Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
myky791 spune:
alexutzza felicitari si tie pt micul mancacios!. puiul meu nu mananca marul. nu ii place. sucul il bea. dar pulpa nui place. supita ii place in schimb.
si lui mandruta pt micuta mancacioasa.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 fac si eu un sondaj. mai e vreun bebe ca al meu care se foieste toata noaptea? sunt chiauna. azi noapte am dormit o ora legata. in rest cand pe picioare, cand langa mine cu suzeta cand o dadea jos. si de satul se culca satul mananca cate 200 ml lp+cereale. de ex acum a dormit o ora jum si lam trezit. am zis sa incerc sal tin ziua numai in brate si sa il las sa doarma mai putin. ma pune pe chituci. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
imi pare tare rau
eu nu pot sa-mi imaginez cum rezistati
noi avem o singura trezire noapte pe la 3 si pe urma dimineata intre 6.30-7.30
papa, joaca si pe urma iar somn pana pe la 10
pt voi ca rezistati
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
mandruta spune:
Myky791, multumesc de compliment!
A mea doarme de pe la 11 pana la 7,30-8. Si-a facut singura programul. Cand incercam sa o tin treaza ca sa doarma noaptea (inainte se trezea si ea) era mai rau, era si mai obosita si mai maraita. Dar nu prea doarme ziua. fura cate 1/2 de ora de somn din cand in cand.
Micki mica, felicitari! Mie mi-e cam dor de scoala... de-aia ma-ntorc la toamna la gradinita.
Daria Ioana, Stefan, Madalina
La multi ani, Rebiana27! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fetita ta!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia Tarta mea e la cuptor. Ayanna m-am apucat acum pt ca imi este tare pofta, mi-e gandul la ea de 2 zile, iar mie cand imi sta gandul la ceva e durere mare. Ruxita ii spunem delfi inca de cand era la mine in burtica (nici nu stiam ce sex are) pt ca......am vrut sa nasc in apa, nu mi-a iesit...poate data viitoare; imi propusesem sa aduc pe cineva sa o invete sa faca scufundari inca de la cateva zile dar nu mi-a iesit nici asta. Pana la urma am adoptat varianta colacel. Miky scaunul ala de la stokke exista pe ebay la preturi muuuult mai mici. mandruta cristi cea cuminte si sa ai pofta la prajiturile alea! Cum adica alergie la ? Off.....ma gandesc ca la cofeina? Sorry dar la astea cu alergiile chiar nu ma pricep. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
scorpioanca cu ascendent in scorpion ziceai? cunoastem fenomenul ... (cand sta gandul in... coada, la ceva...)
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Nu e mai bine sa mai incerci la doctor? Poate are ceva la stomacel, poate ai mancat ceva ce nu i-a priit. De cat timp e asa? A! Cerealele de orez nu sunt chiar la fel ca orezul. Eu am avut probleme cu cristina cand avea 2 saptamani si eram internata cu ea in spital (o noapte). Si mi-a dat doctora de acolo reteta de mucilagiu special pentru burtica. Daca te ajuta, ti-o trimit. Dar cel mai bine e sa mai vorbiti cun doctor. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Da ,te rog sa mi-o trimiti Asa vrem si noi sa mai cerem o parere Luni o sa sun sa vad cand ne programeaza
Cam de o luna e asa De la vaccinul BCG Dr noastra zice ca nu e de la ce am papat eu Nu stiu ce sa mai cred
cea mai fericita mamica :)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia Alexutza serveste cu incredere. Yannisucul matinal. MP uite www.elady.ro/articole/Retete-de-slabire/Tarta-cu-mere-Montignac.html" target="_blank">asta este. Ma duc sa ma culc iar ca am dormit doar vreo 6 ore. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
si io pot sa gatesc ceva la 12 noaptea daca mi se face pofta... cum ziceam no rules!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neata ! Ruxita,imi face placere sa-ti citesc postarile Uneori rad de una singura Si Andrei rade dar inca nu stie de ce Va mai scriu ! cea mai fericita mamica :) |
flatata! dar uneori o mai dau si cu mucii in fasolenza... sa povestesc ceva in legatura cu acest subiect - azi am bifat optiunile de liceu, diriga, o profa in varsta la ultimul ei ani de munca, luni pleaca la cap aurora, s-a ocupat de inscrierea noastra si a unei colege (ramase de caruta pentru ca am dat examene de limba si aptitudini, fara legatura si relevanta cu subiectul), la sfarsit o intreb pe diriga cum a fost ela ca eleva, si ma asteptam la laude, evident... si cand colo diriga a inceput cu: 'n-am vrut sa zic, dar... mi-a fost rusine... la banchet, Ela, nu stiu ce a consumat (!) dar a inceput sa vorbeasca prostii, de a trebuit sa-i iau microfonul din maina, s-a trezit vorbind intr-un moment total nepotrivit...pe scurt, o eleva a tinut un spici in versuri, foarte frumos... apoi Ela s-a apucat sa zica ca abia asteapta liceul ca a auzit ea ca acolo e viata frumoasa si ca nu stie de cati dintre cei prezenti isi va mai aminti dupa absolvirea scolii..." - diriga s-a simtit vizata si in acelasi timp lezata... cum ziceam, i-a luat microfonul din maina...domnisoara a fost sincera, i-am luat apararea ca nu s-a referit in niciun caz la profesori, dar ti-ai gasit... pe de alta parte profa de franceza a felicitat-o pentru momentul ei de sinceritate socanta, i-am mai zis ca noi intotdeauna o incurajam sa spuna adevarul, chiar daca acesta e incomod... dar totusi, momentul nu a fost unul potrivit... si ce mult imi seamana fiica! am si izbucnit in ras dupa ce am plecat...
... eh, vroiam sa zic ca o mai dau si io cu mucii in fasole... si nu mai zic nimic...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Cataluta81,si Andrei face kk cu mucus de o luna si dupa mucus au urmat firicele de sangeE mucoasa intestinala iritata pt ca are kk mai acid Intreaba si pediatrul ca eu am f multe pb cu Andrei cu kk Nu e ok sa aiba mucus Andrei nu inghite nimic in afara de titzi Nu stiu cum sa mai procedez Inainte Smecta o bea cu placere acum isi face greata si vomita Sunt foarte stresata de pb lui cu kk Face f moale,apos chiar si cu mult mucus si foarte des Coprocultura e negativa Tot timpul era el mai kakacios dar am crezut ca daca creste se va regla Uite ca nu Dr pediatra a zis sa-i dam Smecta vreo 7 zile si zeama de orez,Enterol si sa vedem dupa aia daca nu-si revine la normal 1 zi a baut Smecta si a facut kk bine,ca o pasta Zeama de orez a vomat-o si la o ora dupa,voma tot zeama de orez A 2 a zi nu mi-a mai baut Smecta isi facea greata si nu deschidea gura,intorcea capul cand sa-i dau Nici cu bibe ,nici cu lingurita nu vrea Atunci l-am diversificat I-am fiert orez cu morcovel,i-am pasat morcovelul si l-am amesctecat cu putina zeama de orez si cu LM CAnd a vazut lingurita a strans buzele si a intors capul Cu greu i-am dat o lingurita,cu urlete si plansete O gusta,plescaia cu limba si a inghitit-o Se vede ca i-a placut dar la a 2-a iar urlete Am reusit sa-i dau cateva Le-a inghitit pe toate dar vad ca azi iar face kk f moale Se pare ca morcovul fiert nu ne ajuta Nu stiu ce sa mai fac cu el cea mai fericita mamica :) |
si noi probleme mari cu kaka, pana la 15 pampersi pe zi, cu mucus, cu diverse, acid, iritat, etc. am reglat cat de cat cu ercefloraduo (poti sa incerci si tu e din plante) la recomandarea mediului pediatru, iar acum cu diversificarea am dat in constipatie... e clar, sistemul digestiv are multa treaba si nu reuseste sa tina pasul cu noi, am zis sa am rabdare, si iar rabdare si apoi rabdare inca un pic...
cineva m-a sfatuit sa-i dau avocado... si am citit in "biblia alimentatiei pentru bebelusi" ca se da pasat in combinatie cu sucul de mar (pentru constipatie), acum sa vedem ce mai rezolvam si cu acest avocado ...
Ruxita spune:
micki-micka, felicitari pentru absolvirea facultatii! o treapta importanta in viata ta... si partea buna e ca o termini cat e copilul tau mic...
(in familia mea s-a invatat cu tot cu copii, mama a tot invatat la fara frecventa si ne lasa balta vreo 3-4 saptamani de 2 ori pe an sau ma lua cu ea, si in ultimul ei an de facultat a fost studenta cu fiica ei mai mare, sora-mea, studenta in anul 1 de colegiu, eu am terminat facultatea cand fiica-mea a mers la scoala...)
Bem si noi o bere si ne bucuram de reusita ta!