Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 2
alexutzzza spune:

servesc ceva bun bun bun de tot: fredo cappuccino rece cu spuma de laptic si un pic de scortzisoara.
Yannis de o saptamana se trezeste intre 6 si 7...nu stu de ce
da inca ma mai gandesc inainte sa il dau la schimb ![]()
Miremia presupun ca ai lasat niste tarte azinoapte dar erai prea ocupata cu mancatul ca sa ne mai scrii , eu o sa ma servesc cu placere 
de
Yannis
AMR 7 kile....
si nu vor sa plece singure 
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de capucino alexutzzza...da' cofee n-ai?![]()

miremia tarta?
de care? macar sa
la ceva anume
...harnica esti! eu "cad" noaptea lata...cine sa mai faca tarte?...
fetele au plecat...
...acum mergea un emoticon cu day-dreaming...
la multe lunitze 
daria strumfitza cu coditze
madalina de satulica
stefan[sa fii cumintel la botez!
]
mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
mare-i gradina lui DD!
auzi acolo:dieta aleluia 

...prima data am crezut ca e aia cand pleci bu...![]()
![]()
si ma gandeam ca au un umor mai englezesc...

mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
miremia spune:
Alexutza serveste cu incredere.
Yannisucul matinal.
MP uite www.elady.ro/articole/Retete-de-slabire/Tarta-cu-mere-Montignac.html" target="_blank">asta este.
Ma duc sa ma culc iar ca am dormit doar vreo 6 ore.
_
Mirela
fericita de
Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
dulcineea_cj spune:
Neata !
Si noi suntem pe aici Ca de obicei,fug dupa voi 
Mandruta,nu mi-am insurat baiatul !!!! Se poate ? e promis Cristinei,nu ?

Miremia,si mie cand imi intra in cap ceva trebuie sa execut Dar sa fac tarta la 12 noaptea
....nu mi s-a mai intamplat de cand eram gravi Atunci mi-am facut ghiveci vinerea seara la ora 23 cand am venit de la job si pana cand l-am terminat de gatit am stat tot cu nasul in cratita
Culmea e ca inainte de a fi gravi nu suportam ghiveciul
Nu vi se pare ca aveti acum mai multe pofte decat in sarcina ?
mie da !!!!!!!!!!!!!!!!
Fetele care pleaca sau au plecat in concediu ,sa aiba muuuult soare si sa vina relaxate si cu forte proaspete 
Ruxita,imi face placere sa-ti citesc postarile
Uneori rad de una singura Si Andrei rade dar inca nu stie de ce
Va mai scriu !
cea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
Cataluta81,si Andrei face kk cu mucus de o luna si dupa mucus au urmat firicele de sange
E mucoasa intestinala iritata pt ca are kk mai acid Intreaba si pediatrul ca eu am f multe pb cu Andrei cu kk Nu e ok sa aiba mucus
Andrei nu inghite nimic
in afara de titzi Nu stiu cum sa mai procedez Inainte Smecta o bea cu placere acum isi face greata
si vomita Sunt foarte stresata de pb lui cu kk Face f moale,apos chiar si cu mult mucus si foarte des
Coprocultura e negativa Tot timpul era el mai kakacios dar am crezut ca daca creste se va regla Uite ca nu
Dr pediatra a zis sa-i dam Smecta vreo 7 zile si zeama de orez,Enterol si sa vedem dupa aia daca nu-si revine la normal 1 zi a baut Smecta si a facut kk bine,ca o pasta Zeama de orez a vomat-o si la o ora dupa,voma tot zeama de orez A 2 a zi nu mi-a mai baut Smecta isi facea greata si nu deschidea gura,intorcea capul cand sa-i dau Nici cu bibe ,nici cu lingurita nu vrea Atunci l-am diversificat
I-am fiert orez cu morcovel,i-am pasat morcovelul si l-am amesctecat cu putina zeama de orez si cu LM CAnd a vazut lingurita a strans buzele si a intors capul Cu greu i-am dat o lingurita,cu urlete si plansete
O gusta,plescaia cu limba si a inghitit-o Se vede ca i-a placut dar la a 2-a iar urlete Am reusit sa-i dau cateva Le-a inghitit pe toate dar vad ca azi iar face kk f moale
Se pare ca morcovul fiert nu ne ajuta
Nu stiu ce sa mai fac cu el
cea mai fericita mamica :)
ratusca_mica spune:
Buna dimineata, primiti un magarus ratacit prin ceata? ![]()
![]()
Intru ca de obicei pe fuga sa va spun ca mi-e tare dor de voi si sufar peste poate ca nu reusesc sa mai tin pasul! 
A, si sa ma laud ca a mai pierdut pe drum un kil, sa imi schimb AMR-ul, macar atat, halal activitate de forumista 
Eu azi sper sa achizitionez un scaun de bebe de la Ikea. A mai luat cineva?
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Alexutza serveste cu incredere. Yannisucul matinal.MP uite www.elady.ro/articole/Retete-de-slabire/Tarta-cu-mere-Montignac.html" target="_blank">asta este. Ma duc sa ma culc iar ca am dormit doar vreo 6 ore. ![]() _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |

mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)asa creste Alex
ratusca_mica spune:
Deci cum ziceam, mai e 4 kile, da? Ieri am renuntat oficial la toate hainele de gravi, le donez urmatoarei gravide din clanul meu! 

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 4 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca_mica Buna dimineata, primiti un magarus ratacit prin ceata? Intru ca de obicei pe fuga sa va spun ca mi-e tare dor de voi si sufar peste poate ca nu reusesc sa mai tin pasul! ![]() A, si sa ma laud ca a mai pierdut pe drum un kil, sa imi schimb AMR-ul, macar atat, halal activitate de forumista ![]() Eu azi sper sa achizitionez un scaun de bebe de la Ikea. A mai luat cineva? Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
desi,prima zvacnire a fost de

mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)asa creste Alex