Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 5
diannaalex spune:
multumim din inima pentru ajutor.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Astazi este urat afara si o sa stam in casa. Dar am si eu o stare asa proasta nu am chef de nimic este foarte greu ma uit la alti copii cum merg cum vorbesc cum spun si intreaba orice iar cand ma uit la Alex imi vine sa plang vazand cum e si stiind ca el nu poate spune ce isi doreste . As vrea sa vina sa ma intrebe si el orice ii trece prin cap sa imi povesteasca cum e la gradi dar stiu ca asta nu se intampla si ma termina. . ma uit cateodata cum doarme asa linistit si nu mai pot dormi. Imi vine sa plang toata ziua cateodata si abia ma abtin sa nu ma vada. Mai am putin si fac 30 de ani e peioada in care fiecare isi face bilantul vietii de pana acum si face planuri pentru viitor. Dar eu nu am ce planuri sa imi fac. Imi doresc doar ca Alex al meu sa fie sanatos dar cine stie ce planuri are Dumnezeu pentru noi pentru mine pentru Alex. Sunt in asentimentul vremii de afara este frig si inourat. Sper sa imi revin pana la urma dar o sa imi revin trebuie sa ma ridic si sa merg inainte pentru Alex si doar pentru el ca nici eu nici altcineve nu conteaza. Acum cand scriu aceste randuri imi curg lacrimile si nu ma pot abtine. DE CE A TREBUIT SA NI SE INTAMPLE NOUA ASTA?
Deus spune:
diannaalex si pentru noi care nu avem necazurile tale este o zi morocanoasa, ploua si este frig - pentru tine cred ca este si mai greu...nu stiu ce sa-ti spun de ce voi treceti prin ceea ce treceti..imi pare foarte rau si iti doresc din tot sufletul multa putere si sanatate
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
diannaalex spune:
Alex este acum la gimnatica asa ca am un pic de timp liber. Plange intruna nu tace deloc si eu am asa o stare proasta cand il aud cum plange si nu il pot ajuta cu nimic. Nu stiu ce sa mai fac. Simt ca nu mai rezist nu mai pot. As vrea sa il vad si eu ca toti ceilalti copii sa mearga sa vorbeasca sa se joace. Si la gradinita asa se uita la toti copii cum alearga si se joaca si el din carut da din maini si din picioare si are niste ochisori asa de tristi ca si cum ar intreba " MAMI EU DE CE NU MA POT JUCA CU EI? EU DE CE NU POT ALERGA?" Va rog sa ma credeti mi se rupe sufletul cand il vad si nu il pot ajuta. Imi vine sa plang continuu ma abtin sa nu ma vada el ca se uita la mine si daca ma vede ca plang vine si ma pupa si daca vede ca plang in continare incepe sa planga si el. Sper sa imi revin sa pot merge mai departe ca acum simt ca nu mai pot. . Imi cer scuze ca v-am necajit dar simteam nevoia sa spun ce simt. Sper sa nu va suparati pe mine.
alex_andra spune:
nu te suparam pe tine, cum poti sa te gandesti la asta?
noi suntem alaturi de tine, alaturi de voi
si de cate ori simti nevoia sa plangi, vino aici, pt ca te vom imbratisa, macar virtual
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
diannaalex spune:
Inca nu reusesc sa imi revin numai cand ma gandesc la toate imi vine sa plang si acum cand scriu si imi aduc aminte imi dau lacrimile. Nu reusesc sa ma abtin nu stiu ce se intampla cu mine. Oare de ce nu imi pot reveni? Nu mai stiu nimic. Stiu doar ca imi vine sa plang si as vrea sa pot plange dar cand incep sa plang ineva imi spune ca nu are rost ca nu am motive sa plang ca oricum nu pot rezolva nimic si cate si mai cate. Asa ca nu am cu cine vorbi cu o persoana care sa ma inteleaga.
madyrizi spune:
ba poti sa rezolvi ceva prin plans: iti versi frustrarea si amarul ca viata a fost nedreapta cu tine si mai ales cu un copilas nevinovat, iti descarci sufletul chinuit de viziunea unui viitor nu prea fericit, ne impartasesti tristetea si durerea de a ajunge la o asa varsta frumoasa cu atatea probleme si putine bucurii.
noi te putem asculta, te putem consola, dar tu trebuie sa te linistesti ca sa prinzi curaj iar si sa mergi mai departe. fiecare din noi avem zile mai bune si zile mai proaste (unii mai mult decat altii), dar e foarte important sa mergem inainte cu curaj si sa speram ca poate se va schimba ceva in bine.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
am nevoie de voturi
ana l spune:
Diana, este normal sa ai starile astea. Nu te invinovati.
Ca sa fii puternica mai departe, mergi si discuta cu un psihgolog. La fundatia unde merge Alex nu este niciunul pentru sustinerea familiei?
Sau mergi al medic si ia un bilet de trimitere catre policlinica, si sigur vei gasi un psihiatru care sa te consulte si care sa te trimita la un psiholog.
Curaj !
hainute de vanzare
diannaalex spune:
Va multumesc tuturor pentru sustinere dar imi este foarte greu iar la noi in policlinica am mai incercat odata anul trecut cand se musca Alex foarte tare si mi-a zis medicul ca daca vreau sa ma consulte indiferent daca am sa nu ceva pe fond psihic trebuie sa sune si sa anunte la protectia copilului sa vina sa imi ia copilul. Asa ca va imaginati ca nu am cum sa mai merg inca oadata. Nu as putea trai fara Alex el este totul pentru mine. Voi incerca la un particular sa vad ce imi spune. Sper sa fie totul bine si sa imi revin sa pot sa merg in continuare. Va pupam pe toti si multumim pentru sustinere.