eu il cred
eu il cred pe videanu cand spune ca isi poate justifica averea. pai daca plateste 100 euro pe an pt 5000 mp2 , da poate justifica si apoi il m cred ca munceste zi si noapte pt afacerile lui, caci la minister nu se vede nimic . si-l mai cred ca e sarac, pt ca l-au prins astia de la cancan cand fura curent electric direct de la stalp, deci nici bani de curent nu are. voi pe cine m credeti si de ce?
Raspunsuri
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mathilda eu il cred pe videanu cand spune ca isi poate justifica averea. pai daca plateste 100 euro pe an pt 5000 mp2 , da poate justifica si apoi il m cred ca munceste zi si noapte pt afacerile lui, caci la minister nu se vede nimic . si-l mai cred ca e sarac, pt ca l-au prins astia de la cancan cand fura curent electric direct de la stalp, deci nici bani de curent nu are. voi pe cine m credeti si de ce? |
Daca aia 5000mp sunt in extravilan il cred ca a platit 100 de euro, ca atata sunt impozitele in prezent( si 100 de euro mi se pare mult)! Toata lumea plateste la fel impozit pe proprietati nu numai Videanu. Cum crezi ca si-ar permite pensionarii pe la sate cu n-spe mii de mp de teren sa plateasca impozit!
Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica
CameliaBianca spune:
eu nu-l cred :)
daca terenul nu este intravilan nu ai autorizatie de constructie.
oricum cei 100 de euro nu sunt impozit, e suma pe care o plateste pentru concesiune.
imi aduce aminte de geoana care acum cativa ani a dat la schimb un teren la campie (probabil cultivabil cu cartofi) in judetul prahova si a primit teren tot in prahova dar intr-o statiune, nu mai retin daca busteni sau sinaia.
de la matei citire "celui ce are i se va da iar celui ce nu are i se va lua si ceea ce are", citat aproximativ.
madyrizi spune:
eu il cred pe poteras (primar sector 6) cand zice ca nu are bani in conturile primariei. pai normal, daca scoti gardurile de pe strazi (aka dezrobirii) ca cica se urca (tataia)cu masina pe spatiul verde si pui 3 straturi de bordura (or fi ale lui videanu?) si copaci... pe mijlocul strazii...ca asa nu se mai urca nea pandele cu masina pe spatiul verde... si, conform declaratiei unui neica nimeni din primarie... asta n-a costat nimic ca era in contractul cu adp-ul... .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
ligeea spune:
si pe Oprescu trebuie sa-l credem ca Primaria nu are bani
pentru compensarea caldurii la iarna
Cum sa aiba bani
-are chirie mare-250000 euro pe cea mai infecta cladire de birouri din Bucuresti
-plateste picturi pe asfalt cu 800000 de euro
-plateste limitataoare de sens cu alte 800000
kariguld spune:
ai uitat de ceasurile alea suflate cu nus't ce, care costa bucata 30 000 euroi (sper ca am retinut corect).
pe toate inutilitatile alea, ar trebui puse placute mici :"aici sunt banii dv, cei 25%, cei 15%".
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!