Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

anamona, sa sti ca mihnea danseaza frecvent pe cutiuta muzicala Dar prefera melodii ceva mai ritmate totusi

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

multa sanatate boboceilor bolnaviori! Of, ca multi mai sunt(em)...

La noi a debutat vineri seara cu ceva febra, nu prea mare asa ca nu i-am dat nimic pana dimineata cand i-am dat un nurofen. Peste zi a fost cat de cat ok, cu nurofen la 8 ore, azi noapte a fost de cosmar, ardea toata, ne-am distrat toata noaptea cu nurofen, sosetute, impachetari, novocalmin si spre dimineata a adormit. Acum ziua, surpriza, aparent nu mai are nimic.
Din pacate am observat ca panadolul e apa de ploaie, nu a avut nici un efect.

LE am adormit amandoua la pranz si Andreea inca mai doarme, e tot fara febra, cred ca e de bine dar nu am inca nici o explicatie pentru febra de ieri noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Salutare de la Sibiu, fetelor! Va multumesc din suflet pt urari, a fost o surpriza placuta sa vad ca v-ati amintit de ziua mea!

Dau de baut si de papa:

Multa sanatate tuturor boboceilor si mamicilor!
Va pup!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Lavida si tot ce iti doresti!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

lavida, cum sa nu ne amintim?
ce face Eliza??
sa stii ca vin la Sb prin iulie

_irina_, asa am observat si eu, ca panadolul e apa de ploaie pt febra..dar o ajuta cumva organismul, nu stiu...
sanatate si voua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Lavida, la multi ani!

sa petreci frumos si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

la fel am patit si noi cu Robi, iar la Edi e posibil sa se fi suprapus cu laringita: febra 3 zile, 38.5 ziua si 39.5 noaptea. atat si nimic mai mult, molarul nu a iesit, mai are de luptat... panadolul si la noi e apa de ploaie, cam asta.

laureta, multumesc mult!

paula, concediu placut!

lavida, mai treci pe la noi!

sanatate multa tuturor boboceilor si insanatosire grabnica celor bolnavi!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nocom, multa sanatate Dariei.

Noi am iesit in seara asta cu niste prieteni, care ne-au scos la restaurat, ca pleaca din tara si cine stie cand ii mai vedem.

Doamne, nu-mi vine sa cred, pentru noi e prima iesire care sa intruneasca ambele doua conditii, de cand s-a nascut Dorel.
Conditiile erau IMPREUNA si FARA COPII. Pfff... a fost... ... liniste....

Laura, coloana cu FD in tabelul de pe google este coloana V. Situl cu pastilute este http:// www.betterlife. com/brand.asp?brand_id=211, nu stiam ca nu il stii.

Ar fi super sa puteti astepta pana ma intorc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara mamici de bobocei!

Am intrat sa ii urez nastere usoara lui Roxi! Asteptam cu nerabdare pozici cu Bobinache alaturi de fratiorul lui

Felicitari si Paulei si lui Mimihoo pentru prima serbare a boboceilor. E emotionant sa ii vezi pe scena.

Si sa va zic ceva funny despre "viata fara scutec", care e plina de aventuri, dealtfel Eram ieri in Cora la cumparaturi si ma trezesc cu Sofia ca si-a tras in jos pantalonii si face pisu pe vine langa caruciorul de cumparaturi Sau astazi in Ikea a inspirat-o subit un wc din showroom (de-ala, nefunctional) si cere cu insistenta sa fie pusa pe el sa fac pisu. am convins-o pana la urma sa faca langa el, pe un scutec, ca alfel ne dadeau afara cu totul . Deci fara scutec nu inseamna neaparat mai usor

Va pupam si va uram noapte buna!

Victoria, mami de Anna Sofia, 18+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Dya www.cazare-pensiuneadumbrava.ro/" target="_blank">aici si aici

Carla & mami

Anca te rog sa imi zici si mie cum a fost la mare ma intereseaza cum e si masa si conditiile.Acolo mergem si noiSper sa va simtiti bine.
Alina mergem in aceiasi locatie ca si Anca si nici macar nu ne-am inteles.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput