Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
vas spune:
buna...stiu ca voi fi probabil ultima pe lista dar vreau si eu la buburuze.
Am aflat de cateva zile ca voi avea bebe 2 si eram cam nedumerita la ce odisee sa ma inscriu dar v/am ales pe voi.
Aveti deja burtici ceva mai mari dar va urmam si noi.
Eu mai am o fetiza de 3 anisori......care astepta bebelicul sa/i dea sa pepe cacao cu lapte.![]()
Va pup si vreau in listuta.
UM 22 mai (ziua nuntii
) DPN 26 februarie 2011,
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
Shines spune:
bine ai venit vas..sa iti traiasca fetita , sa ai sarcina usoara si la termen si bebel sanatos
te asteptam sa impartasim emotiile 

madutza_bra spune:
vas,
bine ai venit iubita!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelu86 spune:
vas bine ai venit la noi la odisee 

ma apuc acu de completat listuta
k am avut musafiri
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
dangabriela spune:
Va multumesc pt incurajari! Imi prind tare bine!
Bun venit tuturor noilor sosite!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +
madutza_bra spune:
fetele, am pus si eu niste poze in album ![]()
Bagajele sunt gata, maine dimineata plecam. Ne auzim peste 1 sapt. Vreau sa vad numai vesti bune si carucioare colorate.
Va pup dulce!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ana_micu83 spune:
Bebelu, citind postarea ta vis-a-vis de visul prevestitor de bebe..mi-am amintit ca si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. Nu stiu cat este potriveala, cat este miracol..dar am luat totul ca atare si m-am bucurat la maxim...si eu am visat ca am un bebe si ca o sa fie baietel:
La inceputul anului 2008, intr-o noapte am visat ca ma internasem in spital pentru o banala operatie de apendice. La trezirea din anestezie stiu ca m-am regasit intr-o rezerva unde aveam alaturi de un bebe. Am chemat o asistenta si am rugat-o sa duca copilul la mama lui ca plangea de mi se facuse mila de el. Asistenta cu un zambet in coltul gurii mi-a spus ca acel bebe este al meu si ca DR ma mintise ca imi face operatie de apendice si pentru ca eram o fricoasa mare, beneficiasem de o cezariana...Ca era bebele meu, mai ca aceptam ..da habar nu aveam cand am ramas gravi cu el. In fine, in vis stiu ca avem o mare dilema..cum sa-mi numesc baietelul. Inclinam intre Luca~Andreias sau Lucas~Andrei...la ceva vreme i-am povestit mamei visul si ea cu o emotie in glas mi-a zis ca acel vis a fost trimis de D`zeu si ca este timpul sa avem si noi un bebe.
In loc sa ma bucur, stiu ca m-am enervat teribil pe mama..imi doream un copil candva, dar nu atunci. La vremea respectiva , nasterea unui copil pentru mine era egala cu sfarsitul carierei pentru care am luptat mult.
In octombrie 2008 mi-am gasit intr`un final un avocat care sa ma ia stagiara fara sa-mi ceara bani. Mi-am luat cartile necesare..aveam toti cei 5000 ron necesari pentru taxele de examen si m-am pus pe invatat ca de..urma sa ma fac ""avocat celebru"" (asa glumeam cand eram mica). In acea perioada,datorita problemelor de greutate trebuia sa-mi fac o internare la Parhon incepand cu a14a zi de la CM...acel CM trebuia sa vina in 13 oct 2008..si n-a mai venit. -nici prin gand nu-mi trecea ca in burtica se afla un chirias dragalas-. Prin 20 oct ii povesteam unei vecine cu oarecare ingrijorare ca mi-a intarziat CM, ca eu ar trebui sa ma internez la Parhon si ca trebuie sa sun pe acolo, sa imi rezerv din nou o camera unde sa stau singura.
Cu o detasare enervanta, vecina mea mi-a zis...ai o sclipire asa in ochi, eu zic ca esti gravida...! Mi-a picat fata in urma replicii si , stiind ca este imposibil i-am spus ca este dusa (cred ca i-am zis ca a si prostit). M-a lasat, a mers in oras mi-a luat un test de sarcina si m-a rugat sa-l fac.
Ca sa nu mai streseze ca sunt insarcinata, am facut testul si.......surpriza, stupoare, soc, miracol, bucurie,,,lacrimi..zambere..testul meu avea 2 liniute. Nu va pot descrie sentimentele de atunci, dar mi-a schimbat viata si planurile de viitor la 180 grade.
Nu am mai sustinut examenul minune..m-am dedicat in totalitate meseriei de mamica si in 14 iunie 2009 am adus pe lume un baietel scump si frumos pe nume Andrei~Razvan , prin cezarianaca n-a vrut sa iasa normal!
Din experienta asta am invatat ca mai presus de toate chestiile lumesti, exista Dumnezeu, exista miracole si ca cele mai mari bogatii nu se cantaresc in bani, vacante de lux, diplome, cariere de succes sau alte chestii de natura materiala.
Am ales sa fiu ""avocatul"" puiului meu, sa-i apar fericirea prin toate legile scrise si nescrise ale firii..si sa-mi primesc "onorariul" prin mii de zambete si imbratisari. Sunt implinita...
Si cum bucuria nasterii unui copil nu putea ramane singulara, am decis sa-i facem lui Razvan o "fratioara"...ne-am propus noi sa incepem de prin mai cu gandul ca pana in sept "o sa se prinda"
..si cum minunile sunt prietene cu noi, in 14 iunie la ora 14,45(fix la ora la care in urma cu un an am devenit parinti) am facut un test de control ca prea imi intarziase CM...si aveam 2 liniute si de data aceasta.
S-a trezit terorici...va doresc o zi perfecta si zero greturi!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
bebelu86 spune:
super tare ANA
am ramas asa cand am citit
intr-adevar exista miracole si minuni.
toate sunt date de Dumnezeu
eu am un visat ceva. care mi-a aratat k sunt insarcinata, si mi0a dat incredere ca va fi bine.
nu vreau sa va povestesc pt k unele nu ma vor lua in serios, sau va veti speria. si nu vreau
dar va zis k exista vise. date de DUmnezeu care iti arata ce se va intampla.
nu toate sunt de la DUmnezeu. sunt multe de la ala rau care sa isi bata joc de tine. dar sunt si de la DUmnezeu. 

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 11+
bebelu86 spune:
maduta concediu placut si vreme frumoasa sa aveti.
te asteptam cu poze

Albumele noastre
bb 11+
Irinukaaa spune:
Raluca nu ai de ce sa te "feresti" de noi. Fiecare are libertatea de a crede sau nu in ceea ce zici tu. Important este ca tu crezi, restul sunt amanunte. Imi plac povestile/ visele... 
ana_micu83 te pricepi sa povestesti. Foarte interesant visul, dar si continuarea, este pana la urma o lectie de viata. 
madutza_bra sa aveti un concediu placut si odihnitor. Unde mergeti? 
P.S. Sunteti o familie frumoasa!
vas bine ai venit. Sa ai o sarcina usoara si la termen, bb sanatos si frumos!
11+
Shhhht! Cresc...