Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 10
alynta27 spune:
Clary felicitari pentru numele ales!
Ana ce intamplare.. Bine ca nu a fost de proportii focul! se stie bine ca gravidutle sunt ma uituce si mai nervoase!
Chichi tu cand intri in concediu?!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Alynta n-am calculat inca, cat mai tarziu in principiu! Cristina 24+ |
Inseamna ca te simti bine si asta e minunat! La David am intrat in Co pe 15 mai si pe 27 iunie am nascut! Intrasem la momentul oportun deoarece aveam o burtoaica, caldura a navalit, picioarele imi erau foarte umflate, plus ma micam ca ratusca!
Azi i-am zis unei amice ca sunt insarcinata si mi-a zis ca nu si-a dat seama!
POZE
Cum a aparut Printul!
crina-s spune:
Buna dragelor
Veselie mare in we, mancaruri alese, plimbarici......super atmosfera
Mi-a facut si mie mama gogosi si tarta cu visine. Eu nu prea sunt cu dulciurile, dar astea i-au iesit super bune. Am mancat de nu ma mai opream.
Am pus si eu in album pe picasa trei poze cu burtoiul, asta ca sa vedeti ce balenuta m-am facut.
Sa aveti o seara frumoasa in continuare.
25+
crina cu
Mari-Mariuk spune:
Ce bine e sa dormi ziua, acum sunt fresh...as pleca la plimbare dar inca nu e sotul acasa, si singura nu am chef...plus ca mai am de terminat niste hartoage (dar mi-e lene de ma doare).
Vreau si eu pepene...si prajitura...si...dau in schimb ciorbita de legume si pilaf cu carnita de pui.
Mariuk 24+
alynta27 spune:
Poze noi:
http://family.webshots.com/album/577982099jnQFKF
POZE
Cum a aparut Printul!
crina-s spune:
citat din mesajul lui alexuza CRINA-S nu mi se pare ca esti balenuta pentru burtica frumoasa Burtica de 28 + |
Alexuta am aproape 11 kg in plus, deja nu mai intru in nimic si cand ma dau jos din pat ma rostogolesc. Si chica in ultimele 2 luni de sarcina se pun cele mai multe kg. O sa ma fac cat casa poporului.
Deja acum mi-e groaza cand ma gandesc caci trebuie sa-mi rog sotul sa ma ajute sa intru in cada la spalare manuala.
A si inca ceva: l-ai vazut poate si pe dsot in poze. Ei el are 68 kg, iar eu acum 64 kg, daja peste 3 kg sunt cat el, dar cu o inaltime mult mai mica.
Eu ma simt ca un buldozer...., chiar daca tot zic fetele pe aici ca nu suntem grase, ci gravide, dar imi curg pieiele , imi atarna celulita, deja mi se ating pulpele sus, se freaca una de alta si ele nu s-au intalnit pana acum.
Sper ca nu v-am ingretosat prea tare.
Bafta multa fetelor care merg maine la eco.
Danaisa iti tin pumnii pentru maine la morfo. Sunt sigura ca ai sa scapi de amnio.
25+
crina cu
crina-s spune:
Na ca nici maematica nu mai stiu.
Si ca sa ma umflu si mai tare mi-a facut sotul bruschete cu usturoi, rosii si masline, imi pare rau ca nu le-am pozat sa vedeti ce frumusele erau, dar si bune......
Alynta frumoase noile poze!
Mai stau putin si intru si eu la baie.
25+
crina cu
crina-s spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Ce bine e sa dormi ziua, acum sunt fresh...as pleca la plimbare dar inca nu e sotul acasa, si singura nu am chef...plus ca mai am de terminat niste hartoage (dar mi-e lene de ma doare). Vreau si eu pepene...si prajitura...si...dau in schimb ciorbita de legume si pilaf cu carnita de pui. Mariuk 24+ |
Mariuk hai ca-ti trimit eu tarta cu visine, dar nu in schimbul pilafului ca nu-mi place deloc, sa nu-l vad, dar poate in schimbul unei farfurii de ciorbita de legume.Am mancat la ciorbita in sarcina asta de n-am mai mancat de mult, adica mananc zilnic, si culmea imi place.
Deabia astept sa iasa rosiile alea adevarate sa-mi faca mama ciorbita de rosii. E preferata mea.
Si tot la mancare ajunsai
Nu faceti ca mine, caci ajungeti balenute!
Hai ca am logoree si vad ca bintui singura pe aici.
Intru la baie si dupa aceea ma fac si eu frumusica: cremuiala, unghiute,.....ca fetele ce sa mai.
deabia astept sa-mi tin fetita in brate si sa o rasfete mami pe ea......
25+
crina cu