Gravidute&Mamici de IASI(117)
Raspunsuri - Pagina 20
Celia spune:
Inesa,sa va traiasca printesa si sava bucurati de ea!
La multi ani,Bia draga,sa fii sanatoasa ,fericita si sa ai implinirile pe care ti le doresti alaturi de cei dragi!
Vanessa,felicitari! Recuperare usoara si bebe sanatos si papacios!
Ella,Alina,Ani felicitari micutilor pentru renuntarea la pempi... sinoi ne numaramprintre cei care purtam chilotei...ne-a ajutat mamaie ca altfel...eu nu aveam rabdare sa stau dupa ea asa ca mai comod era pempi...
Michelle,ce faceti,ce fac minunatii baietei? Cum va simtiti departe de casa?
Lacra ,ati inceput renovarea?Ce ne mai zici de Stefy?
Katy,multa sanatate!
Btz_ovi,nastere usoara si bebe sanatos!
btz_ovi spune:
Va multumesc pt incurajari 
Inca nu am nascut desi astazi am facut 40 de saptamani,se pare ca am un col inchis si foarte tare,nici o sansa de a se deschide asa usor.
Bebe este in pozitia ideala,circulara nu avem,sta cu capul pe cordon insa in fata nu se vede nimic,dar nu ma ajuta cu nimic.
Pur si simplu nu pot naste 
Am vb astazi cu doctorita si mi-a spus ca daca pana luni nu se intampla nimic sa ma internez pt inducere desi dansa nu prevede ca ma voi dilata la ce col beton am,asa ca sunt sanse sigure de a ajunge la cezariana
,desi din toata inima mi-am dorit naturala.
Chiar si ea,Igor Slonovoschi si Saachs au spus ca bazinul meu e perfect pt naturala insa daca bebe Paul vrea cutit...cutit o sa avem!!!
Sper ca pana atunci sa se intample o minune desi sincer nu am nici un simptom de travaliu,pe la 36 de saptamani avusi un travaliu fals
Ce o fi o fi,cu DD inainte,nu mai conteaza cum vrea mama sa nasc,bebe sa fie sanatos!!!!
Fetelor la internare oare imi trebuie bilet de internare semnat de medicul ginecolog de inainte?Eu asa am inteles,ca medicul da acel bilet cu cateva zile inainte pt a ma putea interna cu el daca ma apuca durerile.
Va pup pe toate si va multumesc!!
Va tin la curent.
P.S. Mamica Vanessa felicitari inca o data,stiu cat ai tras cu FIV-ul pt Albert,sa dea DD sa fiti amandoi sanatosi sa va faca viata fericita 
Daca stii ceva de scoruri si conditii la Cuza da-mi un PM pls 
40 FIX cu 
HAI BEBE PAUL CHRISTIAN IN BRATELE MELE
inutsa spune:
Fetelor, multam pt urari!!! Azi a fost minunat. Am crezut ca nu o sa bocesc, da'de unde, ma podideau lacrimile cand imi aduceam aminte ce faceam acum 1 an si cand vedeam gaza langa mine... A invatat sa arate cati anisori are: unul si ridica un degetel
. A avut invitata o fetita de 1 an si 4 luni, s-au jucat, s-au impins
, au mancat fructele de pe tort, o sa pun poze, dar maine poate.
btz iti trebuie bilet de internare de la medicul gineco care te are in evidenta. Dar dr tau nu ti l-a dat? Daca te apuca nasterea? Cam asa sta treaba: daca te apuca nasterea si chemi salvarea, ei te duc la spitalul care e de garda in ziua aia, adica ori Cuza ori Elena Doamna. Iar la Cuza sunt mai multe clinici, care fac de garda prin rotatie. De asta iti treb bilet de la dr, caci te duc direct la Cuza si acolo te intereneaza la clinica la care e dr tau. Asta mi-a zis mie doctorita anul trecut. Trage de dr tau sa iti dea bilet, e obligatia ei.
De col ce sa zic... Si eu aveam colul luuung si inchisssss, iar dupa o zi in care mi s-au pus 3 perfuzii cu oxitocina nu ma dilatasem deloc!!! A doua zi mi-a dat un sfert de pastiluta si ea mi-a declansat travaliul. Asa ca nu dispera!
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Anilansa spune:
Buna dimineata
poftiti la o 
iulia... ce mai faceti? sper ca sunteti bine si tu si Stefi
Asera m-am intalnit cu Miha, era cu sotul la cumparaturi ... am stat de vb cu ea ...![]()
Bun... deci eu chiar am inceput saptamana foarte prost

... Darius de ieri e iar pe antibiotic
... de la o piscatura ... sa umflat piciorul si a acumulat puroi ... pe mine ma dus la rezultatul furungul fara cap

... dar nu a fost la fel ca cel de prima data ... asta nu a mai fost mov si parca avea o gaurica acolo unde a fost intepatura
... Eu iam pus si PLACINTUTA minune asera
si parca nu mai e asa de umflat in dimineata asta ... samb sau duminica mergem, la control... depinde cand e de servici Doctorul STAN![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Buna
am o intrebare ... cat se mai da acuma la o nunta ... DAA n mergi la petrecere- sala.... Avem sambata o nunta si nu putem merge la petrecere ca nu am cu cine lasa pe Darius... si am vrea sa mergem la BIserica ... si sa le dam o suma de bani ... dar nu stim cat
DAR CE E CULISTEAASTA PE AICI![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Aseara, dupa 3 ani, am iesit singura cu sotul la un suc si eu am papat pizza! Record, nu?! A fost socrela si sora pentru o seara la noi!
Azi am fost la "Ortopedie pediatrica" cu Matei! Ne-a vazut prof dr Gotia Dan! Mi-a placut cum a decurs consultatia! Verdictul:"picior plat valg bilateral"! Vom purta incaltaminte ortopedica! CAS deconteaza o parte din suma! Asa ca azi am avut de umblat! Diseara mergem la medicul de familie ca baietii sunt mucosi si tusesc! Sora cea mica a mers cu mine! Intre timp "ajutoarele" s-au evaporat!![]()
Azi noapte cel mic a plans pana a ragusit! Are gingia umflata in mai multe locuri!
Abia astept sa ia sotul concediu, la sfarsitul saptamanii si sa plecam sa ma refac si eu la cerebel ca simt ca o i-au pe aratura!![]()
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Salutare!
Am ajuns ieri si la medicul de familie: Matei rosu in gat cu multe mucozitati, iar David doar mucozitati si tuse! Mi l-a bagat pe cel mic pe Ospamox, expectorat si aerosoli! Cel mare doar expectorant!
A fost o noapte linistita!
Saptamana viitoare cu ajutorul lui DD mergem la mare! La inceputul saptamanii mergem la ai mei sa ne mai tragem sufletul! Cam astea despre noi!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Btz-ovi nastere usoara! Si pentru incurajare:

Alina-Mirela