Prietene la bine si la greu (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA tare dulcica gaza voastra. Da' parca a mai crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ce ma enerveaza forumu axta, ix logata xi cand dau xa trimit mexaj, cica nu xunt logata. Ma loghez xi imi xcrie xux, bine xeara RamonaCopot, da mai jox parola xau uxer grexit .
Xi nici cu CTRL+Z nu a merx xa recuperez mexaju, axa cum retinuxem eu de la voi. Lenea cat caxa, deci nu mai xcriu ceea ce vroiam, ca poate nici mexajul axta nu mi-l trimite.

Ma bag la vizionat xepcuta xi la leganat cupchil maraici xi plangaciox.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Intru pe fuga sa va cinstesc...tort, prajituri, inghetata..cocktail-uri alcoolice si non alcoolice si tot ce va mai doriti...ca are si Andra jumate de an.
N-am citit din urma pe motiv de musafiri...dar maine ramanem iar singurele...si recapitulam
Va pupik...ca tre sa-mi balacesc sarbatorita.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Licurici - eu deschid lista de "doar 1 copil". nu ma inscriu la bebe 2 decat daca schimb barbatul . dar de melancolica, sunt!
Rechinasa ta e tare frumoasa, si are niste ochi superbi. SI sepcuta ii vine bine

Lidia - te salut . de ce intrebai daca oparim legumele de pus la congelator?

Ramo - xpor la leganat

Strumfy - multumim de cinste! sa traiasca Andra alaturi de mamica pescareasa!

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

mai fetelor, eu una am inceput usor-usor sa ma stresez ca al meu copil isi suge (de fapt rontaie) degetul mare de la dreapta (pana aici nimic ciudat sau nou, desi as prefera sa-si suga oricare alt deget inafara policelui ca ala are potential de strambat dinti daca e supt in exces pana la varste mari) si in timpul acestei operatiuni se uita la degetul aratator. Crucis. Rau de tot. Nu stiu ce sa-i fac sa nu-si faca un obicei din asta... (interdictii sau scos cu forta degetul din gura exclus...)... cred ca ma duc si eu in curand la "parintii intreaba..." daca ia amploare fenomenul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

sunt intr-o lipsa acuta de timp.am intrat sa mai urez si eu la multi ani dianei si lui padi,cu intarziere,.invat pentru licenta ca e luni.
dupa ce termin revin.
din categoria cra- cra ieri ne-a dat primul dintoc.suntem .rea toata ziua in picioare si sare ca o broscuta,face genuflexiuni.cred ca o va lua in curand in picioare.
la multi ani tuturor.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, banuiesc ca e de prisos sa iti spun sa incerci sa ii atragi atentia de fiecare data cu o jucarie, sau sa ii pui ceva in manuta..ceva de genul..
Si fiimea isi mai suge degetul..dar nu are predilectie pt nici unul, daar...ochiul drept da semne ca cam fuge, se uita cam in crucis..Incercam si noi sa nu dezvoltam paranoia, da e greu, caci pediatra ne-a dat tema sa ii acoperim cate un ochi si cu celalalt ochi sa facem gimnastica, sa ii fluturam obiecte stanga dreapta sa le urmareasca..Cu ochiul stang urmareste bine, cu dreptul nu prea...Si uite asa cultivam si noi frunzulite de morcovel..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laura....ai bagat frunza la morcov adnac de tot la mine cu fugitul ochilor. Eu am foxt xtrabica pana la 20 ani, cand am luat primul xalariu xi m-am dux la cj xi m-am operat. Ochii acoperiti xi ochelarii au foxt inxuficienti, xau poate nu au inxixtat ai mei cu mine. Toata adolexcenta am xuferit din cauza axta. Xi acum vad ca xi la DOminic ii fug ochii. Inxa nu imi dau xeama daca numai unul. Nu vreau xa ajung cu el in xtarea mea. Cand vine Xtefi prima vizita va fi la oftalmoilogul care m-a operat pe mine, ca in el ma incred cel mai tare, dexi nu e oftalomolg pediatru.

Ah....mai am xi eu o rugaminte. Maici cu bebei cu coaxte evazate, va rog frumox, nu imi puneti xi mie o poza? Ca eu nu am habar cum xunt alea... xa imi fac xi eu o idee, xa imi xcot un morcov, xau xa mi-l bag xi mai adanc.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

seara buna

sunt intr-o apatie totala si cred ca nu am deloc motive pentru asta ( sau oi avea si sunt inca in stadiul de negare)
Mihnea e ok, eu tot asa. Aseara l-au papat tanti si nu a dormit toata noaptea ( de la 3 intepaturi... dar cred ca face un fel de alergie ca ma'sa). In noaptea asta... om vedea.
Am citit tot, dar nu am putere sa raspund ( asa-s de flescaita.... scuze de expresiune.... da' n-am gasit un termen mai bun). Am incercat cu tee trea de 2 zile sa scapam de tinti dar cred ca ai nostri sunt balauri , ceva... sau eu sunt total incapabila sa-mi amintesc ce se facea cu uleiul asta. Ma ajutati si pe mine sa dormim linistiti??????? voi cum scapati de tintari?

Va urez noapte buna

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Ionela - imi amintesc ca Andre zicea ca a diluat niste tea de ala si l-a pulverizat prin camera. eu una as pune si in lampa de ulei (daca ai asa ceva) niste de ala si as lasa cu o lumanarica sa se imprastie prin camera. Somn usor, naopte usoara si ganduri mai bune maine.

Mergi la inceput