Vacanta cu rulota - locuri de campare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

SoriLea, si pe mine ma atrage ideea achizitionarii unei rulote
Eu care eram anti-campare... cu varsta m-am schimbat

Voi ati luat rulota direct din Germania (ati fost acolo ?) sau de aici, prin intermediar ?

Unde o tineti, aveti curte ?

Ingrid si Cristi 7 ani

Da am achizitionat-o din germania, cumnatul meu se ocupa acolo cu masini, chestii din astea. El ne-a gasit-o. Inca nu am adus-o in tara, luna viitoare mergem dupa ea
Noi stam la bloc si o s-o tinem in parcare. Curte avem langa bucuresti, e posibil s-o ducem si acolo, dar mai vedem.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

Multumesc pt raspuns

Luna1, noi ne-am luat o rulota secand-heand, Tabbert Contesse de Lux, la 2000E, din germania. Am luat-o in ideea ca asa putem sa mergem oriunde dorin fara sa mai avem grija daca gasim cazare sau nu. Am mai gasit si pe net cateva locatii, dar ma interesaza si parerea altor pers care au fost in campung sau stiu pe undeva pe unde au calatorit (deocamdata prin tara)

Ne-am uitat si noi la Tabbert, si noi tot la second hand ne uitam si ne-a placut mult. Insa aici erau preturile mai mari. Ai un website de unde ai achizitionat-o? De cate persoane este?

Ingridnen si eu eram impotriva campingului pana am vazut ce iti pot oferi rulotele. Sunt super. Ok, poate nu e loc sa te lafai, dar nici in concediu nu merg sa stau in camera de hotel, iar rulota mi se pare mai practica, poti gati pentru copii la nevoie, poti face dus, au si tv daca doresti sa instalezi.(nu ca mi-as dori, abia ma uit la tv acasa).

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Ne-a gasit-o cumnatul meu, nu stiu pe ce si cum. E de 4 pers.
Pt noi e OK, nici nu ne trebuie mai mult, noi suntem 3 pers

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Multumesc pt raspuns

Luna1, noi ne-am luat o rulota secand-heand, Tabbert Contesse de Lux, la 2000E, din germania.

scuze de off topic, de unde mai precis ai luat rulota? caut si eu de ceva timp, pentru o prietena din RO, aici in Germania dar ce am gasit la 2000E erau toate cu probleme si peste 200 mii km.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Tot Off topic:
Iubita mea, din cate stiu si eu, rulotele nu sunt ca masinile, nu se ia dupa nr de km si anul fabricatiei, ci dupa cat de bn e intretinuta. Sau poate tu cauti una cu cabina cu tot?? Ca acolo da, e importamt nr de km si anul fabricatiei.
Acum depinde cat de pretentiosi sunteti, ca de gasit e imposibil sa nu gasiti in germania si mai ales in nord unde sunt si mai ieftine, sau poate in Olanda, la fel de ieftine. Sunt mai scumpe in sud-ul germaniei si nu stiu dc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Multumesc pt raspuns

Luna1, noi ne-am luat o rulota secand-heand, Tabbert Contesse de Lux, la 2000E, din germania.

scuze de off topic, de unde mai precis ai luat rulota? caut si eu de ceva timp, pentru o prietena din RO, aici in Germania dar ce am gasit la 2000E erau toate cu probleme si peste 200 mii km.

Bazar general pe DC

Tot Off topic:
Iubita mea, din cate stiu si eu, rulotele nu sunt ca masinile, nu se ia dupa nr de km si anul fabricatiei, ci dupa cat de bn e intretinuta. Sau poate tu cauti una cu cabina cu tot?? Ca acolo da, e importamt nr de km si anul fabricatiei.
Acum depinde cat de pretentiosi sunteti, ca de gasit e imposibil sa nu gasiti in germania si mai ales in nord unde sunt si mai ieftine, sau poate in Olanda, la fel de ieftine. Sunt mai scumpe in sud-ul germaniei si nu stiu dc.

noi locuim in sud. e drept ca am gasit ceva prin nor, langa hamburg, dar sunt cam 800 km de la noi, doar ptr a o vedea. ca masina nu e ptr noi, este ptr o prietena din RO.
multumesc oricum.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Locuri de campare in Delta, stie cineva? Am vrea sa mergem undeva la pescuit prima data. Ne puteti ajuta cu idei?

Mergi la inceput