BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Noi suntem bine, mai avem o sapt si putem semna si noi contractul cu maternitatea,sa stau linistita. Paula, 35+ cu , Raul Codin AMR 4 saptamani |
...asa asteptam si eu sa semnez dupa care sa stau linistita ...ti-am spus sau am uitat, ca nu mai platesti nici un control dupa ce semnezi antecontractul
...si avem si noi patut
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui aelita va pun si PATURICA cu CASA ,i-am luat material pt dos,e nefinisata,trebuie sa cos la masina pe margine si mi-e lene... OANA,iti dau imediat modelul,e dintr-o revista.se lucreaza f repede. DRAGAICA paturicile,sunt foarte frumoase cum le faci,daca asa iti e mai comod,continua asa cu volansul dintr-odata.da-i inainte ca le faci bine! 31+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
doamne ce frumoasa poate fi
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
michelle1981 spune:
oana asteptam poze cu patutul
otilia eu bineinteles ca nu am nici cea mai vaga idee in ce pozitie sta bb. Absolut nicio idee! Am mai zis mai devreme pe unde simt miscari si unde simt sughiturile.
Tu apa bei suficienta?
Eu mai mult pe asta ma bazez, nu pe creme
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
larissa_79 spune:
Otilia, cred ca era bine daca foloseam si eu niste ciorapi ceva....poate nu faceam celulita in halul asta....ufffffff...de asta ziceam.
sora mea n-a folosit toata sarcina nici o crema, nici ulei nimic nimic...si n-are nici o urma pe burta..in rest mai are vergeturi dar pe burta nu. pe sani am facut si eu la ale si culmea in primele saptamani de sarcina au crescut astia ca nebunii...eu n-am stiut sa ma dau si uite asa....au pocnit...dupa aia m-am dat dar degeaba
Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Otiliav spune:
Beau apa Michelle, destul de multa. La prima sarcina stateam cu sticla de 2L langa mine la servici si aveam grija sa o dau gata. Acum toata ziua sunt ba la bucatarie, ba la baie.
Cred ca am lichid mult si cam asta-i motivul pentru care s-a intors bb, ca a avut loc de innotat.
Parca la fiecare miscare de cap simt si ceva langa, un piciorus sper. Ceea ce ma duce cu gandul ca este in cea mai comuna pozitie pelvina, Frank.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee Carmen, eu in we asta am mancat dulciuri multe, cat n-am mancat pana acum, ca numai la dulce m-am retinut. Trebuie sa arunc cantarul ca sa nu ma deprime Alina 33+ cu gargarita |
toate foste sau actuale gravidutele pe care le stiu mi-au spus ca in ultima parte a sarcinii visau numai dulce...asa sunt si eu
Aelita saru'mana de model
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Tocmai am aflat ca sunt niste plasturi care determina eliberarea oxitocinei (ca sa se declanseze nasterea mai repede).. aviz amatoarelor. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu AMR 5+ |
eu stiu ca se pune perfuzie cu oxitocina pentru a ajuta in travaliu mai ales cand se naste cu epidurala
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Paula, am 1.68 inaltime si 78 de kg. Deci, la fel... Si, da, sunt printre noi multe manechine in odisee, care probabil ca au luat 14 kg in sarcina, dar arata de zici ca au luat doar 4. Cristina 36+ cu |
aceeasi inaltime 1,68 si 80 kg
...si asa cum spune Carmen celulita in floare pe picoare
...deja ma si gandesc cum fac sa merg la masaj
Marius ma consoleaza si imi spune ca e normal doar trebuie sa sustina burta...cum as fi aratat cu 2 scobitori
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
crispro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
aceeasi inaltime 1,68 si 80 kg ...si asa cum spune Carmen celulita in floare pe picoare ...deja ma si gandesc cum fac sa merg la masaj Marius ma consoleaza si imi spune ca e normal doar trebuie sa sustina burta...cum as fi aratat cu 2 scobitori Oana 37+ Matei AMR 19 zile |
Oricum, nu mai avem mult, maxim un kil, doua, mai punem. Da-le incolo, ca scapam noi de ele... Oana, ma bucur ca a fost totul ok la eco, si ca ai scapat de control pe masa...
Cristina 36+ cu
Otiliav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
aceeasi inaltime 1,68 si 80 kg ...si asa cum spune Carmen celulita in floare pe picoare ...deja ma si gandesc cum fac sa merg la masaj Marius ma consoleaza si imi spune ca e normal doar trebuie sa sustina burta...cum as fi aratat cu 2 scobitori Oana 37+ Matei AMR 19 zile |
Dar eu va iau lejer cand voi avea 37+, am o pofta teribila de mancare si glicemia mica . Am 1.62 si 75-76 de kilograme.
Consolari? Pai prima pe lista este aceea ca scap de kilogramele puse in sarcina in primul an de alaptare .
Oana are dreptate si sotul tau. Daca nu-s picioarele bune ramane spatele sa tina burtoiul si nu-i optim nici asa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra