Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

a, mai vroiam sa vb despre concursul romtelecom...
initial nu am vrut s-o inscriu, pt ca nu am incredere in sistemul de vot si de acordare a premiilor...but, nu stiu ce m-a facut sa nu-mi ascult instinctul si sa o inscriu pana la urma, probabil faptul ca nu erau prea multi concurenti...

insa...imi pre rau...era o mamica care intrase la noii sa ne roage sa-i votam fetita...avea vreo 30 de voturi. dupa vreo 24 de ore avea vreo 4 mii iar azi are 8 mii si ceva...
poate intra sa ne explice si noua cum e posibil asa ceva...
mai hekareste omul sistemul de vot dar parca asa...sa bata la oki?
imi pare rau ca nu pot sterge poza din concurs...
dar nu mai fac eu prostii din astea..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Mi-e tare mila de tine, dar nu prea cred ca e monti

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mi-am facut si eu un tortulet monti.
Azi am fost in DM (in sfarsit) si am luat unele chestii, inclusiv ochelari de soare pt pitica. Frate cate au aia acolo!!! As avea nevoie de jumatate de zi sa studiez produsele.

Nu mi-ai zis cum e cu alergia la pepsi.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

eu zic ca ai tare multa rabdare sa faci tort dietetic...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Mi-e tare mila de tine, dar nu prea cred ca e monti

Mi-am facut si eu un tortulet monti.
Azi am fost in DM (in sfarsit) si am luat unele chestii, inclusiv ochelari de soare pt pitica. Frate cate au aia acolo!!! As avea nevoie de jumatate de zi sa studiez produsele.

Nu mi-ai zis cum e cu alergia la pepsi.

_

AMR 9 kg

Are o alergie la...ceva(?). Acum ca am citit mai mult despre alergii si alimente imi dau seama ca poti sa consumi ceva si sa nu patesti nimic acum, dar peste ani, pe fondul unui organism slabit, sa se declanseze. Sotul meu pe fond nervos a facut o alergie urata rau, care apare de cate ori bea pepsi sau mananca ciocolata. Si trebuie sa tina regim (fara coloranti si conservanti). Dar nu poate, ca e mancacios si pofticios. De-aia gatesc mult si variat, sa nu-l tenteze porcariile. dar nu functioneaza mereu.
A facut o gramada de teste si analize, dar nu i-am dat de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ca tot spuneati de lins picioare.......a mea a reusit si ea de vreo 5 zile sa ajunga cu degetele de la picioare in gura. E atat de funny cand isi suge degetul mare de la picior.

MP pe asta nu o sa-l manac tot azi, mai las si pt maine (oricum e micut tare).

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am pus poze

oare de ce tipa bebeiii???
parca tipa prea mult si prea tare..mi-e sa nu faca laringita..
isi roademainile si e nervoassa si tipa de mama mama pana la urma da in plans..

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am pus poze

oare de ce tipa bebeiii???
parca tipa prea mult si prea tare..mi-e sa nu faca laringita..
isi roademainile si e nervoassa si tipa de mama mama pana la urma da in plans..

_

_

Iti vine s-o mananci. Eu cand o vad pe a mea cu talpitele in gura imi vine sa i le iau sa le rontai.

Cu tipatul am inteles ca e doar o faza...a mea inca tipa, tipa tare. Spunea Alexutza ca Yannis a trecut de faza cu tipatul, acum scoate un sunet dragalas de pui de urs.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Citat:
Are o alergie la...ceva(?). Acum ca am citit mai mult despre alergii si alimente imi dau seama ca poti sa consumi ceva si sa nu patesti nimic acum, dar peste ani, pe fondul unui organism slabit, sa se declanseze. Sotul meu pe fond nervos a facut o alergie urata rau, care apare de cate ori bea pepsi sau mananca ciocolata. Si trebuie sa tina regim (fara coloranti si conservanti). Dar nu poate, ca e mancacios si pofticios. De-aia gatesc mult si variat, sa nu-l tenteze porcariile. dar nu functioneaza mereu.
A facut o gramada de teste si analize, dar nu i-am dat de cap.

Sper sa-i dati de cap sau sa dispara.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

La multe lunite Daria de ayanna! Imi pare rau de pana de curent, dar ma bucur de timpul petrecut frumos impreuna cu Dariuca!

LA MULTI ANI REBIANA, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de cele doua minuni ale tale! Ce mai faceti?

Cuscra, felicitari pentru sesiunea luata, e o mare realizare! Mai ai un hop si ai scapat, bafta multa!

Cristinelor le doresc drum bun, concediu placut si copii cuminti!

miremia, lorex, pupici fetelor care si-au descoperit picioarele (si a mea e in categoria asta ).

miremia, m-ai omorat cu tarta aia... De unde iau io faina d-aia? Se gaseste la plafar?

lorex, am admirat-o pe Iuria in pozele noi. Si pe voi, ofc. E foarte tare poza aia cu patru generatii!

Cata, ai tuns-o pe Irina?

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Isa tuseste rau de cateva zile si remediile naturiste au fost inutile, asa ca am dus-o la dr ieri. Verdict? Bronsita. Ne-a dat Paxeladine si Romergan 5 zile si pe urma alte doua medicamente inca 10 zile... Sper sa scape Irina. Eu nu prea infloresc, am tensiunea mica de fel si vremea asta nu ma ajuta deloc. Dimpotriva. Am ameteli si-s si obosita, ca acum doua nopti Irina a avut program de foiala din doua-n doua ore. I-am facut baita si acum doarme ca un ingeras.

Mergi la inceput

mandruta, imi pare rau de alergia sotului tau, poate aflati de la ce e, se pot face niste teste cu diversi alergeni pentru a vedea ce nu-i prieste. Asta inseamna ca si Cristina are fond alergic, adica are predispozitie spre a face alergii, mergi incet cu diversificarea.

Mergi la inceput