O oaie turnatoare si un cioban socant de prost

O oaie turnatoare si un cioban socant de prost | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

"Rascoala de la Bobālna a īnceput pe un deal si s-a terminat īn 1438" .... Asta chiar e tare. Au inspiratie copiii, nu gluma. In fiecare an dupa Bac e timpul perlelor. Fiecare generatie cu perlele ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Nu stiu daca sa rad,sau sa plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Au totusi un element pozitiv. Pur si simplu, in general, prostia sau incultura crasa ma indispune. Insa in acest caz m-au binedispus de asa maniera, incat am decis sa mai binedispun si pe altii trimitandu-le link-ul.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multumesc, eu am ras cu lacrimi, demult n-am mai ras asa bine.
Si daca plangem, perle or sa fie tot timpul.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

"Nichita St#259;nescu a #351;tiut el de ce a pus virgulele #351;i punctele acelea īn poezie #351;i nu m#259; bag eu īn ce a f#259;cut el".

asta e cea mai tare, si frate, zau daca nu are dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Dupa parerea mea elevul caruia ii apartine citatul referitor la Miorita a rezumat excelent esenta marii balade nationale.

Mi-a placut si "poetul isi asteapta iubita ca impreuna sa cutremure o barca". E un mod inedit si, de ce nu, cit se poate de perspicace de a explica sentimente precum melancolia si dorul mistuitor, omniprezente in poezia eminesciana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Generatii diferite = viziuni diferite
Principala caracteristica a artei este posibilitatea de a putea fi interpretata diferit de oameni diferiti, in contexte diferite, in functie de sentimentele, trairile si experienta fiecaruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Fraza asta spune multe "chestii profunde" , dar scrise totalmente intr-un mod aiuristic.

"""Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica""".

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sint haioase, dar sint facaturi. "La Vulturi" nu se da la BAC, de altfel nu se mai da pe nicaieri de multi ani de zile. Iar altele, gen comentariul la "Miorita" este clar facut de un adult. As zice ca sint scrise de cineva care a fost la liceu si in scoala generala acum 15-20 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Exact, sunt facaturi, acelasi comentariu l-a avut si diriginta noastra...acum niste ani in urma, cand eram eu in liceu si am 30 ani deci cu 15 ani in urma. Ca balada nationala este totusi mai mult decat un cioban care nu asculta de nimeni si nimic, pana si oaia e mai desteapta decat ciobanul si ii spune sa fuga si el nu, si nu, ca se sacrifica...in fine, glumita e veche si numai eu o auzisem deja de cateva ori. Dar de haioase sunt haioase.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput