Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, mergeti la control la Buc? Tinem pumnii sa ne aduci vesti bune! Si sa treaca odata raceala!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilache71 spune:

Si eu cand eram mic am avut brosita astmatiforma... Si am intrebat-o pe mama cum m-a tratat ca nu au ramas urme... doar un "oftat" la cateva luni (3-4) si cand nu stau prea mult la aer curat, de parca nu intra destul aer in plamani... cum ma intreaba cei ce se intampla sa fie prin jurul meu - de ce oftezi?

A spus ca mi-a facut penicilina injectabila (!) si aveam doar cateva luni... ca nici nu stia cum sa ma tina la ce mic eram... mi le-a facut mama pentru ca s-a speriat de cum mi le-a facut asistenta pe primele... la asistenta nu iesea seringa doar cu ac :( ... asa-mi explic de ce am teama de injectii "in popou" chiar acum la 30 de ani - nu stau linistit si ma incordez necontrolat de nici nu stii cand sa-mi faci injectia... bine ca nu mai e nevoie...

Iar pentru haraiturile din piept spunea mama ca mi-a pus seu de oaie incalzit si pus pe o carpa/tifon si infasurat peste piept sa tina cald... am inteles ca seul de oaie cand se intareste e chiar tare... mai spunea si tata... daca te ajuta cu ceva cele ce am scris... eventual intreaba medicul pediatru, el ar trebui sa fie cel mai bine informat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna fetele!!!! Noi la noapte plecam pentru 2 saptamani la Spitalul Al Obregia din Bucuresti la control si recuperare. Ca de oobicei am niste emotii groznice pentru ce va fi acolo.. Dar sper sa fie totul bine. Asa ca timp de 2 saptamani nu voi putea face confirmari si nici trimite colete. Off ce emotii am nici nu va pot spune mai ales ca trebuie sa ii fac si ecografia renala. Dar cu ajutorul lui D-zeu va fi totul bine.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bafta Alex la control.
Sa fie bine!

Diana, sper sa te intorci cu vesti cat mai bune.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Speram ca Alex este mai bine si tu la fel de puternica, cum ai fost pana acum.

Mami fericita de si my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

aveti grija de voi
sigur v-a fii totul ok si v-or trece repede si usor cele 2 saptamani

Mergi la inceput

Buna fetele noi am ajuns acum vreo ora de la Bucuresti totul e bine Alex e bine. Doctorita a zis ca e multumita ca Alex a progresat. Dar am intrat doar putin mai multe va mai povestesc multe ca acum sunt foarte obosita. si multumim tuturor pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Ne bucuram ca Alex e bine si a facut progrese, sa speram ca o sa fie si mai bine daca continua cu gimnastica si logopedia in ritmul acesta. Asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.
Multa putere sa mergeti mai departe

Mami fericita de si my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Alex, Diana, bine ati revenit acasa!
Felicitari amandurora, lui Alex pt progrese si lui mami pentru puterea de a lupta pt el!

Mergi la inceput

Salutare tuturor abia acum mi-am revenit dupa oboseala de la Bucuresti si dupa drum. La Bucuresti totul a fost bine. A facut gimnastica si logopedie la logopedie lucreaza foarte bine iar d-na e foarte dragutza. Singura chestie rea e ca d-na cu care facea gimnastica nu mai vrea sa lucreze cu Alex. A zis ca Alex e mare si nu mai poate lucra cu el ca se lupta si plange si e greu de lucrat cu el. Dar asta e. In rest totul e bine analizele sunt bune ecografia la rinichi a iesit buna si de data asta. dr ne-a felicitat pentru tot ce am facut pentru toate progresele ceea ce conteaza foarte mult ca si suport moral. De manine ne reapucam de gimnastica si de logopedie. Va pupam si va multumim tuturor pentru ajutor si sustinere.

Mergi la inceput