Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna fetele multumim din sufelt tuturor pentru urari si pentru gandurile bune. Jasmin ce surpriza frumoasa pacat ca nu l-ai filmat sa il vad si eu dragu de el. Aici am pus cateva poze de la ziua lui Alex cu tortul si cu catelusa noastra Eva. http://dianalaura.wblog.ro/2011/04/11/am-implinit-cinci-anisori/. Va invitam sa le vedeti.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

dragul de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am vazut pozele, Alex e un scump si un frumos!!!

Pt cine e interesat: il putem ajuta pe Alex donandu-i 2% din impozitul pe venitul de anul trecut. Pentru informatii exacte va stam la dispozitie atat eu (prin PM), cat si Diana!!! MULTUMIM!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am scos fisa fiscala, am completat formularul, sper sa ajung saptamana asta la finante.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Am vazut fotografiile si sunteti foarte frumosi. Eva cred ca ii aduce multa bucurie lui Alex, sa ne povestesti despre nazdravaniile lor.

Mami fericita de si my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

La multi ani Alexandru,sa cresti mare si sanatos pui drag

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Buna fetelor!!! Azi am pus-o pe Eva pe pat cu Alex si se jucau asa de frumos, latra la el vine spre el si el rade asa frumos. Sunt atat de dragalasi, cand se joaca amundoi. O sa incerc sa pun filmulet pe blog sa ii vedeti si voi cum se joaca amundoi. Sper sa il ajute sa il stimuleze cumva. Am fost intrebata ce imi doresc de Pasti. Singurul lucru pe care il doresc este sa il vad pe Alex bine sau daca nu se va putea sa fie un copil normal macar putin mai bine, macar sa nu se mai muste. Asta m-ar face cea mai fericita. Offfffff Doamne fa o minune si pentru noi macar sa nu se mai chinuie asa sa nu mai sufere atat. Oare de ce trebuie el sa sufere atat? sunt oameni care au tot ce sis doresc oare de ce noi trenbuie sa suferim atat? Doamne fetelor e cumplit. Nu ma pot impaca cu asta ceva trebuie sa se poarta face si pentru el. Trebuie sa se gaseasca ceva un tratament ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Diana draga,

am vazut si eu pozele, ce scump e Alex Ma bucur mult ca se joaca cu catelusa si sunt sigura ca se va naste o prietenie frumoasa intre ei. Sigur ca il va stimula pe Alex, animalutele au simturi care noua oamenilor ne lipsesc. Iti doresc multa putere si credinta, Dumnezeu sa va ajute sa-si revina Alex cat mai bine se poate.
Va pup!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Diana, ti-am trimis PM, vreau sa stiu daca e totul ok. Multumesc.

Mami fericita de si my baby

Mergi la inceput

Fetelor va multumim tuturor din suflet pentru ajutorul acordat va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa va dea D-zeu liniste si pace in case si in suflete, multa multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi voua. Sa aveti parte de tot binele din lume pentru tot ce faceti pentru noi si pentru toti copilasii. Va multumim din suflet si va voi ramane recunoscatoare intotdeauna

Mergi la inceput