Puiuti de Randunici 2008!! (425)
Raspunsuri - Pagina 5
raluca2107 spune:
Wow!!!! BINE AI VENIT PUI DE GECKO!!!!! SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA MINUANTA LANGA FAMILIA TA CEA MAI FRUMOASA DIN ORAS!!!
Despre concert nu stiu ce sa zic, nu se poate spune, se traieste........inca ma uit la filmuletele de la TV sau YouTube si nu imi vine sa cred ca am fost acolo.

daciana.t spune:
salutare de la noi
o duminica frumoasa.
noi am fost de dimineata la cules de fragi
si dupa ce Daci si-a umplut burtica
am ajuns si noi acasa cu o cutie de inghetata plina de fragute(bine ar mai fi mancat ea pana acasa, insa am zis ca e suficient
). acum gata le-am si facut dulceata, doamne cata migala
.
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
bubu05 spune:
Buna dragelor 
Zic repede ca vreau sa pap, am stat numai in bucarie azi
, acum am o ciorbita pe foc si o friptura in cuptor, le-am facut o tarta cu caise si o crema cu zmeura 
Dimineata m-am intalnit cu Vali in parc, e mortal Lucutza
Matei are o figura de barbatel
, niste scumpi amandoi 
Simo, felicitari Micului pt. intoarcere 
gudinde spune:
Multumesc pt pumnii stransi

Acum am sosit si ma duc sa ma odihnesc un pic.
Tin pumnii fetelor care mai au examene. Bafta!
bubu05 spune:
Doamne, lesin de ras
Daca l-ati auzi pe Stef...o sa-l filmez ca e mortal!! El nu poate sa-l spuna pe V si in loc de V spune F 
Mami, am vazut albina! am vazut catelul! am vazut tractorul!
Cum credeti voi ca spune?? Lesiiiin 
Oi avea voie sa scriu?
aliceionescu spune:
Dragele mele
,
Am dedus ca v-ati gandit la noi si ne-ati urat de bine... Va multumim mult! Noi suntem in UK de miercuri si totul e cat se poate de minunat. De povestit, as avea tare multe, nu stiu cu ce sa incep si cum sa ma exprim...Anglia m-a impresionat profund si ireversibil, inca de la primele privelisti zarite din avion, inainte de aterizare. Atata ordine, curatenie si verdeata la un loc, nu am vazut in viata mea! Si nici nu mi-am putut imagina ca poti circula 200 km de autostrada fara sa auzi UN SINGUR claxon, ca nimeni nu depaseste aiurea, ca muncitorii de la drumuri (si nu numai) lucreaza doar in echipament complet, inclusiv casca de rigoare (revedeam parca muncitorul roman, dezbracat pana la brau, intins pe marginea santului langa o cazma...), ca politistii zambesc si te intreaba daca te pot ajuta cu ceva etc. Plecarea din Romania m-a insotit cu cireasa de pe tort, am banuit ca numai mie mi se putea intampla asta: am plecat la 4 dimineata din Buzau, spre Baneasa. Loc mai jegos, mai imputit, mai aglomerat, mai mizerabil pana la disperare ca Baneasa, nu am vazut in viata mea!!!! Mirosea naspa, totul decurgea greu, se blocau calculatoarele, se produceau mai stiu eu ce incurcaturi...tipic. Thea a plans, pt ca acolo e 'urat, miroase si ei ii este frica de calculatoare'- adica, am dedus eu, ii este frica de mutrele acre si plictisite din fata calculatoarelor-. Punctul culminat a fost ca am calatorit in acelasi avion cu o satra intreaga de tigani- erau vreo 11, de la 2 la 60 de ani. Nu as avea nimic de obiectat decat ca sunt mereu, indiferent unde ar calatori in lume, mizerabili, rai, nu respecta niciodata coada sau lumea din jur. S-au bagat in fata la bagaje, mi-au impis copilul pe scara avionului- unde vroiau sa ajunga, nu stiu, ca doar locul tot ala era...- Am multumit lui Dumnezeu ca au stat departe, f departe de noi in avion. Baneasa a fost cel mai mare cosmar din viata mea! Despre aici...asa de mare diferenta, Dumnezeule!!! Inca nu pot sa-mi revin, inca mai caut ceva despre care sa zic 'uite, si ei fac asta sau asta', in sens negativ, si nu gasesc!Nu am crezut niciodata ca pot fi atat de impresionata de o tara...Nu ca e vorba de Anglia, probabil m-ar fi impresioat orice alta tara civilizata, ca asta. Aici oamenii sunt vesnic relaxati, parca nu au riduri, zambesc mereu, chiar daca afla ca nu esti de-al lor si n-am vazut pe nimeni care sa-si smulga parul din cap, afland ca suntem romani. Probabil tine un pic si de aspectul ingrijit si, mai ales, de faptul ca trateaza altfel familia, se considera ca esti om serios si la locul tau daca muncesti si daca esti venit cu ai tai.Casele lor emana liniste, pace, nu stiu cum Dumnezeu...poate pt ca nu difera prea mult una de alta, poate pt ca bogatul nu simte nevoia sa-si faca palat, pt a-si etala bogatia, poate curtile atat de ingrijite si pline de flori iti dau senzatia de statiune...nu stiu, cert e ca eu nu pot inca inceta sa ma minunez. Am fost aseara pe niste dealuri unde sunt niste privelisti superbe. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut acolo zeci de masini, zeci de oameni intinsi pe iarba, fara muzica, gratare (pot garanta ca nici in cele mai urate vise ale lor nu existe ideea de gratar in spatiile astea), stateau pur si simplu de vorba, admirau peisajul si se simteau bine intr-o seara de iunie. Pe deal, sus de tot, sunt banci facute special de familii, in memoria unor diverse rude. Au pe ele cate o placuta mica, pe care scrie cate ceva de genul 'In memoria lui Adam, care venea impreuna cu Bruno pe aceste dealuri' etc, dar desi sunt facute de diversi oameni, bancile sunt toate la fel. Noi radeam aseara si ne gandeam ca daca s-ar fi facut asta in Romania, ar fi fost o banca mai mare si mai pompoasa decat alta, eventual de termopan si cu o troita langa. Am un respect fantastic pentru oameni astia, pentru cat de mult apreciaza natura si propriile valori, pt ca nu-si bat joc de ce au. Am mai vazut si un spectacol improvizat, pe plaja, niste dansuri populare, gen calusarii nostri. Cine dansa? Culmea, majoritatea era trecuta bine de 50-60 de ani, femei si barbati, dansau in fata unui pub. De placere, pur si simplu. Au dansat, au primit aplauze, au stat de vorba cu privitorii- inclusiv cu noi, intrebandu-ne daca ne-a placut, apoi au plecat, fiecare in directia lui. Parca nu-mi vine sa cred ca exista oameni asa relaxati sau care fac ceva, fara sa astepte nimic in schimb! In fata casei in care stam e un teren f mare, unde oamenii plimba caini. Merg de cateva zile acolo, sa se joace Thea la un spatiu de joaca: jur ca desi m-am uitat intentionat, nu am vazut un singur rahat de caine!!! Chiar si cand povestesc mi se pare incredibil! Nu stiu, v-am zis, parca tot caut ceva sa zic si eu 'uite, nici astia nu-s perfeci' , dar nu gasesc. Cu siguranta au si ei laturile lor negative, dar tot ce-am vazut pana acum nu a facut decat sa ma lase fara cuvinte...Si tot as povesti, poate chiar o sa o mai fac, atunci cand am ragazul necesar. Sper sa ne adaptam aici si sa ramanem, noi asa vrem. Insa tine de mai multe aspecte, in special de ce simte Thea, careia ii este teribil de dor de acasa, de 'casa mea si de petenii mei'. Pt nimic in lume n-as vrea sa sufere, sper sa mai uite si sa trecem cu bine peste etapa asta....
P.S. O sa incerc sa incerc niste poze, deocamdata nu am pus cateva decat pe facebook. Va pup si va multumesc inca o data pt urarile de bine!!!
ariel_7000 spune:
alice, draga mea! bine ai ajuns! ma bucur mult ca ne-ai scris. i-am citit si lui marcel mesajul tau, poate, poate il inoculez
. te rog eu mult, sa ne povestesti cat mai des, cu bune, cu rele. thea se va adapta, caci este micuta inca, acum ii este greu ca a intrat intr-o noua lume, alti oameni, alta limba, insa va trece repede si sa vezi ce multumita vei fi.
unde esti? in ce oras? te rog, cand ai timp, poti sa-mi dai si mie detalii pe pm referitoare la chirii, preturi, eu tare trag nadejdea ca intr-o zi....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
aliceionescu spune:
Am recitit ce am scris si n-as vrea sa ma intelegeti gresit...Sa stiti ca nu-i lucru usor sa-ti pui casa in 3 valize si sa lasi in urma un colt de viata, cu bune, cu rele...Sentimentul a fost unul de amaraciune crunta, am simtit mai mult ca niciodata ca tara mea, Romania, ma izgoneste pur si simplu din ea. Si asta n-am sa i-o iert niciodata...Imi lipsesc putinii prieteni de acasa, imi lipseste gustul mancarii de acolo, imi lipseste familia. Dar simt ca alegerea cea mai buna a momentului, in special pt viitorul Theei, este Anglia...
Ariel,
, o sa-ti trimit pm cu detalii si cu id de mes, poate e mai bine asa.
ariel_7000 spune:
incredibil!!! bai, nene!!!
http://www.antena3.ro/stiri/romania/elevii-vor-merge-din-nou-in-practica-agricola-asa-cum-se-intampla-inainte-de-revolutie_101981.html
cum mama ma-sii sa duca un tzanc de 7 ani in practica agricola? cica sa "vada cum creste fructul". pai, fructul ala, creste asa, instant? paf-paf, a crescut. sa prind eu vre-un idiot ca ma pune sa duc copilul la recoltat fructe! astia vor sa exploateze copiii, cica "prcatica agricola". numai eu stiu ce inseamna asta!!! bataturi si stat ca boul in soare cu orele, lesinuri si inhalat tarana. asa m-am ales cu alergie la ochi! practica agricola!
inteleg, eu eram la facultate, la horti si trebuia sa "invat cum creste rosia"...dar fiica-mea, ce treaba are??? SUNT REVOLTATA! fiica-mea stie ce e aia rosie, vaca, capra, de la tara! nu e nevoie sa vina un imbecil de ministru sa o puna sa culeaga rosia, ca sa vada ce e aia!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Alice, dupa cum povestesti imi vine sa ma mut si eu in Anglia!!
Ma bucur ca ati ajuns cu bine. Sper ca Thea sa se adapteze repede. Asta este sansa ei.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!