Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 26
Cris2010 spune:
La multi, multi ani, Alex!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate! Sa cresti mare si s-o bucuri pe mami a ta!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
mihaela77O spune:
la multi ani,Alex!sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si ma rog sa vina vremea in care doar sa va aduceti aminte prin ce ati trecut!va imratisam!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
paula_m spune:
La multi ani Alex!!!
Sa cresti mare, sanatos si sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume, ca il meriti!! Si tu , si mamica ta curajoasa
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
madyrizi spune:
LA MULTI ANI, DRAGA ALEX! multa sanatate si curaj sa te faci bine. draga diana, tie iti doresc multa putere sa-l poti ajuta pe alex, sa se gasesca un leac pentru boala/bolile lui alex si sa te bucuri de copilul tau deosebit si minunat.
eu am fost si sunt impresionata de dragostea pe care i-o porti, de curajul vostru si de puterea cu care luptati in pofida faptului ca posibilitatile sunt atat de limitate.
dulce si imi doresc sa aud mereu vesti bune de la voi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pearljam spune:
La multi ani Alex si multa sanatate . Diana sper ca reusesti sa te mentii pozitiva si multa putere in continuare, esti o mamica extraordinara
Mami fericita de si my baby
diannaalex spune:
Multumim tuturor pentru urarile voastre frumoase. S-a terminat si petrecerea. A fost vecina mea cu copilasii si nana lui Alex. Am avut un tort foarte frumos in forma de catel. Alex se bucura de catelul lui. O striga rade cand o vede si a zis ca doarme cu el. E prima oara dupa o saptaman cand nu se mai musca. Nu stiu de ce dar e bine. Va pupam si va multumim din inima ca sunteti alaturi de noi Luni o sa postam poze pe blog.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ilinca79 spune:
La multi ani draga Alex. Iti doresc multa, multa sanatate, sa o bucuri pe mami a ta cu cat mai multe zambete, multi ani de acum inainte.
Ce frumos ca ai primit un catel, e un cadou minunat pentru un baietel! Ti-am trimis si eu un mic cadou la mami in cont.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Jasmin012 spune:
Diana, eu ieri dimineata i-am spus lui Lucas: "iti amintesti de Alex, baietelul care statea in carucior atunci cand te jucai cu Chiti?" (Cristi, bebe de Monnvas). El mi-a spus ca da, si atunci i-am spus ca e ziua lui Alex. Pe parcursul zilei de ieri l-am auzit pe Lucas cantand: "Cumpleaños feliz¨ si l'am acompaniat si eu. Am cantat amandoi ¨Cumpleños feliz, cumpleaños feliz, que los cumpla Alex, cumpleaños feliz¨.
Pentru noi sunteti speciali. Ne gandim mereu la voi si va iubim.
madaiulia spune:
LA MULTI ANI ALEX!!! Multa sanatate si sa ai parte de bucurii! Mami Diana multa putere sa-ti ajuti puiutul mereu!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007