Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Va doresc din suflet sarbatori fericite, pline de lumina, sanatate si belsug. Paste Fericit

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
Cu multa dragoste de la Tiberiu, Teodora si Ramona.
Va dorim la toate si toti un Paste Fericit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Hristos a Inviat!!!!!!!!! Speram ca ati petrecut frumos sarbatorile Pascale. Noi am stat acasa in familie am iesit in parc cu catelul si ne-am plimbat. Am avut noroc ca a fost vreme buna si am putut sta toata ziua la aer. De azi am reinceput terapiile iar de maine vom merge la gradinita. Va multumim pentru urari pentru faptul ca sunteti in continuare alaturi de noi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Hristos a Inviat!!!!! Alex e la gimnastica si plange de m-am saturat sa il tot aud. De 4 ani zi de zi aceleasi plansete. Nu stiu ce sa mai fac cum sa mai procedez sa nu mai tipe. Daca ar fi mai linistit ar lucra mai bine si poate ar recupera mai repede, dar asa la cat tipa cum sa mai recupereze. Offfff Doamne nu mai pot nu mai reist. Offffffffff!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Adevarat a inviat! Of Diana draga, prin cate trebuie sa mai treceti voi! Stiu ca nu e o consolare prea mare, dar noi suntem alaturi de tine. Va imbratisez cu drag si iti doresc multa credinta si putere!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Buna fetele am sosit si eu cu raporul pe luna aprilie s-au strans cu ajutorul bazarului 470 de lei din acesti bani am platit 250 de eli gimnastica, 250 de lei logopedie. Mai platim lunar 100 de lei gradinita lui Alex plus 80 de lei medicatie bani pe care ii primesc de la donatii tot de la fete de aici. Multumim tuturor pentru ajutorul acordat va multumim ca sunteti alaturi de noi si ne sprijiniti radeti si plangeti alaturi de mine si de Alex.

Mergi la inceput

Buna fetele am intrat si eu sa va povestesc despre Alex si cum se joaca el cu catelusa lui, se inteleg asa de bine, se bucura cand o vede o striga cand o cert eu o cearta si el, ii place sa iesim cu ea la plimbare doarme cu noi in pat ca altfel nu se poate. Ar fi in stare sa o ia cu el la gradinita. De cand o avem pe Eva parca repeta mai usor dupa mine sdi parca tine minte mai usor cuvintele. Sa dea D-zeu sa fie tot asa in continuare. O sa pun zilele astea pe blog filmulete cu Alex si cu Eva sa vedeti si voi cum se joaca impreuna si sa il vedeti ce se bucura. Va multumim din nou tuturor pentru sustinerea voastra pentru ca sunteti mereu alaturi de noi atat la bine cat si la rau.

Mergi la inceput

Offfffff fetelor, nu stiu cat mai poate Alex sa tipe, tipa dimineata la trezire,tipa la culcare, tipa la imbracat, tipa la dezbracat, tipa la gimnastica. Offfffff oare o sa linisteasca vreodata, or sa fie momente cat nu va plange ca deja nu mai rezist cand il aud ca plange practic fara motiv. Daca am reusi sa luam tratamentul recomandat de medicii din Italia s-ar mai linisti, dar e destul de scump e 120 de euro pe luna ceea ce e prea mult pentru noi, la care se auda si transportul. E groaznic sa iti vezi copilul suferind asa si sa nu il poti ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Diana,stiu ca iti este greu,dar poate veti reusi sa strangeti banii
necesari tratamentului din Italia ca sa-i fie si lui Alex mai bine .

Eu sunt alaturi de voi.

Va pup si va imbratisez tare,tare

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput