Gravidute si mamici de Constanta(72)
Raspunsuri - Pagina 13
CRIXIA spune:
Raluca, sa stea bb in piscina lui pana la termen! Numai bine!
Cris mami de Alexia & Ana
zna23 spune:
Raluca,tinem pumnii ca bb sa fie cooperant si sa mai zaboveasca ceva.Asteptam noutati
+ 26
raluca30 spune:
Multumesc fetelor!
Sper sa mai stea macar doua saptamani...azi dimineata am facut prima doza de dexametazona,am avut o zi super proasta dupa,somn,stare de lesin,palpitatii,dureri stomac,bebele sughita ,se agita..sunt varza si trebuie sa ma duc pt doza de seara..nu stiu daca or fi normale simptomele pe care le-am avut,mi-e frica sa fac urmatoarea doza.
pupici
36+Thomas
CRIXIA spune:
eu nu te-am intrebat pt ce faci, dar dexametazona cred ca e destul de puternica, s-ar putea sa-ti dea starea asta urata
Cris mami de Alexia & Ana
raluca30 spune:
Crixia- mi-a dat sa fac dexametazona pt bebe ca sa-l pregateasca pt nastere,sa-i mature plamanii,e risc sa se nasca mai repejor flacaul meu...cred ca e puternica dexametazona asta abia acum incep sa-mi mai revin fizic,parca am baut
36+Thomas
bpatricia spune:
Buna gravidutelor, ce mai faceti, nu mai pot de cald, vroiam sa av intreb dc ati fost pe la plaja, eu vreau astzi sa merg la mare sa stau in apa cat de mult ca nu mai pot de cald, ce stiti de baie in mare e vreo problema ptr bebita, ati mai fost la plaja zilel astae gravidutelor noi suntem in 29 sap si 3 zile, va pupacesc
raluca30 spune:
bpatricia-eu la plaja nu am indraznit anul asta...cred ca e f cald si mersul pe nisip mi-ar creste tensiunea sau cine stie ce problema...daca tu esti sanatoasa tun poti sa faci o baie in mare dar e de preferat dimineata,nu la pranz,nu sta mult la soare cu radiatiile care sunt cine stie ce patesti tu sau bebele...fa dusuri dese sa te racoresti si bea apa multa sa te hidratezi...atentie cu plaja pe caldurile astea,esti totusi gravida in aproape 30 saptamani poti sa risti o nastere prematura...acum tu faci ce crezi,eu ti-am zis sfatul meu
pupici
36+Thomas
selenar spune:
bpatricia - nici eu n-am fost la plaja anul acesta, cu toate ca medicul mi-a spus inca de pe la 28 de saptamani (acum am 35) ca e absolut ok sa merg la plaja si sa fac baie, dar sa fie dupa ora 6 seara. Banuiesc ca si dimineata ar fi ok, pana in ora 10.
Deci daca iti doresti...balaceala placuta!
bpatricia spune:
Buna gravidutelor, am fost ieri la plaja si a fost super bine am stata numai in apa, ne-am racorit de caldura de al bloc, apa era super calada avea 29 de grade, am innotata putin cred ca ia placut bebitei ca a fost cuminte, noi suntem bine pe mal am stat doar sub umbrela, ne-am hidratat foarte bine si am fost dupa ora 16-30, cand am ajuns acasa eram foarte obosita ca dupa orice zi de plaja dar ne-am revenit cu un somn mai lung, va recomanda cu placere sa mergei sa faceti baie acum in mare dc nu aveti restrictii e foarteee calda apaa, zici ac e fiarta dar t simti mai bine dupa decat sa stai in casa sa mori de cald, va pupacesc
apokker spune:
buna gravidutelor, sunt si eu o mamica in devenire in luna octombrie. voi avea o fetita. sunt la dr Beghim si voi naste la spit jud. Am mari emotii!