Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Alice, sa va ajute Dumnezeu in viata pe care ati inceput-o, sunteti niste parinti minunati puiutul mic; o sa se acomodeze repede, o sa vezi!

Stela

Simo, a crescut Micu, ma bucur, ce frumos poate fii cu barbateii tai

Tuchi o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Nicoleta, ai dreptate, sunt multi care primesc ajutoare sociale, dar sunt sigura, ca unii, nu ar presta nici o munca. Aste este tara noastra, ferice de tine ca esti departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici

In primul rand multumesc pentru scoaterea anorexicelor, si cu 2 zile mai tarziu si-au facut ele treaba inzecit. Multumesc si pentru urarile de bun venit pentru flacaul meu.

Michael Nicholas a venit pe lume joi, 17.06, la ora 19:46. In ciuda previziunilor, a varstei gestationale si a starii generale pe care venea pe lume, a adunat totusi de-un 3740g de pufosenie si 52cm la inaltime. E negru ca un pui de cioara dar sunt voci care ar spune ca seamana cu Patrick.

Dupa a doua nastere pentru mine e evident ca nu pot naste ca oamenii normali, 9 Months cu Hugh Grant mi se pare ca e doar pentru oameni cu adevarat alesi de cel de sus.

De tura asta nu nascutul in sine a fost "distractia" ci cele 7 zile inainte de nastere si 3 zile de dupa nastere in care nici macar nu pot spune ca am stat la pat...caci si statul pe pat imi dadea mialgii ingrozitoare, plus frisoane cu 7 plapume in cap, plus febra de iesea fum din mine. Dupa 7 zile de chin am fost luata pe sus de catre obstetrician, mutata la cea mai mare maternitate de aici, bagata in camera izolatoare cu antecamera de decontaminare a celor care vin in contact cu mine si de echipare a lor ca astronautii, m-au recoltat pe toate partile sa dea de urma virusului/bacteriei care m-a pus la pamant (House e mic copil) si intre doua pusee febrile m-au indus. Aia a fost partea usoara, la ora 3 m-au indus si la 7:46 am nascut. Mi s-a parut atat de mic Michael cand mi l-au dat...nu am crezut ca are mai mult de 2.5kile...apoi l-au intors si pe el pe toate partile...i-au facut 1001 de culturi, analize...nimic, nimic, nimic....ceea ce de altfel e foarte bine.

Asa ca acum va las un strop din bombocino-ul meu pe dimineata , o noua viata, un nou inceput, iar vise, planuri, sperante, inca un motiv sa imi incep diminetile cu zambetul pe buze.

Va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Asta-i Gecko pe care o stiu si pe care o asteptam!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

L-am vazut si pe Michael, un scumpic! Orasul va avea acum doi "cei mai frumosi"!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko, wellcome back!!! Vorba Mimonixei, Michael e cel mai frumos din categoria lui de varsta !

Felicitari inca o data! Sa fiti sanatosi si fericiti o mie de ani !

Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata
Gecko,un pup maaare si o imbratisare calda.
Bravo mami.Dar de und sa fi venit virusachele ala bezmetic?Ma bucur ca sunteti ok.Sa dai raportul aici every morning sa ne amintesti de greutati unice si frumoase.
Ehee,o fi el pui de cioara,dar e mumos tare si seamana cu Patrick mult.
Naty,Maria...am eu ceva pe suflet,intr-adevar,multumesc mult ca sunteti alaturi de mine..daca nu intrau paginile astea printre primele la o cautare pe goagal,bine era sa ma destainui randunicilor inimoase...dar mai bine ar fi fost sa avem un forum al nostru privat..
Oricum,va multumesc pentru gandurile bune.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata randunici

un buchet maaaare de pentru gecko, sa fiti sanatosi, frumosi sunteti, fericiti toata viata!

stela

saptamana asta-s pe dupa-amiaza la serviciu. n-am mai fost din tinerete

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

alice mi-a creat o nostalgieeeee. apropo si pentru aricel ca intreba de scotia, eu sunt indragostita de ea. este un loc unde m-am simtit ACASA. si cred ca pana la urma acolo vom ajunge. nu simt ca e momentul acum, dar nu se stie niciodata. am un sentiment ca si cum m-ar astepta. stiu sunt

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Secretul unei saptamani/zile sa inceapa bine, sa apara Gecko sa lase bombocino si cateva vorbe! E frumos si pufos Michael, sa fie sanatos si voi sa fiti mereu fericiti si sanatosi tun

Stela mai las o ca simt ca ai nevoie de ea

Sa aveti o zi frumoasa, insorita si cu putina racoare!

Mergi la inceput