama citi copii are,a crezut ca suntem prea multi si nu are ce ne da de mincare!Da` eram eu sclifosita,nu mincam deloc si super sensibila(gastrita pe fond nervos).La orice zgomot cit de mic efectiv imi venea sa lesin de durere (cind intram in crize).Nu stiu cum de nu a evoluat,adica sper ca nu a evoluat.Taica-miu a renuntat la tigari la un pas de operatie de ulcer,si-a revenit fara "cutit".E genetic nenica
Gastrita,reumatism,spondiloza ,daca ma gindesc la operatiile de hernie de disc ale bunicii si mamei,diabetul,glaucomul,osteoporoza + una cit china de naspa (ale mamei) ma apuca depresia!
De aia ii dau cu sport si mincat sanatos,optimism si voie buna.Nu vreau sa ma napadeasca bolile care se pare ca se mostenesc la noi in neam.

Cred ca ma duc la portia mea de sport ca am inceput sa vorbesc aiurea si iar ma apuca senzatia aia de rau si nervi.Cind ma intorc vreau sa va gasesc la cafelute ,proaspete ca niste garofite si fara#12288;nervi!O.K??

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Xio, Lumi...voi doua aveti multe in comun: tinere, frumoase, ambitioase, amindoua mincati porcarii fara sa va ingrasati nu va certati ca e pacat
Lumi, chiar ca esti stresata zilele astea Exact ce a spus Xio am gindit si eu...nu vad nici o urma de rautate in mesajul ei, e adevarul tehnico-stiintific dar vad ca racoaica din tine e la fel de capoasa ca mine Si eu iau unele chestii personal sometimes...

Ah, unde e Conchita cu intelepciunea ei? Cred ca nu e zi sa intru pe forumul asta si sa nu ma gindesc la ea...

Mi-am reparat tastatura, deci pot sa scriu decent...:)

Se vaitau fetele pe aici de petele pe fata...NU se duc cu laser! Am incercat eu acum citiva ani: bani prapaditi degeaba! Eu le tratez cu o crema pe baza de hidrochinina, ii zice "Lustra" si face treaba buna dar trebuie folosita la intervale regulate ca petele reapar
La mare am folosit SPF 30 permanent pe fata...tot m-am bronzat nitel dar nu foarte tare, iar petele nu s-au accentuat decit vag...folosesc pudra bronzanta si imi "dreg" tenul la aceeasi culoare cu restul corpului.

De ziua mea am vrut sa ies in oras la restaurant dar cu scarba asta de summit in oras, era o tragedie sa te duci downtown...era politie peste tot , proteste in strada si chiar incidente...brr! Mi-a facut sotul cina acasa si mi-a luat flori. Suficient pentru mine, ca nu se pricepe la cadouri si tot ce cumpara sfirsesc prin a returna. O sa am eu grija sa ma cadorisesc, nici o problema...

Curatenia inainteaza ca melcul ca, deh...fotbal, tenis, servici, lene...Termin eu vara asta!

Sint back on track cu sportul, azi am facut Chest & Back cu Tony si niste rope skipping...curgeau apele pe mine ieri la plyometrics de sareau stropii in casa cit colo!
Mi-e dor sa ies la alergat dar numai urit a fost afara...ba ploaie, ba frig, ba ceata...nu-mi plac chestiile astea...prefer in casa.

Hannen,, esti tare! Shaun? Really? Baga mare! Bine ca ai gasit ceva ce iti place...

Baby-boom, ziceai ca faci P90X? Ai trecut prin tot programul?
Cum te mai simti? Ai terminat cu bolile sau inca faci tratament?

Xio, mierea este ideala la limonada...si ghimbirul este cumva ginger-ul? si eu pun din ala in limonada...vaaai ce bun e! nu mai spun de sanatos! asta e o bautura recomandata mie de ayurvedic doctor la prima ora a diminetii ca un soi de cleanse ;)

Ai terminat scoala, inteleg...te-ai hotarit ce faci dupa? Eu zic sa nu stai pe ginduri, pleaca in Franta ca e tara faina si are si vreme buna...Romania imi pare ca s-a porcit rau de tot...ce emisiuni de toata jena sint la televizor peste tot!
Deus, sper sa scapi si tu cit mai repede!

MA duc la pat...miine sper sa ma scol la timp pt sport.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

buna dimineata doamne dragi

liniste si pace dimineata, doar eu si pasarelele

azi alergat si exercitii butt+brate

revin la o ora mai normala:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Allure,cred ca deja esti la nani.Atunci somn usor!
Da,e fain si cu cina acasa!Anul trecut m-a cadorisit si pe mine omul tareee de tot(inel de platina Bvulgari,portofel Hermes,trandafiri rosii cu biletel"ti yubisc all time" si cake),azi dimineata m-a intrebat ce vreau.Zic lasa mai ,nu-mi trebuie nimic (ca la criza asta trebuie sa fim si noi intelegatoare,nu?)

Da,m-a acaparat Shaun cu totul, chiar e molipsitor!Pt. prima data in viata abia astept sa imi fac timp de sport,asta zilnic(imi programez treaba asa cu cap,dupa smotru intru la sport si fiindca termin fleasca ,imediat la dush apoi fresh imi continuu ziua)
Seara nu prea am loc si spor sa fac din cauza fetelor dar doua zile cit i-am aratat omului pe Shaun m-am batait putin si desi doar in joaca am sfirsit cu apele curgind la vale.

Si mie mi-e dor de conchita!Daca ne citesti sper ca esti bine,ca faci sport,ca te plimbi si ca te iubesti mult cu Sonia!

Deus,ce matinala esti!!Super ca te trezesti asa dimineata si la ore neacceptabile inca tu deja esti gata cu sportul!

Eu am terminat 40 de min de FAT BURNING CARDIO si 10 de TOTAL BODY BURN ,ambele cu shaun,of course!
As mai fi facut dar nu stiu ce naiba am ca ma deranjeaza transpiratia asta groaznic!Mi-e sila de mine,alunec pe podea ca-i uda si ma simt murdara...trebuie s-o tai la dush.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput