Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Eu fac parte din grupul
-telor "vicioase" asa ca va d-au o
!La micul dejun va ofer legume cu telemea de vaci, un iaurt gras, niste sunculita ardeleneasca si un salamior! Fiecare mananca ce-i place!
Maya curaj ca va iesi Soarele si pe straduta ta, mai stralucitor!
Aseara m-am uitat la "flori de liliac de mai-iunie 2010" sa vad poze cu fetite! Vazui niste frumuseti..... Obisnuita cu baieti voi vedea cum ma voi adapta cu fetita! Ceva total nou! Am observat ca multe dintre ele au deja cercelusi! Chichi daca tu lucrezi in domeniu ce zici de practica asta?! Eu am inteles ca e bine dupa 6 luni, cand copilul are lobul urechii dezvoltat! Mamicile ce zic?!
O saptamana buna dragelor!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor.
Eu din nou la munca si chiar nu mai am nici un chef, dar asta e, o luna mai suport eu
.
In primul rand , Iony, felicitari, ne bucuram tare , tare pentru cele doua liniute. Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi 
Crina si Chichi, am vazut ca tot va plangeti de kg. Crina, tu chiar nu ai nici un motiv, ai acuma cam de la cat am plecat eu si Chichi. Eu am 1.63 , cand am ramas
aveam 65 kg iar acum am 74. Deci , cine e o mica minge rotunjoara?
. Dar la mine acum au inceput poftele

Maya, sufletel , noi tare ne mai bucuram ca esti alaturi de noi, mereu esti o incantare. Sa nu te simti niciodata in plus 

Acum trec si eu la cafeluta si sa pap ceva. Va 

pe toate.
mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
lucianna_83 spune:
Neatza!
N-am servit inca micul dejun ...ma mai gandesc ce-o sa aleg
....dar daca tot m-am trezit devreme am recuperat tot capitolul asta
.
Ieri n-am reusit sa intru, am fost la piscina cu baietii mei dupa care am picat lata, iar seara parc evident. A fost superrrr in apa 

, am inotat, am stat si ca rata....o sa-mi fac program sa ajung cu ei macar in fiecare duminica. 
Puteti sa vorbiti despre mancare non-stop, eu nu sunt pofticioasa, la mine conteaza sa vad si sa-mi faca cu ochiul aspectul si daca gustul nu corespunde cu ce-mi imaginez, nici nu mai mananc
.
Ma gandeam sa facem undeva (dar nu stiu unde si cum
) un loc in care sa ne trecem adrese de mess sau nr de tel...sa putem anunta cand vine bebe.......de preferinta sa stea pana in sept-oct dar sa le avem din timp. ![]()

O saptamana frumoasa, usoara si racoroasa va doresc. 

22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
alynta27 spune:
Luccianna se face o listuta in email(cine se pricepe!)! Asa a fost la celelalte odisei!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Luccianna se face o listuta in email(cine se pricepe!)! Asa a fost la celelalte odisei! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
ok, eu habar n-am

22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul
Bubante spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Ne-am intors in sfarsit din delta. A fost supeeeeeeeerb si am mancat la peste de m-am saturat si eu in sfarsit.
Vreme frumoasa, pe alocuri canicula, dar piscina a facut toti banii. Peisajele superbe ca de obicei iar plimbarile cu barca deosebite. Biliboi a fost cuminte, chiar ma gandeam daca o sa topaie in burtica la valuri. Aiurea... se pare ca-l facem sportiv de performanta
.
Inca n-am citit din urma, asa ca va pup si ma duc sa recuperez.
Aaaaaa si am descoperit o pozitie in care sigur incepe sa misune si-l simt bine de tot: statul picior peste picior (se pare ca nu-i place inghesuiala. Si apropo de asta, voi simtiti bebeii cateodata jos, jos, jos de tot de parca ar cauta iesirea
?
_
Raluca, cu Biliboi la purtator
(21+)
ana_25 spune:
Buna dimineata burticutze!
Alynta multumim tare pt micul dejun delicios!
Maya esti o dulce!!
(nu poti fi in plus)!!!
Fetelor citeam la "delfinasi de iulie-august" si am vazut ceva dea-dreptul incantator!Superb!! Uitati-va si voi!! http://picasaweb.google.es/aelita.aelita.ael/MANUALIDADES#5405380111786581970
Daca as gasi sa-i cumpar la bb-ita mea! Dar aici nu gasesc,si mama nu prea are timp si nici nu prea mai vede bine(are 61 de ani).
Ana
24+
Maia Elena
ana_25 spune:
Bine ai revenit bubante !!Ma bucur ca te-ai distrat si ca ai mancat mult PESTEE!!!

Si eu o simt pe bb-ita jos cateodata.
Azi dimineata m-a trezit din somn,s-a intins de am zis ca iasa prin burta!
Ana
24+
Maia Elena
pianna spune:
Neatza fetele,
Am ramas in urma cu ultmul capitol, pana recuperez lansez o intrebare fetelor care iau no-spa. Farmacista mi-a dat no-spa forte, e ok sau trebuie sa iau din ala "normal"?
21+ cu 
chichiutza spune:
buna dimineata burtici dragute!
Alynta oi avea tu mai multe soro dar ai 3 copii!
Despre cercelusi cel mai bine e sa fie pusi in maternitate! Atunci o sa fie intepata oricum de multe ori, asa ca e cel mai bine pt ea. Are urechea formata, deci nu se pune problema de asa ceva!
Cristina
24+