Felicitari Roxy,Iony! Aspirante optimiste (525)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
offf imi pare rau :( anamira. ma gandeam ca poate o fi scazut ff putin. dar cum ai zis si tu, bine macar ca stii ca ovulezi
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+
AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!
anamira spune:
bb_yasmi deja m-am consolat cu ideea ca vin uratii si am sperante foarte mari pt. luna care vine
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">My Ticker
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeee
o cafeluta gasim pe aici??
azi rencepem masuratorile
36.8 azi
yo am TB f ridicata fata de alte fete
dc oare???
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
www.gustos.ro/forum/userpix/1503_cappuccino_cu_dragoste_2.jpg" target="_blank">cafeluta de dim
anamira spune:
Lia daca TB in faza foliculara este cam la fel ca si in lunile precedente atunci cred ca e ok. Vezi sa nu ai surpriza sa ovulezi mai repede decat de obicei. Eu am patit-o acum 2 luni, faceam tratament cu Femoston (recomandat de medic) si am ovulat in z3 sau z4 . Fraiera de mine habar n-avem dc am TB asa ridicata (peste 37). Dr. a confirmat ovulatia
_
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamira Lia daca TB in faza foliculara este cam la fel ca si in lunile precedente atunci cred ca e ok. Vezi sa nu ai surpriza sa ovulezi mai repede decat de obicei. Eu am patit-o acum 2 luni, faceam tratament cu Femoston (recomandat de medic) si am ovulat in z3 sau z4 . Fraiera de mine habar n-avem dc am TB asa ridicata (peste 37). Dr. a confirmat ovulatia _ Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :) www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend |
.mai bine prestezi din 2 in 2 zile ca sa nu pierzi
anamira spune:
Sunt perfect de acord cu tine. Eu cred totusi ca am ratat luna aceasta pt. ca am prestat zilnic pana inainte de ovulatie cu 3 zile si pe urma ne-am certat putin si n-am mai facut nimic pana dupa ovulatie Dar luna asta dam atacul
_
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend
mandreeac spune:
Buna dimineata dragele mele! Ce faceti???
Mi-am facut si eu cont pe fertility intr-un final, acum sa vedem, ca nu mi-am luat temperatura chiar in fiecare zi, in unele am uitat, in altele nu am avut cum sa mi-o iau, dar vedem poate o fi cu noroc, ca am fost destul de constiinciosi
Anamira tinem pumnii pentru luna aceasta sa vina bebe.
Lia tu ce mai faci? In ce zi esti de ai temperatura 36.8? Atat o am si eu dar sunt in ziua 25 din 35 sau 37.
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
Katy82 spune:
Buna fetele! Felicitari Roxy si Iony!. Se pare ca cu adevarat luna iunie a fost luna copiilor. Si luna inca nu s-a terminat, hai cine se mai testeaza, mai vrem gravidute. Sa aveti parte de sarcini usoare, duse cu bine la termen si copii buni si sanatosi!
Eu am avut ieri parte de o mare dezamagire, a inceput spottingul, deci maine probabil declar Z1. Nu stiu ce sa mai zic..., oricum nu as vrea sa cad iar in butoi ca am stat inecata acolo vreo 2 luni, imi ajunge. Luna asta avem concediu si poate, poate.
Cami noi o sa venim la mare la noi, probabil in Eforie Nord. Chiar mi-ar placea sa ne vedem. Plecam pe 3 iulie si o sa stam pana pe 8. Pe 3 mergem la o nunta. Mai vorbim.
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !
camcris spune:
neata fetele
anamira pana nu vin uratii mai ai o speranta si daca nu e luna asta va fi luna viitoare, asa zic si eu in fiecare luna, numai ca eu stiu sigur ca ovulez