Dragele mele bebe era sa vina mai devreme pe lume.... ieri de dimineata am ajuns la spital.... si mi-au spus dupa simptomele pe care le aveam ca sunt in travaliu.... pierdeam lichid.... aveam contractii din 20 in 20 de sec (mi se parea mie).... mi-au facut niste injectii sa nu nasc.... aveam senzatia sa imping..... si in cum :).... si din cata am inteles ma si dilatasem..... ideea e: trebuie sa stau ca o mimoza sa nu fac nimic.... facusem curat si aranjasem niste lucruri prin casa....
p.s: medicul care era de garda mi-a zis ca voi naste normal fara probleme la cum se vedea situatia :)) totul e sa ramana bebe intr-o pozitie buna cand vine momentul
data posibila a nasterii: dupa 25 iulie
eu care va intrebam cum e travaliu... am aflat pe pielea mea :)
va pup
Ai din partea mea toata admiratia, ma bucur ca te-ai hotarat sa nasti normal, ai grija si asculta de ceea ce ti-a spus doctorul ca nu cumva sa nasti mai devreme decat trebuie, cat despre tariful pentru doctor parerea mea este ca tu sa stai linistita avand in vedere ca ai o varsta mica isi pot da si ei seama foarte usor ca poate tu nu ai un serviciu si nu ai avea de unde sa le dai.
Ma bucur foarte mult ca ai sustinerea si ajutorul parintilor tai.
Daca vrei trimite-mi pe PM adresa de mess ca sa mai putem vorbi.
Are mama baiat mare, a implinit un anisor.
Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite