Gravidute&Mamici de IASI(117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ceva frumos:
http://www.lifeinmotionphotography.com/slideshows/amerlyn/

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .... Vremea asta ma termina... De doua zile de cand ploua stam numai in bucatarie sa facem ceva dulce.... m-a inebunit... Asa mult ii place sa facem ceva bun... Vine sa ii pun sortuletul si sa ii dau sa faca si ea ceva....

Ani, asta e, macar data viitoare stii.

Byu, asa am patit si eu cu Stefy. Puneam pe pat intre cearsaf si saltea cearsafuri igienice de la Happy, sunt tot din material ca si scutecul si nu se uda salteaua.... O sa renunte si la facut noaptea. Seara inainte de culcare du-l la olita si adu-i aminte daca face noapte sa iti spuna. Eu in serile in care uitam sa-i aduc aminte sa imi spuna, imi facea bucuria.... Dar altfel, pe la 3-4 se trezea si cerea olita.

Vanessa, ce putin mai e. Durerile sunt normale, dar daca e ceva, intreaba medicul.

Alina, nu te pot ajuta. Insa iti multumesc pentru melodie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

iulia, mersi de cafea ...,pt printesa gospodina.. si Darius cere afara... zilele astea au foat foarte naspa... ca sa obisnuit cu plimbarile de la mare seara.. eu una sper sa revina vremea la stadiul mai bine
Byu... parca am vazut pamant de vanzare pe CIurchi ... e la o intersectie( asta cand am plecat in concediu) si o casa de vanzare pe langa GRadinita Zanelor ...EU una nu iti recomand zona ... e scumpa la pamant dar si mizeria si zgomotul e pe masura ... eu una daca ar fi as alege la periferie...Breazu, Pacurari ... pe daluri

Un sfat... Darius face pipi la oala doar daca nu are chilotei/ pantaloni pe el ... cand are pantaloni face in pantaloni, ii zic ca e rusinica si ca nu e frumos dar nu prea vad mare interes pt oala cand are pantaloni ... Intrebarea mea e .. dara face in pantaloni sa il las cu ei uzi sau il schimb???

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Un sfat... Darius face pipi la oala doar daca nu are chilotei/ pantaloni pe el ... cand are pantaloni face in pantaloni, ii zic ca e rusinica si ca nu e frumos dar nu prea vad mare interes pt oala cand are pantaloni ... Intrebarea mea e .. dara face in pantaloni sa il las cu ei uzi sau il schimb???

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Uite exact asa facea si David! Si o buna bucata de vreme a stat in fundul gol! Si acum mai sta uneori! Cum ii puneam ceva ii dadea drumul pe el! Il schimbam, spalam! Mai facea si kk !

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna
Iulia , Casi doarme bustean noaptea, pot sa ii spun eu de zeci de ori inainte de culcare sa ceara la baie(el face doar la wc)asta fac de cand a renuntat la pampers si intr-o luna daca a cerut de 4 ori la baie....
Merci Anilansa...siiii de ce nu incerci cu mersul din ora in ora la oala sau wc si apoi din doua in doua ore pana se obisnuieste....

Byu cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Se pare ca doua saptamani va trebui sa ma descurc singura cu Stefy si sa pregatesc si casa pentru renovari. Nu stiu cum ma voi descurca, dar sper ca onorabil....

Ani, eu o duceam cam la jumatate de ora, apoi a inceput sa spuna ea. Eu stiu ca daca il lasi ud nu ii place si o sa ceara, dar asta presupune sa fie cald. De aia, dezvatul de Pampers se face vara. Stefaniei nu i-a palcut uda si a inceput sa spuna. O lasam in chilotei prin casa, dar e bine sa fie mai larguti sa-i poata scoate singur. Si daca ii arati ce trebuie sa faca, poate ii scoate singur, ca pana vine la tine, pana il pui, deja s-a udat. Nu are control asupra vezicii. La inceput Stefy spunea in timp ce facea...

Byu, tu stii mai bine. Eu am zis cum a functionat la noi. Fiecare copil are drumul lui.... Oricum multa bafta. O sa ceara el pana la urma. Foloseste cearsafurile de la Happy. Eu le luam din Selgros. Sunt 5 in set.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Lacra te descurci tu!

Am fost ieri la medicul de familie! Mi-a luat tensiunea, care e buna! Bebelina e deja intoarsa! Dupa ce m-a masurat pe burta, David si-a ridicat bluza sa-l masoare si pe el! Am mers si cu Matei ca el merge cu varfurile in exterior si mi-a dat trimitere la ortopedie pediatrica sa vedem daca va trebui corectat ceva acum!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Multumesc Iulia

Byu cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

M-am distrat vazand asta:
http://www.youtube.com/watch?v=hXVmPBLdjzk

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Salutare! Dupa o foiala de doua ore cu dese incursiuni la baie am zis pas somn si bantui pe net!
Va las o pe cand va treziti si daca vreti sa vizionati ultimile poze:
Poze de la plimbare

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput