Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ai grija de tine si de bb maduta
drum bun, distractie placuta si vreme frumoasa
si cel mai imp sa nu ai probl cu greturi, ameteli sau alte minunatii

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ai grija la peste in timpul sarcinii..e periculos din cauza mercurului si trebuie papat in cantitati mici, si trebuie sa fie foarte proaspat..totusi ai luat o bacterie din ceva de a reactionat asa repede..

sa te faci bine

nbuna burtici

Mergi la inceput

am papt ff putin k nu prea mi-a placut
sper sa treaca si sa fie bine

mersi mult
nnoapte buna

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna burticute vorbarete cu buburuze! Ma primiti si pe mine?
Am si eu doua teste pozitive, luni abia merg la doctor.
Datele mele sunt :
DN: 11.08.1978
UM: 9.05.2010
DPN: 19.02.2011
Kg: 55- chiar ma intereseaza si vreau sa ma supraveghez, ca data trecuta am luat-o razna (bine, am facut si diabet de sarcina). De data asta, spre deosebire de prima data, am inceput imediat sa mananc corect, nu conteaza ce pofte am. Ca dupa cum va ziceam, la sfarsit m-am trezit cu diabet de sarcina si m-a pus doctorul la regim drastic, asa ca de data asta iau totul din timp ca sansele sunt foarte mari ca istoria sa se repete.
Mai am un baietel Patrick, care tocmai a implinit 2 ani, cu Ache si Lcazangiu ne-am intersectat si la cealalta odisee.
Am citit, mai pe sarite asa, ca nu prea ma lasa piticul, am vazut si poze, ce de gravidute frumoase, o sa iasa niste copii de revista.

Dangabriela stai linistita ca va fi bine, si eu am avut si hematom si fibrom (2 inca). Hematomul s-a eliminat in cam 2 saptamani, am descoperit in saptamana a 5-a am sangerat continuu si am avut niste dureri imposibile, ca la nastere. Dar s-a dus si din fericire nu a luat si sarcina cu el Bineineles ca nu mi-au dat abslout nimic, aici nu se da nimic de sustinere a sarcinii la inceput, iti zic ca e mai bine sa o elimini daca e cu probleme. Nici macar nu mi-au zis repaus, ba o rezidenta la spital m-a sfatuit sa fac miscare sa se elimine mai repede hematomul. Eu oricum am stat cuminte, linistita, desi am continuat sa merg la servici.
Apoi au aparut doua fibroame care tot au crescut din cazua hormonilor de sarcina, insa mai apoi dupa nstere s-au absorbit, nu mi-au pus deloc probleme.
Deci o sa fie bine, la mine a fost

Pe Patrick l-am nascut prematur la 32 de saptamani, am avut placenta dezlipita, mi s-au rupt membranele, nu stiu de ce, eforturi mari nu facusem, decat 2-3 mancaruri ca era Pastele, el a vrut sa vina de Paste si asa a venit. Au incercat la spital sa-l mai tina, insa am facut reactie urata la magneziu, nu mai puteam respira asa ca au hotarat sa-mi opreasca magneziu sa vada ce se intampla si asa s-a declansat nasterea.
^Piticul a fost bine, a avut 1850 de g, ceea ce e multisor pentru un pui de 32 de saptamani, nu a avut nevoie de oxigen decat putin timp. Dupa ce ne-au zis ca vom sta 2 luni la terapie intensiva, dupa 3 saptamani eram acasa, dupa ce a invatat sa suga, a inceput sa ia constant in greutate si dupa ce s-au terminat episoadele de brahicardie. E un baiatel absolut normal si sanatos, a recuperat tare bine diferenta fata de cei nascuti la termen.

N-a vrut sa suga la san vreo 2 luni ca abia invatase la sticla si nu avea saracul putere, dar nu am renuntat si l-am tot pus, pana la urma dupa 2 luni a luat sanul si nu l-a mai lasat 2 ani! Da, am alaptat pana in aprilie, poate de aceea nici nu ramaneam insarcinata desi tot am incercat din decembrie.

Si cam asta, despre mine si Patrick... El a declarat sus si tare ca nu vrea nici fratior nici surioara, e in faza de NU, insa din cand in cand mai vine si da cate un pup burticii, apoi se uita si la burta lui si striga bebe, crede ca are si el unu acolo.

Cu presimtirile, si eu la Patrick eram sigura ca va fi baietel. Nu stiu de ce, asa am simtit mereu. Si eu si tati. Eram ferm convinsi si nu vorbeam decat la masculin. Inca de la 12 saptamani ne-au confirmat ca e baiat. Acum insa suntem tare confuzi, nu stiu ce sa zic. Am vrea mult inca un baietel, coleg de joaca pentru big brother, dar si o fetita ar fi super, nu conteaza, sanatos sa fie, e atata adevar in vorbele astea, nici nu stiti... Am ceva greturi, destul de usoare, insa parca mai pronuntate decat la Patrick. La el n-am avut nici un fel de greata decat o aversiune puternica fata de lapte, nu puteam sa-l sufar nici sa-l vad. In rest, n-aveam o treaba si mi-am facut de cap, am mancat de toate si cam aiurea, rezultatul s-a vazut din pacate...
Astept sa merg luni la doctor sa mai vedem detalii.
Pupici tuturor burticutelor si buburuzelor! Acusi incep sa bata din aripioare!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Neatza! Ce activa sunt azi.. m-am trezit cu noaptea in cap Cred ca din cauza ca aseara m-am luptat iar cu o migrena si m-am culcat ca pensionarii la 9 Noroc ca azi m-am trezit OK...

Bebelu daca inca nu ti-ai rezolvat problema cu burta, beai ceai de menta (macar 1L), mananca orez simplu fiert, doar cu putina sare si morcov fiert, si mai poti manca si sticksuri sarate. Sau poti sa iei o lingura de orez crud. Aaa si banane sunt indicate.

In rest nimic altceva pana nu-ti revii, iti spun din proprie experienta cu o toxiinfectie alimentara de acum cativa ani, si asta a fost regimul dat de cei de la spital. Bun atunci mi-au dat si Smecta, insa in sarcina nu poti lua.

Sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

neatza burtici,

si eu m-am trezit la 9 fara ceva, am fost activa, am facut dush, am pregatit un mic-dejun bogat, am papat bine si m-am asezat iar in pat..e atat de bine, e racoare dupa ploaia de aseara

doloress bine ai venit !
sa va traiasca puiul de 2 ani, si bebelul din burtica sa fie sanatos, sa stea acolo cumintel pana la termen sa se faca mare

bebelu..ai dormit linistit ? te simti mai bine ?

sa aveti o duminica placuta cu multa odihna !!

Mergi la inceput

tierry mersi mult
aseara nu am mai papat nimic de frica sa nu ma ia iar.
am bagat 3 feli de paine prajita si atat
acu vad k m-a lasat.
mi-e mai bine cat de cat

Doloress bine ai venit in odiseea noastra. sarcina usoara si la termen de data asta si cu fratior/surioara pt Patrick sanatos/(a)

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Multumesc mult de primire fetele...astept din suflet sa va spun toate emotiile prin care trec.
Doloress, mi/a sarit in ochi locul de unde esti. O stii cumva pe Pepsi?

Eu voi fi activa mai mult in timpul saptamanii ca in week/end/uri suntem mai tot timpul plecati.

Va pup dulce !!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

fetele aveti aici un site cu poze si filmulete legate de sarcina.
sper sa va fie de folos
il voi pune si pe prima pagina.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau, hai ca incep sa va cunosc.....cand prins putin timp liber mai bag ochiu.
Doloress, ma bucur ca am iar la odisee o mamica din Canada. Aveti acolo niste lucruri bine puse la punct printre care si alaptarea. La grupa capsuneilor unde e fetita mea o aveam pe PEPSI (probabil o stii)care pe mine cel putin m/a ajutat foarte mult si datorita ei am alaptat 2 ani....m/a incurajat atat de mult. Asa ca acum te avem pe tine.
Eu sunt inca la durerile de burtica si perioada in care nu pot dormi. Dar stiu ca va trece si va fi bine.
Va pup

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput