Gravidute&Mamici de IASI(117)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare dupa o absenta de aproape o saptamana! Sotul e in concediu si am fost cateva zile la ai mei, cu ei pe la tara, la bunica de 86 de ani! Copii s-au simtit bine, si noi in mare parte! Mi-a fost rau cateva zile ca uitasem ca trebuie sa i-au fer(mi-a iesit anemie la analize) Cum am luat m-am pus pe picioare! In noaptea asta vrem sa mergem la mare, sa stam la unchiul meu! Lui David i s-a umflat o falca(cred de la curent) si acum e la Infectioase la control! Se pare ca nu e oreon! Cam astea despre noi! Va pup si primit sa revin in forta!

Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Dastefa la multe luni inainte fetei! Uite email-ul pentru carti pesonalizate: lauragrama76@yahoo.com
Btz-ovi a nascut pe 21 iulie la 5.20 prin cezariana pe Paul cu o greutate de 4250g dupa un travaliu dureros! A avut multe peripetii! Dr ei a internat-o si a lasat-o de izbeliste! Toata lumea o pasa de colo pana colo! Sotul ei a facut plangere la meneger si a fost si ea monitoarizata corect! Au indus-o! Colul era lung si inchis, nepregatit de nastere! E extrem de fericita!Nu am putut sa va anunt ca nu am avut de unde!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

alina multumim de stiri!!!
deschide un capitol nou

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

POZE

Mergi la inceput

Ella cu placere! Nu ma pricep! Si ar trebui sa stiu id-ul si parola!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BTZ_OVI FELICITARI! CRESTERE USOARA SI MULTA SANATATE!
Noi suntem bine. Papam si ne luptam cu colicile. Am incercat pana acum Bonisan, Espumisan si acum suntem la Infacol. In somn Albert are uneori un fel de tremuraturi...Nu stiu daca sunt normale. A mai patit cineva asa?

Albert(01.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

alina fain ca sunt si la noi reduceri. papucii de bb la cat ajung?
cu tantarii am patit-o si noi. am incercat remediu homeopat dar tot o mai pisca. e plina de semne peste tot

vanessa parca imi aduc aminte ca si Bia mai tresarea un pic prin somn, dar in timp i-au trecut

btz sa iti traiasca baiatul!!!! recuperare rapida si muuuult laptic

aly plimbareti , nu gluma!

am facut dulceturi de caise, piersici, cirese si capsuni. au iesit. le-am facut cu pectina de mar din comert, le-am fiert doar 3 min si au o culoare si un gust...

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

alina acu m-am dumirit si eu. blugii lui Darius scontati cu 80% costa 40 lei, adica pretul lor intreg este de... 200 lei?!!!!!!! au innebunit astia?!!!!!!!!!! cum Dzeu sa coste o pereche de blugi pt copii 200 lei? aici am vazut cu 20 eur, 30 eur blugi intregi, dar 50 euro... nu cred ca am vazut. vazusem blugi la pret redus pt fete cu 7 euro, 8 euro. la etajul cu haine pt baieti nu am ajuns, Bia incepuse taraboiul de somn, tipa, tragea hainele de pe umeras, apuca papucii de la raft . comedie, ce mai

alina poate nu are nic grav David si sa plecati linistiti la mare

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

David nu are oreon, asa a reiesit de la analizele de sange! Plecam linistiti spre mare!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAP.NOU
alte modificari le operez cand ma intorc(kriss):)

Mergi la inceput