Gravidute&Mamici de IASI(117)
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Alynta eu sper din tot sufletul sa nasc natural desi sincer imi este teama,insa nu as vrea sa ajung la cutit.In legatura cu tarifele,eu am auzit ceva ceva insa e destul de complicat.Lasa-mi la PM un id de mess eventual si iti zic totul da? ![]() De Vanessa stii ceva?Citisem acum cateva zile ca se pregateste de nastere,stiu ca noi eram cam in aceeasi saptamana. 37+cu Paul Christian... AMR 19 ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Pe mess sunt "ipatealy"! Daca mai vrea cineva id-ul nu ma supar! Hai ca sunt nerabdatoare! De Vanessa nu stiu nimic! Nu comunic cu decat prin forum!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
byu spune:
Seara...am revenit , gata cu serviciul pe ziua de azi...
Alina e la program prelungit dar nu stiu daca il las chiar pana la 5 sau cat o fi vom vedea....
Fetelor care aaveti baietei de trei anisori ....mai fac noaptea in pat,adica terminat cu pampers dar tot nu se trezeste noaptea sa faca pipi?
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Raluca noi mai avem episoade de pipi si de asta prefer sa-i bag scutec! De multe ori il scot uscat!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:

lacra fain ca ati fost la tara. las ca ii trece alergia fetei.
aly la urmatorul bebe imi iau si eu sling, sau poate imi fac "provizii" de pe acum ![]()
iti zic eu de Libero : am vazut in selgros si erau la acelasi pret cu pampers
btz ovi nu e dracul asa negru precum pare. sunt dureri la naturala, dar nu e imposibil si crede-ma ca le si uiti de cum iti vezi bebele
ella frumoasa mica cocheta!
alina eu am luat de aici un pachet mic de scutece Huggies, de proba . si sunt suuuuper faini, doar ca la pret normal [eu i-am luat la reduceri] sunt mai scumpi decat Pampers. poate sunt si prin iasi promotii sa incerci huggies
bine macar ca i-ai dat de capat si stii de la ce se irita
byu felicitari!
Domnisorica mea e o pupacioasa. Ma apuca de obraji cu manutele si ma trage inspre ea sa ma pupe, sau ma cuprinde. Uneori in timpul mesei, asa mozolita toata cum e de mancare, ma trage sa ma pupe, va dati seama cum arat dupa
. Dar mai conteaza, e o scumpa
Am descoperit o piata unde sunt fructe dulci, ca prin supermarket doar acrituri gaseam. Si ce mai papa la fructeeee, e innebunita.
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulia-stefy spune:
Va ofer o
....
Alina, asa am zis si eu... n-o pot tine inchisa in casa.... dar sotul nu e de acord.... Asta e... Ei i-a palcut tare mult... Acolo nu a avut nici o interdictie....
Ani, sa va fie de bine concediul. Eu am vrut sa-ti spun ca nu e ok sa mai luati pe cineva cu voi. Noi am facut greseala anul trecut si Stefy nu s-a odihnit deloc tot drumul.... A mai fost cu noi o fetita si s-au impuns.... nu mai zic mai departe... sunt copii asta e.... Dar a doua oara nu se mai repeta....
Inutsa, multumim. Cred ca esti topita dupa pupacioasa....
Ella, reusita petrecerea si printesa.... tare dulce.
Anilansa spune:
Buna dimineata
Noi suntem treji de la 6.30 .. chair daca vremea e de 
Am baut cafeau cu sotul
... azi e tara urat asa ca termin si eu curatenia si calcatul rufelor azi... ca ieri nu am mai apucat![]()
Felicitari mamici si copii pt gradinita
Byu... La multi ani ! lui Casian... cu intarziere
![]()
Ella, Iulia... am mers cu niste prieteni fara copii ... dar si asa Darius nu a apucat sa isi faca somnul, si multe altele ... asta e ...
, alta posibilitate nu era.. ca masina lor e pe chituci
,
Aly, mai ai un pic de rabdare cu pozele de la mare... incerc sa le pun azi![]()
inutsa, la noi in Iasi... Huggies si LIBERO se gasesc doar in Selgros ... la Huggies am vazut doar marimea 3-9kgsi la Libero doar chilotei dar sunt mai multe marimi... noi acuma am luat de la libero pachet de 20 de buc sa vedem de proba si am dat 24.00 sau 26.00 nu mai stiu
... oricum sunt faini si nu au acelasi miros ca pampersul(aloe vera)... speram sa mearga u toate ca ne chinuim de zor cu olita
o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
Neata...
Alina , Casian nu mai accepta deloc pampers, pana acum 3-4 saptamani a mai mers figura, insa uite ca nu mai pot sa ii dau si nici nu se trezeste noaptea sa ceara, foarte rar se intampla asta...
Anilansa, multumim pt urari...si am si o intrebare , pe langa tine pe acolo nu este pamant sau casa de vanzare?
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
vanessa80 spune:
Salutare! Inca nu am nascut, dar stau aproape numai in pat.
BTZ-OVI si la mine pustiul e foarte coborat si la eco de miercurea trecuta nu a reusit sa-i masoare bine capul. Sambata avem iar programare la dr Grigore. Eu as vrea sa aiba Albert rabdare pana la 39 sapt, dar nu se stie...
Ieri am simtit o durere foarte puternica in bazin, ca si cum s-ar fi rupt ceva. Apoi cand am vrut sa fac cativa pasi, m-a durut coloana si nu am reusit sa ma misc cam 1 minut. M-am cam speriat...![]()
Emotiile cresc...
37+ 
alynta27 spune:
Salutare!
O mamica mi-a cerut ajutorul! Maine face cezariana! Ajutati-ma cu tarifele practicate!
Btz Ovi poate esti tu pe faza si-mi zici cat a dat vecina ta!
Inesa abia astept sa o revad pe pupacioasa! Si Matei e la fel!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Vanessa inca un pic si tii copilul in brate!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!

AMR 19 ZILE