joc electronic portabil

joc electronic portabil | Autor: crissandrada

Link direct la acest mesaj

Se gasesc jocuri din acestea electronice pe baterii? Stiti ca mai demult era un joc ' tetrix' parca se chema si puteai sa-l iei oriunde.
Noi nu vrem acest joc. Vrem ceva pentru fetite dar care se poate lua in masina ca sa nu se plictiseasca la drum lung. Nici nu stiu cum se cheama ca sa dau o cautare .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Da, genul asta. Si varianta ieftina . Oare unde se gasesc? La magazinele de jucarii?
Sunt si altfel de jocuri sau numai ala de potrivit piese?

Bazar general DC

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pai... nu stiu. Eu am baieti si varianta nr 2 care e mai practica deoarece poti cumpara dischete cu ce fel de jocuri doresti
Dar poti da click pe linkuri si vezi ce variante exista si pe unde sunt de vanzare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Da, dar sunt atat de scumpe. Am vazut acum o consola cu Hannah Montana , sigur i-ar placea dar e aproape 800 de lei.

Multumesc. Acum stiu ce sa caut macar.

Bazar general DC

Mergi la inceput