Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 25
diannaalex spune:
Buna fetele!!!! Alex a fost azi foarte agitat e cam constipat si a tipat si s-a muscat toata ziua. Iar si-a ranit degetul mare. Nu mai stiu ce sa fac chiar daca stiu ca asa e boala si asa se manifesta tot e groaznic. Sper sa se mai linisteasca. Cu ajutorul vostru am strans in luna martie suma de 400 de lei bani pe care i-am cheltuit in spital la Bucuresti. Si pentru ca se apropie ziua lui Alex am vorbit cu sora si cumnatul meu si i-au luat cadou un catelus un bichon maltez de fapt e o catelusa si o cheama Eva. Abia astept sa vina cu ea acasa saptamana viitoare si sa vad cum reactioneaza Alexe. El dintotdeauna si-a dorit un catelus si sper sa il ajute macar putin. Nici nu mai stiu cum sa fac sa il ajut macar putin sa fie si el mai bine.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Din pacate noi suntem la a treia zi consecutiv in care Alex se musca destul de tarev are degetul mare ranit. Nu stiu ce l-a determinat iar dar asa e boala. Speram sa ne revenim cat mai repede.
diannaalex spune:
Offfffffff Alex se musca in continuare din ce in ce mai tare si mai des. Nu stiu de ce a inceput iar dar simt ca incep sa nu mai rezist. Nici la medicamente nu prea mai putem umbla suntem la dozele maxime la toate medicamentele. Doamne fetelor e groaznic. si ieri cineva a incercat sa ma pacaleasca spunandu-mi ca suna din aprtea lui Gigi Becali si ca daca ii trimit 350 de lei prin Western Union imi va trimite inapoi 4500 de euro. Dar nu am crezut nici un moment. Doamne in ce grad de degradare a ajuns tara noastra daca sunt oameni care vor sa profite tot de cei care au nevoie de bani.
mihaela77O spune:
doamne dumnezeule...nu pot sa cred...cum adica cineva?te stia?stia de cazul vostru?
iti dai seama ca Becali nu ar face asa ceva,el ajuta prin fundatia lu,verifica cazurile...o,doamne ,mare ti-e gradina....
multa putere,iti doresc,diana!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
diannaalex spune:
La Multi Ani puiul meu sa cresti mare sa te faci bine. Te pupa mami si te iubeste puiul meu drag. .
Jasmin012 spune:
La multi ani puiutului drag Alex!!! Sa te faci sanatos si sa-i aduci mamei tale numai bucurii,
mikaeela spune:
La multi ani,Alex
Sa cresti mare si sanatos
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
crispro spune:
La multi ani Alex!!! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si multe bucurii in viata!!!
Sa-l ajutam pe Alex
adlemi spune:
La multi ani,Alex!!!
Sa cresti mare,sa fi sanatos, sa le aduci numai bucurii celor din jurul tau si tot ce e mai bun in viata sa iti dea Dumnezeu!
Si sunt convinsa ca intr-o zi vei juca fotbal cu Andrei Albastrel! Eu cred tare mult in lucrul acesta.
Va imbratisam pe amandoi cu drag
rodyka spune:
ALEX, sa cresti mare si sanatos, sa o bucuri pe mama ta in fiecare zi cu progrese si zambete, meritati amandoi mult mai mult de la viata asta. de la noi si in aceasta frumoasa zi