Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

gabivalceanu imi pare rau ca te simti asa. Cati ani are fetita ta?
Incearca sa gasesti ceva remedii, care sa ti se potriveasca. Si adu-ti aminte ca nu este tocmai normal sa fi mai "tafnoasa" cu fetita ta. Ea nu are nici o vina si nici nu intelege probabil ce se intampla. Te cred ca de vina-s hormonii...

11+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ioana are 6 ani... dar felul meu idiot de-a o creste a facut-o mai matura. As dori-o mai naiva si mai putin preocupata de ce-i in jur, ea e prea atenta la tot si se streseaza de lucruri: sa nu uit sa-mi pun telefonul la incarcat, daca plecam undeva verifica daca am facut plinul la masina, daca nu uit banii, pasapoartele etc. Plus ca e prea preocupata de moarte si de-astea. Intr-o zi m-a intrebat unde se duc copii care mor. Se fac ingerasi draguti, mami. E bine sa fii inger? Sigur, mami, raspund. Atunci, mi-o trinteste ea, de ce ti-e asa de frica sa nu mor?
Stiu ca trebuie sa ma abtin, sa nu tip, dar nu mai suport, nu-i vorba de hormoni ci de greturi, ma exaspereaza sa-mi sufle in fatza cu miros de ceapa sau mai stiu eu ce, in incercarea de a-mi relata pe nerasuflate cine stie ce prostioara. Plus ca vreau sa vomit si ea vine dupa mine, ce faci? vomiti?
Sper fie sa-mi treaca, fie sa ma obisnuiesc cumva...

Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

gabi si eu ma chinui cu niste greturi cu voma......stau numai in pat
de iesit nu ies ca mi e ca ma apuca voma si oricum sunt lesinata tare
sper sa treaca starea asta
eu am slabit 8 kg, am avut si de unde
dupa 3 fiv ultimele cu hiperstimulare, ajunsesem la 83 kg

las ca trece, trebuie
apoi o sa ne vaicarim cu altele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am revenit si eu ..am pregatit si am pus pana la urma ardeii umpluti la fiert si am facut si ordine pe aici

gabi..capul sus..vei trece repede peste asta , si eu am stari din astea cateodata dar prefer sa trag un pui de somn si imi revin..ia ceva pnetru greturi..papa doar ce iti place sau ce ai pofta, fi rasfatat...sa vezi ce sarcina frumoasa vei avea pe urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Gabi ma bucur ca mai e o pitesteanca pe forum, imi pare rau de greturile tale, la Ioana cat te-au tinut? Vad ca esti cu o sapt inaintea mea, poate ne vedem cu carucioarele prin parc:) tu in ce cartier stai?
L-am adormit pe David si acum vreau sa citesc si din urma.
Ralu te inteleg cand te gandesti la cat de aglomeratie este intr-o casa, si stai sa vezi cand o sa apara si al doilea...eu deja imi fac griji, stam la ai mei, avem 3 camere, dar oricum...nu le-a picat f bine vestea despre bb2...dar noi sa fim sanatosi ca le-om rezolva pe toate!

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ralukara,si eu am o pofta de bere ceva de speriat.Eu cand mai ies imi mai iau din aia draft,care oricum e apa chioara cu gust de bere.Cica toate gravidele au pofta asta.
Eu astazi se pare ca sunt mai ok,n-am vomitat decat un pic de dimi,acuma ma simt bine,numa ca am o lene....
Vroiam sa mergem la o piscina,da cu vremea asta am renuntat.Oricum,trebuie sa mai ies din casa,ca am numai ganduri negre.Mi-e foarte teama.Bebelu a citit daca mai tine minte ca am pierdut o sarcina in februarie.D-aia acuma nu mi-e frica tare.
Va pup fetele pe burtici si ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute pe toate si sa nu se schimbe numarul de gravidute.Deja am pierdut-o pe mamutz.Imi pare tare rau,cand am avut si eu sarcina oprita am avut tot asa niste scurgeri galbene inchis,da pana sa-i raspund era tarziu.
In rest nici un fel de simptoma,d-aia am mers la medic abia in sapt 8-a,la eco si sarcina nu se mai dezvoltase din sapt 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor, eu sunt suparata si speriata! Ieri am fost la eco, bebele e bine, a crescut , i-am auzit inimioara , dar dr a descoperit un hematom si se pare ca am si un fibrom uterin de 2 cm de care habar nu aveam.Mi-a marit doza de utrogestan la 4 /zi si in plus i-au multe vitamine, mi-a zis sa stau linistita sa nu fac efort, dar eu mor de frica, va dati seama!Vreau sa va intreb daca a mai avut cineva problema asta si daca voi luati si vitamina E , ca la cat eram de ametita aseara nu am inteles bine daca e vb de vitamina E sau D??!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +

Mergi la inceput

MIRELA, SHINES, LORI multam pentru incurajari. Mirela, 8 kile? Atita am slabit eu cu Ioana in primle 4 luni: vreo 7, imaginati-va un tzintzar de 43 de kg smiorcaindu-se ca e gravidut in 4 luni.M-au tinut greturile pina am nascut... imaginati-va ca asa rau mi-am disperat sotul, ca imediat dupa operatie, atunci la 10 minute, in postoperator, cind a avut voie sa ma vada 2 secunde, el nu a intrebat esti bine, bebe e bine sau altceva ci: mai ti-e greata?
O parodie de gravida sunt si-acum. Ma infurii asa, singura. Ziceam, pfiu, eu am experienta, sunt la a treia sarcina, am 32 de ani... Nimic din toate astea: boricioasa si stresata.

LORI, eu stau in Gavana, dar cobor (coboram!) zilnic in Expo-Parc cu Ioana. As fi bucuroasa sa ne vedem!

Sa auzim de bine,
Gabi, Ioana si bebelus de 7+

Mergi la inceput

SHUBULINA, stresul e dusmanul nr.1! Nu-i nicio regula, nu trebuie sa pierzi sarcina. Eu, cind am pierdut-o, n-am avut nicio scurgere, nimic si nicio analiza proasta. Si tot m-au chiuretat!

DANGABRIELA, curaj! Acum citeva zile vorbeam pe plaja cu o fata care avea in brate un bebe superb. Mi-a povestit ca la 10 saptamini a avut o hemoragie puternica cu ruptura majora de placenta si nu stiu ce hematom mare. Si totul a fost bine. Multe fete au hematom minor, multe. Curaj!

Gata, ies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

dangabriela..stai linistita, dr iti va recomanda tratament si nu cred ca exista vreun risc de pierdere , am cunoscut persoane care au dus sarcina la capat,cu bebe sanatos si voinic, apoi s-au ocupat de chisturi si a fost totul ok, ai multa grija de tine, nu face efort si nu te consuma, psihicul lucreaza destul de mult
eu iau centrum materna de vreo 2 sapt..desi analizele mi-au iesit ok,sunt ''super-vitaminizata'', de aceea le mai fentez care o zi da una nu, imi asigur zilnic tot necesarul de vitamine dar tot ai nevoie de un plus .

acu mi-am pus vopseaua in cap..in sfarsit dupa trei sapt in care m-am tot gandit daca sa o fac sau nu..dar deja nu imi mai placea de mine, se vedeau rau de tot radacinile, am luat fara amoniac..culoarea cica e negru-trufa..trufa nu stiu cum e..negru voi afla :))

Mergi la inceput