Buna fetele azi am venit si noi acasa ieri dimineata am plecat cu Alex la o prietena la Barlad si am stat pana azi Alex a fost asa de bucuros si incantat, nici nu a vrut sa doarma la pranz. Ma bucur ca i-a placut si s-a bucurat si el ca e satul mititelul de atatea terapii, zi de zi gimnastica ,logopedie si terapie ocupationala. Chiar ma gandeam cateodata cat de chinuit e mititelul, eu nu stiu daca as rezista asa cum rezista el, dimineata gradinita la pranz somn iar cand se trezeste incepe cu gimnastica logopedie iar cand pleca terapeutii joaca noastra consta tot in terapie ocupaitonala si logopedie. offffffff asa imi e mila de el de foarte multe ori il culc seara iar pana adorm asa ma apuca un plans uitandu-ma la el si stiind ca mai mult de atat nu pot face pentru el si asa as vrea sa fie ceva care sa il ajute mai mult ceva care sa mai reduca din spasticitate si din miscarile extrapiramidale, sa poata evolua si el mai bine si mai repede. Atat ma rog in fiecare seara sa imi dea D-zeu putere si sanatate sa pot sa il cresc si sa am grija de el. Sunt iar in pragul unei depresii urate....
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ajutati-ma si pe mine ca sunt la inceput pe acest site. am vrut sa cumpar o camasuta, care era inscrisa pt Donatie si a disparut.vreau sa ii raspund si unei mamici aspirante...sa aiba incredere. au am asteptat 10 ani si a aparut minunea.