Prietene la bine si la greu (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua si de la noi,

Suntem prin zona, dar un pic mai lenesi. Cumnata mea este in concediu si noi stam la ea la casa saptamana asta.

Gabriela, Andrei-Nicholas,

Padi, nici mie nu mi-a venit inca ciclul. Apropo de chestia asta, am auzit ca daca vine mai tarziu, o sa ai mai mult timp lapte. Parul nu mai cade la fel. Ce-i drept l-am tuns destul de scurt, fata de cum era.

Mihamora, Andrei a avut o dermatita atopica destul de urata, era iritat peste tot, spate, burtica,maini, picioare. Aceasta a durat si destul de mult, fara nici o ameliorare, indiferent de tratament. Pediara mi-a recomandat sa-i fac niste investigatii, si asa am ajuns sa vad ca este foarte alergic, printre altele si la proteina din lapte de vaca.

Ionela, cum sunteti cu ochisorul?

Andrei tocmai s-a trezit, si este ud pe toate hainele. Nu stiu cum a reusit. Acum o saptamana am trecut la nr 4 la scutec.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

asa, hello again

am o conexiune aici, de pot da o tura pana in varful muntelui pana mi se incarca o pagina...

zic si eu sarbatoritilor de zilele astea!!! sa fie sanatosi, voiosi ca frumosi foc sunt toti

pe mine m-a trezit soacra-mea cu un sms la 8.30 de dimineata , urandu-i LMA copilului ca cica azi e Sf. Iulian asa drept si prin urmare, dam si noi de baut, toate frapucinele, capucinele, limoncelele si bericile pe care le puteti duce . si niste inghetata cu capsuni adevarate de aici din gradina

Ionela - te pup tare. Ce face Mihnea? ca nu am ajuns inca la zi cu cititul, dar sper ca e bine cu raceala si cu ochisorii, pe care ii pup

Licurici pun si poze, cum nu? doar ca e complicat... descarcar, upload nu mai zic . Am vazut poze cu cracii de Mangalita, f frumosi . Si rechinasa mi se pare ca s-a schimbat destul de tare, gata, are mutra de fetita in toata firea.
De fapt, cam la toti copilasii nostri am vazut ca nu prea mai arata a bebelusi, deja au mutrisoare de omuleti

Fdaniela - bine ai revenit

Padi - am vazut ca intrebai, la mine a venit ciclu cand a trecut Iulian cu 1 saptamana de 7 luni... sunt convinsa ca din cauza ca suge mai putin . tare bine a fost 1 an jumate fara . Iar parul mai cade, dar parca nu chiar asa cu tona (doar cu kilul). Insa pt ca 1 an nu a cazut deloc, inca nu se observa ca a cazut lunile astea cam mult.

revin, ma duc in curte la masa

pofta buna si somn usor

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Salutare si de la noi

Inca nu am recuperat din urma, doar paginile din acest capitol, asa ca nu prea sunt la curent cu noutatile.

Tocmai ne-am intors de la munte(tot in Bucovina, la Pojorata),am stat o saptamana si tare greu mi-a fost sa plec. Am prins si ploi, si frig, dar nu a contat, ne-am simtit f bine, mai ales Ari, care a dormit si a mancat ca niciodata.Aproape ca-s deprimata ca a trebuit sa ne intoarcem. Asta e, pana castig la loto si-mi fac o casuta de vacanta pe-acolo n-am incotro.

Spun si eu la multi ani sarbatoritilor si cu intarziere Dianei

Despre rusi, nici la mine nu au venit inca iar parul imi cade in continuare.

Ma bag la recuperari si va pupez pe toate, fara exceptie

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Menstruatia pauza si la noi din fericire

ca sa fiu rautacioasa ...o sa te rogi tu la toamna sa vina rushii sa intrati in focuri pt bb 2

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Padi..si Paula a facut figuri la inceput cu fructele ..pana i-am prins smecheria , de fapt pediatru mi-a spus sa incerc asa in caz ca imi refuza fructele , le incalzeam putin , doar putin sa nu isi piarda vitaminele doar asa le papa ..nu i place sa fie reci , la temperatura camerei ..si legumele i plac sa fie caldute bine , daca se racesc putin nu le mai vrea , le incalzesc din nou si papa super bine ..incearca si tu , la noi functioneaza , sau e mai ciudata fata mea
Inca sunteti fara ciclu ??? mie mi-a venit exact la 40 de zile dupa ce am nascut ,si pana la aproape 6 luni doar san a papat

http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Fetelor, va multumesc mult pr urari. Azi, Andrei mi-a facut el mie un cadou la implinirea celor 8 lunici. S-a ridicat singur in picioruse (el statea in picioare si mergea dar ridicat de noi) Asta da bucurie. Nu am reusit sa imortalizez momentul pt ca nu ma asteptam. Insa acum a prins cum sta tb si face mereu chestia asta foarte fericit, asa ca o sa am timp sa-l pozez/filmez Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monis, sa-ti traiasca Iulianul
ma bucur ca sunteti la aer curat

Cory, ce fain cadou

Alex mananca fructele reci, o parte le tin la frigi, iar legumele doar caldute

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

cristina_boc, ochisorii sunt bine, nu au mai curs, cred ca era de la nasucul infundat
Ufff... alergiile astea... tare urate sunt.
Poate o fi transpirat pisicosu' si tu il suspectezi de altele

monis, lasa, nu da nicio tura in jurul muntelui ca si asa esti gazela... Noi suntem bine... a trecut raceala. Mai are episoade de tuse usurica dar cred ca e de la saliva. Deja ne termina dintii de sus.... speram la o pauza... dar de unde atata bucurie??? Musca tot cu disperare. Na ca nu ma pot opri sa nu va invidiez.... asa e de frumos in bucovina!!!!!!!!!!!!!!!!
Acu' sa caut intr-un calendar sa vad cu ochii mei ca e sf Iulian, ca am si eu vreo 2.
puiutului tau

Lalu, si tu.......!!???!?!? vreau in BUCOVINA!!!! la MUNTE!!! Sa va fie de bine plimbarea! Super frumos ca ati fost la plimbare la aer curat

Cory_b, felicitari!!!! Pupam voinucutul

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Saliu,

Nu am timp de un mesaj mai lung, ne pregatim sa dam o fuga la doctor..m-am lamurit ca Matei nu e racit (doar febra, nu tu muci sau tuse)..cred ca de vina-s dintii. Ideea e ca de 2 nopti nu doarme nimeni in casa, racneste (la PROPRIU) cum nu l-am mai auzit pana acum. Azi abia a supt..noroc ca bea apa..imi pocnesc sanii si el nu vrea sa suga...

Nu stiu ce sa-i mai fac..plange, urla, se incordeaza..face kk mai des (ieri de 3-4 ori)..e terminat de somn (si noi de altfel suntem praf).
Cred ca vor da zimtisorii de sus, ca aia e mai inflamata..jos mai deloc.
Am facut febra musculara la maini si eu si mama cat am stat cu el in brate si l-am leganat. Ma ia plansul cand il vad cum se chinuie.

Idei ceva sa ii alin putin durerea?

Va pup pe toatee!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Saliu,

Nu am timp de un mesaj mai lung, ne pregatim sa dam o fuga la doctor..m-am lamurit ca Matei nu e racit (doar febra, nu tu muci sau tuse)..cred ca de vina-s dintii. Ideea e ca de 2 nopti nu doarme nimeni in casa, racneste (la PROPRIU) cum nu l-am mai auzit pana acum. Azi abia a supt..noroc ca bea apa..imi pocnesc sanii si el nu vrea sa suga...

Nu stiu ce sa-i mai fac..plange, urla, se incordeaza..face kk mai des (ieri de 3-4 ori)..e terminat de somn (si noi de altfel suntem praf).
Cred ca vor da zimtisorii de sus, ca aia e mai inflamata..jos mai deloc.
Am facut febra musculara la maini si eu si mama cat am stat cu el in brate si l-am leganat. Ma ia plansul cand il vad cum se chinuie.

Idei ceva sa ii alin putin durerea?

Va pup pe toatee!

habar nu am ce sa zic, decat sa va doresc brate puternice si mai ales sa iasa dintii repede sa nu mai chinuie baiatul

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput