BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Racusor, cum sa nu fie posibil sa produci 90 de ml. Asta si e marele avantaj cand pui copilul la san. Gurita lui stimuleaza productia. Intotdeauna la pompa vei scoate mai putin decat scoate bb.
Ceea ce faceti voi cu pus copil inainte si dupa fiecare masa pe cantar e o mare capcana. El poate face un pipi mare in timpul mesei si atunci ce mai masori.

Cu 3 mese la san e clar ca sunteti pe drumul cel bun . Eu l-as lua la doctor cu mine, care-i problema? Doctorita mea din Ro m-a consultat pana acum de doua ori cu bb pe burta mea, o dat cu fiecare din fete bb, cred ca i s-ar parea ciudat daca dupa a treia nastere m-as duce singura la control.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Salutare... Am revenit la voi. Vin cu vesti proaspete de la ecograf: placenta anterioara de 31 mm, col inchis de 32 mm, lichid amniotic in cantitae normala. Despre bebe: scrie pe eco mai multe ce am retinut eu insa e ca am mai crescut avem 1450g +/-150g, suntem intorsi cu capsorul in jos si ne-a crescut deja parul ( nu degeaba nu am putut dormi aseara de arsuri).Cam atat despre noi.
Va pe toate

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Florentina, felicitari pt bb grasun!

Paula, vrei bataita? Eu ti-am vazut pozele si ai picioare suple, ce sa mai, numai gura de tine

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Florentina, ce ma bucur! Bine ca s-a intors, grasunelul! Doamne ajuta sa ai numai vesti din astea bune pana la final!

Cristina 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Paula, vrei bataita? Eu ti-am vazut pozele si ai picioare suple, ce sa mai, numai gura de tine

Alina 33+ cu
gargarita

Asa e, Paula, ti-am vazut toate picioarele. Arati foarte bine!

Cristina 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am gasit cateva postari folositoare pentru cine are mameloanele ombilicate, la subiectul de aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153374

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Salutare fetelor...........

Am intrat si eu in sfarsit pe forum......Felicitari Rodyka, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari....
Frumoase pozele cu bebeii....superbi amandoi..........

S-au petrecut multe in cateva zile, a trebuit sa citesc fff mult din urma....

Eu trebuie sa schimb semnatura................ups am uitat....

Ramona 32+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Ok am rezolvat si asta..........nu imi vine sa cred....33 sapt..

Deci eu peste 1 sapt s-ar putea sa nasc........ce emotii am. Sa vedem ce zice dna dr vineri la control......

O saptamana usoara sa aveti... Nu mai stiu, s-a anuntat cineva ptr nastere sapt asta?.

Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

RAmo, felicitari pt noua saptamana! Poate totusi bb mai sta putin la caldurica
Programari cezariene, pana acum:
Tanti 23.06, Ochidut 24.06, Mov 28.06.

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu sunt invidioasa pe picioarele Paulei

mycya sexy mama

Vai Carmen ce tortura .. Nu pot sa cred ca in sec. nostru se poate intampla asa ceva!! cum se simte acum matusa?

Tocmai am aflat ca sunt niste plasturi care determina eliberarea oxitocinei (ca sa se declanseze nasterea mai repede).. aviz amatoarelor.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput