Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ee..dupa un somn la racoare, o masa buna si o prajiturica rece altfel de vede lumea

stiti ca la inceput am zis ca eu nu am avut greturi si nu am vomat deloc..ma consider norocoasa..insa azi am descoperit ca nu mai suport bananele..uff ce miros aiurea, nici sa nu le vad
si aseara vecina de sus (burtica de vreo 7-8 luni si ea) a gatit cartofi prajiti cu carnati..aoleoo m-a omorat mirosul ala de grasimi...oricum nici inainte nu suportam carnatii (mai ales aia grasi rau din garnita cum se face la mama soacra la tara).acu nici atat

madutza..concediu placut si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Buna fetele,

Am fost la control, suntem ok, avem 6 saptamani aproape.
Madutza sa stii ca si la mine la fel cu sex-ul nu stiu care e treaba, ciudat oricum.
Zilele astea mi-a fost cam rau, numai zic dimineata e jale vai steaua mea dupa pranz mie mai bine. Azi am poftit la piersici de alea juma necoapte! pfiu pofticioasa... lamiie la greu cu apa ca altfel am o stare de greata tot timpul in gura

Ce bine stam in listuta acolo... ce de gravidute suntem mama mia!!!!
A, pe vladutu-stefanutul l-am nascut pe 12 07.2006
Madutzaaaa vacanta palcute am vazut pozicile frumosilooooor

Mami de nazdravanel vladut-stefanut
cu samburelul in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

felicitari Carmen pt vesti
sa o ti asa pana la 40 sapt.
cand mai mergi la medic?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

facut si modificari

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Buna scumpo, la 7-8 saptamani m-a chemat iar la control!
Mi-a zis ca imi face si dublul test mai incolo si nu stiu ce secretie imi ia pentru nu stiu ce analiza!
Pupici
Tu cum te simti?

Mami de nazdravanel vladut-stefanut
cu samburelul in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Salutare burtici.
Acum am reusit si eu sa termin de citit tot ce ati discutat. Active ati mai fost zilele astea.
Bun venit noilor burticute sarcini usore si bebelusi sanatosi.
Eu cica muncesc azi, e o plictiseala si mi-e atat de somn incat imi vine sa dorm cu capul pe masa. Daca nu as avea internetul sigur as dormi.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna fetele
Eu sunt cu nervii la pamant,nu mai stiu ce sa fac.Am zis ca mi-a iesit ureaplasma pozitiva.Doctorul mi-a dat 2 pastile de sumamed pe zi timp de 10 zile.Mi s-a parut cam mult,am fost la medicul de famile si mi-a zis ca nu-mi da reteta pt asa ceva.Farmacistele la fel.
Apelez la varianta "suna un prieten", care e asistent. El tot la fel,ca e foarte mult,se da sumamed timp de 9 zile,numai ca o pastila pe zi.Azi am fost sa-mi cumpa macar o cutie,farmacista cica imi da cea mai mica concentratie,ca e foarte mult ce mi-a zis doctorul.
Mi-a promis prietenl asta ca ma trimite cumva la dr. Parvu de la Elias,cat se poate de repde.
Nu stiu ce naiba sa fac,sa incep sa iau pastilutele,am luat d-alea de 125mg.La Parvu nu stiu cand ajung si mi-e teama.
Clar o iau razna in ritmu asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

shubulina si eu am ureaplasma pozitiva, dar mie medicul mi-a recomadat un alt medicament numai pt 5 zile(wilprafen-care nu se gaseste la noi), dar dupa sapt 14. Asa k astept sa fac dublu testul sa ma prezint la doctora sa-i zic k nu l-am gasit.
Deocamdata nu ma alarmez k nu mi-a zis k ar fi ceva grav.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Shubulina, si eu am ureoplasma, iar medicul mi-a dat Eritromicina 200 mg, 7 zile/ de 4 ori pe zi. M-a asigurat ca nu afecteaza bebicu, este inofensiva, si i-a dat si sotului meu doxacilina , tot timp de 7 zile, pt ca el te poate reinfecta!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da,stiu ca trebuie sa ia si sotul.Mi-a dat sumamed pt ca la el sunt sensibila.Ma gandeam sa iau numai o pastiluta pe zi,asa scrie si-n prospect.Dr meu mi-a dat si concentratie maxima.Nu stiu,parca totusi mi se pare mult.

Mergi la inceput