BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 18
nela_didea spune:
Domnuleee acu o jumatate de ora am mancat gratarel de pui cu cartofiori si acum sunt iar cu capul prin frigider ca mi-e foame de simt ca lesin.
Fetelor cu eco de azi felicitari pt.vestile bune.
Racusor mamico felicitari pentru rezultatele obtinute cu alaptatul.
31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
adrianaBuc spune:
hop tzop
Am aparut si eu O sa ziceti ca-s nebuna (chiar nu am minte!) dar am fost cu treaba pe la administratia financiara. Bine, cu masina. La intoarcere am dat prin piata ca nu mai aveam rosioare si ce am gasit? PEPENE ROSU DE GRADINA Mi-am luat si eu unul mititel, ca sa pot sa-l car, adica la vreo 4 kg, pe care l-am dovedit deja jumate Si mi-a promis al meu barbat ca maine dupa eco, mergem impreuna la piata sa imi ia 1 pepene mareeeee Hihihi
A! Si am gasit si cirese fara carnita.
oana, florentina, felicitari pentru vestile bune.
giorgia, iti trimit si de la mine ceva covoare?
nela, sa stii ca si eu am zile in care as manca in permanenta si alte zile in care abia daca imi vine sa pun mancare in gura.
Faceti voi cumva si ajungeti la kg; eu am 18+ si sincer putin imi pasa. Vad eu dupa ce nasc cum scap de ele.
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
giorgia23 spune:
Adriana parca te vad peste 1 sapt ca ai sa te apuci si tu de frecat...maine creca imi trimit si eu barbatu sa-mi ia pepene rosu
Offf iar kg..eu nu mai stiu cate am ..cred ca in jur de 14-15...dar deja nu ma mai gandesc la ele
GEO 38+ cu Antonia Maria
AMR 12zile
poze
bumblebee spune:
Otilia, la mine e chiar cu capusorul deasupra buricului, pe dreapta, funduletul aproape de mijloc, piciorusele spre stanga. Nu stiu cum incape acolo, ca-si intinde picioarele de zici ca iese. Citisem si eu atunci cu riscurile nasterii pelvine. Cica riscul ar fi de 50-50, extraordinar de mare fata de o nastere normala, unde riscul e de pana la 3%, sper sa nu gresesc. Tu ai mai tras-o ca statea semeata cu fruntea si nu statea cu barbia in piept. Ce sa zic, astept sapt. viitoare sa vad daca s-a mai schimbat ceva in garsoniera delfinasului, dar nu prrea cred, ca miscarile le simt ca si inainte de ultimul control, numai ca acum sughitam mai mult si miscam parca mult mai tare si mai dureros... La mine in piscina e cam sec, de aia ultima data la control medicul nu prea m-a incurajat ca ar mai fi loc de intors, dar totusi sunt si unii care se intorc la nastre, nu? Ce misto trebuie sa fie senzatia atunci...
Fetelor, legat de masajul anticelulitic, ma bag si io, ala se face si ca un fel de drenaj al toxinelor, nu? Ma gandesc ca asta e ideea, sa elimini toxinele si apa din tesuturi. Daca pe sarcina nu e indicat sa faci ca intra in sistem, cand alaptezi nu e tot aia?
Eu la celulita stau f bine, se vede si prin colantei. Vergeturi noi nu raportez, ma dau de la inceput cu ulei de masline, nu stiu daca ajuta sau nu cu adevarat, dar eu vergeturi am mai avut pana in sarcina. Apa beau ca prostu', bun macar ca duc rinichii.
Alina 33+ cu
gargarita
nela_didea spune:
Fetelor ce grosime ar trebui sa aibe salteaua, care e cea mai indicata mai subtirica sau mai groasa? Am gasit un site cu preturi bune si acum m-am inpotmolit de problema grosimii. Va rog sa ma ajutai.
31 + cu o de
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Adriana parca te vad peste 1 sapt ca ai sa te apuci si tu de frecat...maine creca imi trimit si eu barbatu sa-mi ia pepene rosu Offf iar kg..eu nu mai stiu cate am ..cred ca in jur de 14-15...dar deja nu ma mai gandesc la ele GEO 38+ cu Antonia Maria AMR 12zile poze |
eu am geamurile de spalat; le pastrez special
Si la cate geamuri am de spalat (ca sunt ochiuri mari, ca de usa) cred ca m-or apuca contractiile!
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
nela_didea spune:
Edit: Si pe care o recomandati : cocos-multistrat-cocos sau cocos-burete-cocos?
31 + cu o de
rodyka spune:
o felie de tort pentru delfinariu: aici
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
citat din mesajul lui rodyka o felie de tort pentru delfinariu: aici _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Mi-ai dat lacrimile, frumoasa delfinasa
Alina 33+ cu
gargarita
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui rodyka o felie de tort pentru delfinariu: aici _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
hehehe lume noua!
Bine ai venit mamica la dublu!
O minune de printesa cea mica....curatica si frumoasa foc! Sa fiti sanatosi cu totii!
Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/