Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 8
crina-s spune:
Alexuta si eu iau utrogestan 3/zi pe cale orala. Am intalnit si multe fete la cabinet la dna doctor care le luau intravaginal.Probabil de la caz la caz doctorul ia decizia cum trebuie luate. Da de ce intrebi? Esti nelamurita de ceva?

25+
crina
cu
crina-s spune:
Fetelor si la noi s-a pus o ploaie ..... cu fulgere, tunete....dar miroase asa placut afara..........

25+
crina
cu
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Alexuta si eu iau utrogestan 3/zi pe cale orala. Am intalnit si multe fete la cabinet la dna doctor care le luau intravaginal.Probabil de la caz la caz doctorul ia decizia cum trebuie luate. Da de ce intrebi? Esti nelamurita de ceva? ![]() ![]() ![]() 25+ crina cu |
Cam asa ceva , deci eu am luat la inceputul sarcinii pana la 3 luni 2/zi intravaginal acum daca am schimbat dr mi-a zis sa reiau deci 4/zi , 2 dim 2 seara iar in timp c il luam mi-a aparut ceva pe palme (sunt f rosii) astazi mi-a zis sa nu le mai inghit si sa le introduc in vagin dar imi aduc aminte ca dr dinainte imi daduse niste ovule si zicea sa le introduc f putin si am ramas cu frica sa nu se intample ceva daca le bag prea mult si 2 odata

Burtica de
28 +
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza ANA A VENIT SOTUL TAU SA NE FACI SI NOUA O PARADA CU NOUA ROCHITA ? sa o vedem mai bine Burtica de 28 + |
Am pus doua poze.
L-am inebunit pe sotu'

Ana
23+
Maia Elena
crina-s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Cam asa ceva , deci eu am luat la inceputul sarcinii pana la 3 luni 2/zi intravaginal acum daca am schimbat dr mi-a zis sa reiau deci 4/zi , 2 dim 2 seara iar in timp c il luam mi-a aparut ceva pe palme (sunt f rosii) astazi mi-a zis sa nu le mai inghit si sa le introduc in vagin dar imi aduc aminte ca dr dinainte imi daduse niste ovule si zicea sa le introduc f putin si am ramas cu frica sa nu se intample ceva daca le bag prea mult si 2 odata ![]() Burtica de 28 + |
Eu am luat 6 la inceputul sarcinii, deabia luni acum mi-a redus doctora la 3 de la 4. Bubite mai fac si eu pe maini, dar am obsevat ca fac atunci cand mi se dilata rinichii. Deosebirea intre oral si intravaginal ar fii: daca le luam oral o perioada mai lunga stiu ca pot sa ne afecteze ficatul, iar la intravaginal poate sa creeze o mica secretie. Eu am facut o vaginita cand am fost internata in spital pentru cerclaj si mi-a dat si mie dna doctor ovule de cervugid, dar mie chiar mi-a spus ca trebuie bagate destul de bine, nu doar la intrare, ca sa zic asa.
Nu te speria ca nu cred ca se intampla ceva daca le iei oral. Eu iau de la inceputul sarcinii.
Hai fii cumintica. Daca vrei sa fi mai sigura mai intraba-ti doctora o data.

25+
crina
cu
crina-s spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Pt ce este utrogestanul? ![]() Ana 23+ Maia Elena |
Pentru sustinerea sarcinii. E un hormon. Deobicei se da la sarcinile cu probleme sau pur si simplu pentru siguranta. Nu e bai daca nu ai luat. Inseamna ca ai o sarcina perfecta.

25+
crina
cu
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Pentru sustinerea sarcinii. E un hormon. Deobicei se da la sarcinile cu probleme sau pur si simplu pentru siguranta. Nu e bai daca nu ai luat. Inseamna ca ai o sarcina perfecta. ![]() ![]() ![]() 25+ crina cu |
Multumesc de lamurire! Mie nu mi-a zis dr de asa ceva.

Ana
23+
Maia Elena
bebecris26 spune:
foarte frumoasa burtica in rochita cea noua ana
cristina si bebe in burtica
24+sapt
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 foarte frumoasa burtica in rochita cea noua ana ![]() cristina si bebe in burtica 24+sapt |
Multu!

Sa vezi ce tantosa merg pe strada cu burtica la inaintare. Sunt tare mandra de ea.
Ana
23+
Maia Elena